e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell på Kungsholmen

Kungsholmen är en mysig stadsdel i Stockholms innerstad som har allt. Här finns mängder med restauranger, härlig shopping och underbara promenadstråk längs vattnet. Bo på ett av våra Elite-Hotell precis vid Kungsholmen där du kan njuta av en härlig atmosfär och service i världsklass.

Boka ett hotell på Kungsholmen

På Elite Hotels har vi flera hotell nära Kungsholmen som du kan nå med endast några minuters promenad. Oavsett vilket hotell du övernattar på kommer du alltid att vakna upp till en stor frukostbuffé och starta dagen på bästa vis.

Elite Hotel Adlon ligger precis vid Kungsbron som du vandrar över för att komma till underbara Kungsholmen. Elite Hotel Adlon är ett anrikt hotell som ligger i en byggnad från 1884 och har mysigt inredda rum där du kan trivas. Med sitt läge mitt emot centralstationen bor du centralt och har nära till bussar, tåg och tunnelbana och kan enkelt upptäcka hela Stockholm. Blir du hungrig finns gastropuben The Bishop Arms precis utanför dörren där det serveras god mat och öl i en engelsk pubmiljö.

På Elite Palace Hotel bor du i moderna och stilrena rum mitt i Vasastan. Du når Kungsholmen med en kort promenad längs St. Eriksgatan. Passa på att upptäcka alla små butiker, caféer och restauranger som denna gata har att erbjuda! Palace har ett stort gym och spa med pool, hydromassagepool och bastu för de stunder du vill ta hand om dig själv lite extra. Ett tips är att boka en lyxig massage eller någon annan härlig spabehandling.

Mycket att upptäcka på Kungsholmen

Kungsholmen, som även kallas för Västermalm, är en stadsdel med mycket att upptäcka. Ett tips är att ta en promenad runt ön och njuta av fantastiska vyer vid Fredhällsklipporna. Längs Norr Mälarstrand finns många underbara restauranger precis vid vattnet och är det shopping du är ute efter ska du besöka Västermalmsgallerian på Fridhemsplan.

Är du på jakt efter ett hotell på Kungsholmen? Boka ditt boende hos oss på Elite Hotels!


Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1035 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_