e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell Sergels Torg

Sergels torg är Stockholms mittpunkt och härifrån tar du dig enkelt runt till Stockholms alla stadsdelar. Bo på ett av våra hotell vid Sergels torg där du har hela huvudstaden utanför dörren. Vi på Elite Hotels står redo att välkomna dig och ditt sällskap till ett av våra mysiga hotell!

Boka ett hotell vid Sergels torg

Elite Hotels har flera fina hotell vid Sergels torg som är det perfekta utgångsläget för en weekendresa till storstaden. Hos oss bor du alltid i mysiga rum med sköna sängar där du kan få en god natts sömn. Välj din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny och vakna upp utvilad till vår stora frukostbuffé som är fylld med både varma och kalla rätter.

Elite Hotel Stockholm Plaza ligger på Birger Jarlsgatan vid Stureplan bara några minuters promenad från Sergels torg. Här bor du på ett modernt hotell med lyxiga butiker såsom Gucci, Michael Kors och Louis Vuitton runt hörnet. När du blir hungrig kan du äta på en av alla restauranger i närheten som serverar mathantverk av högsta kvalitet.

Elite Hotel Adlon, som är det anrika hotellet i en vacker byggnad på Vasagatan, ligger på några minuters gångavstånd från Sergels Torg. Här bor du på ett av Stockholms bästa lägen med centralstationen rakt över gatan. Rummen är elegant inredda och bjuder in till avkoppling efter en dag på stan. The Bishop Arms hittar du precis vid Centralstationen där du kan äta en god bit mat och ta en öl i engelsk pubmiljö.

Sergels torg: Stockholms mittpunkt

Sergels torg, även kallad för Plattan, ligger mitt i centrala i Stockholm. Här hittar du bland annat Kulturhuset med teaterföreställningar och restauranger, Drottninggatan fylld med shopping och T-centralen som är mittpunkten i Stockholms tunnelbanesystem. Boka ditt hotell nära Sergels torg här på Elite Hotels!


Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1035 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_