e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell utanför Stockholm

Upplev lugnet på ett hotell utanför Stockholm! Bo hos oss på Elite Hotels där du har nära till allt och kan koppla av i en avslappnande miljö med service i världsklass. Vår personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till ett av våra fantastiska hotell utanför Stockholm där din semester kan börja!

Boka ett hotell utanför Stockholm

På Elite Hotels har vi framförallt två hotell som ligger lite utanför Stockholm men som ändå är enkla att nå både med bil och kommunaltrafik.

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden och är ett modern hotell som passar lika bra för konferenser som för paret som vill njuta av en lugn weekendresa. Här kan du bo i trivsamma rum med sköna sängar och på översta våningen finns en fantastisk relaxavdelning med en utsikt som häpnar. Haga Bottega är restaurangen i huset och erbjuder mat som för tankarna till Italien.

Elite Hotel Marina Tower ligger söder om Stockholm precis vid Nacka. Beläget på kajen har detta hotell en fantastisk utsikt över vattnet som du aldrig kommer att tröttna på. Hit ska du åka när du vill ha en lugn och avkopplande spaweekend på ett hotell utanför Stockholm. Här hittar du nämligen Sturebadet Marina Tower med pool, jacuzzi, bastu och ett hamambad. Unna dig själv en lyxig behandling och känn hur du blir som en ny människa. När hungern faller på kan du ta dig en bit mat på SQ Bar & Restaurang.

Bo hos oss på Elite Hotels

När du bor på ett Elite-hotell bor du alltid i fina rum som är stilrent inredda för att skapa en mysig stämning. På morgonen när du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med både kalla och varma rätter för att du ska kunna starta dagen på bästa möjliga vis. Varmt välkommen att boka ditt hotell utanför Stockholm hos oss redan idag!


Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_