e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell Stockholm Hötorget

Bo på ett av våra sju hotell i Stockholm nära Hötorget. Våra centralt belägna hotell med kollektivtrafiken utanför dörren ger dig den bästa utgångspunkten när du vill uppleva allt Stockholm har att erbjuda. Vår serviceinriktade personal hjälper dig gärna med allt du behöver!

Våra hotell nära Stockholm Hötorget

Hötorget är det vackra torget fullt med liv mitt i Stockholm. Här kan du njuta av torghandlare som säljer blommor, frukt och grönt, bra restauranger och shopping längs Stockholms mest kända gata – Drottninggatan. Här finns allt du behöver för en äkta storstadssemester. Elite Hotels har flera hotell nära Stockholm Hötorget där du kan koppla av efter en dag i storstaden. Våra rum har en mysig atmosfär med sköna sängar där du kan njuta av en god natts sömn.

I vår reception som är bemannad dygnet runt hittar du vår serviceinriktade personal som gärna kommer med tips på vad du kan göra när du är på besök i Stockholm. På Elite Hotels bor du centralt beläget med tunnelbana, buss och pendeltåg utanför dörren och kan enkelt ta dig runt hela Stockholm. Besök museér, nöjesparker, sevärdheter och restauranger som gör resan minnesvärd.

Bo på hotell Stockholm Hötorget

Bo på ett av våra trivsamma hotell vid Stockholm Hötorget. Oavsett om du kommer själv, med din sambo eller med hela familjen har vi ett rum som passar. Hos oss ingår alltid följande:

  • Lyxig frukostbuffé
  • Rökfria rum
  • Wifi
  • Parkering
  • Serviceinriktad personal

På några av våra hotell finns även pool och spa för att du ska kunna varva ner och få en känsla av välbefinnande. Njut av en massage eller ansiktsbehandling och återvänd hem som en ny människa. Är du morgonpigg kan du alltid börja dagen i vår fräscha gymavdelning!

Varmt välkommen till oss på Elite Hotels!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_