e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellsvit Stockholm

Lyxa till semestern lite extra och boka en hotellsvit i Stockholm på Elite Hotels. Sviterna är exklusivt inredda med vackra materialval och färger samt några av huvudstadens bästa utsikter. Här kommer du garanterat kunna slappna av i en elegant sittgrupp i vardagsrummet eller njuta av en god natts sömn i det separata sovrummet.

Boka en hotellsvit i Stockholm när du firar

Det finns många tillfällen som är värda att fira lite extra. Det kan vara en bröllopsdag, födelsedag eller bara en helt vanlig vardag som man vill göra något extra av. Oavsett vilket tillfälle du vill fira ska du boka en hotellsvit i Stockholm hos oss på Elite Hotels. Dessa vackra och mysiga rum finns på fem av våra sju hotell och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här bor du i ett rum som påminner om en exklusiv lägenhet med gott om plats för både dig och den du vill fira med. Varför inte beställa upp en flaska champagne och jordgubbar till rummet vid ankomst?

Hitta din hotellsvit i Stockholm

När du bokar hos oss på Elite Hotels och vill lyxa till det med en hotellsvit kan du välja mellan juniorsvit eller svit. På alla våra hotell finns det juniorsviter med läcker design och trivsamma ytor där det finns gott om plats för att umgås. Sviterna är större och passar perfekt när du vill gå all in. Sviten är därmed det givna valet när ni ska fira första natten som nygifta efter ett fantastiskt bröllop! På många av våra hotell finns det dessutom festlokaler och härliga bröllopspaket där sviten och boende för bröllopsgäster ingår. Glöm inte att vår härliga frukostbuffé alltid ingår när du sover över hos oss.

Välkommen att boka din hotellsvit i Stockholm hos oss på Elite Hotels!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_