e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hundvänliga hotell Stockholm

Naturligtvis ska även din bästa vän få följa med på resan! Ta med hunden och bo på ett av våra hundvänliga hotell i Stockholm. För ett tillägg på 200 kr/natt kan både du och hunden njuta av att bo i ett mysigt hotellrum tillsammans. I priset ingår vatten- och matskålar, hundpåsar för promenader och hundgodis så att du kan göra din fyrbente vän extra nöjd.

Bo på hotell med hund i Stockholm

Att kunna bo på hotell med hund i Stockholm är för oss en självklarhet. Vi har valt ut några av våra hotell i Stockholm som passar extra bra för att ta med hunden till.

  • Elite Hotel Arcadia
  • Elite Hotel Carolina Tower
  • Elite Hotel Marina Tower
  • Elite Palace Hotel
  • Elite Hotel Stockholm Plaza

För 200 kr/natt är din hund varmt välkommen att följa med och bo på rummet tillsammans med dig. Då ingår väsentliga tillbehör såsom vatten- och matskålar samt hundpåsar och hundgodis. Även om många av våra hotell ligger centralt i stan finns det alltid naturområden nära där du kan promenera med hunden. Varför inte ta med den på sightseeing i Stockholm och promenera runt i vår vackra huvudstad?

OBS! Ledarhundar bor alltid kostnadsfritt på våra hundvänliga hotell i Stockholm.

Boka hundvänligt hotell i Stockholm

På Elite Hotels hundvänliga hotell i Stockholm bor du i trivsamma rum som är elegant inredda med sköna sängar. Du kan dessutom välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny för att du garanterat ska kunna få en god natts sömn. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé som gör dig redo för dagen.

Har du några frågor om hur det fungerar att bo på hotell med hund? Varmt välkommen att kontakta oss på Elite Hotels så berättar vi mer om hur enkelt det är!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   945 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-23)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_