e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell Norrmalmstorg

Norrmalmstorg har nära till allt: spårvagnen som tar dig till Djurgården, NK, Östermalm, Stureplan och Hagakvarteren. Ta in på ett av våra hotell som ligger intill Norrmalmstorg och njut av det faktum att du aldrig behöver ta dig långt för att hitta till Stockholms bästa restauranger, sevärdheter och upplevelser.

Boka ett hotell nära Norrmalmstorg

Alla våra hotell i Stockholm ligger perfekt placerade i närheten av förstklassiga restauranger, sevärdheter och alltid nära kommunikationer. Två av våra hotell ligger dessutom behändigt nära Norrmalmstorg. Vill du bo på ett hotell som har närheten till allt? Då ska du ta in på Elite Hotel Stockholm Plaza och Elite Eden Park Hotel som båda angränsar till detta pulserande område. Även om du skulle ta in på vårt moderna Elite Hotel Carolina Tower skulle du upptäcka närheten till Stockholms fantastiska utbud av restauranger, muséer och andra sevärdheter.

Förmodligen är det en kombination av närheten till Dramaten, Djurgårdsfärjan och Stureplan som gör våra hotell nära Norrmalmstorg så populära. Dessutom kan du som gäst hos oss alltid räkna med förstklassig service, gratis wifi, frukostbuffé och hög standard.

Så tar vi hand om dig på Norrmalmstorg

På Elite Hotels garanteras du som gäst ett varmt mottagande, sköna sängar och en stärkande frukost. Vi har placerat våra hotell strategiskt i närheten av det som händer: ta en shoppingtur på Nordiska Kompaniet eller Sturegallerian, strosa runt på Östermalm och ta dig ut till Djurgården för frisk luft och kulturhistoria. Avrunda sedan hos oss intill Norrmalmstorg och besök våra relaxavdelningar. På Elite Hotel Stockholm Plaza på Birger Jarlsgatan mitt i centrala Stockholm kan du starta dagen på bästa sätt med vår omtalade frukost. Låt New York-vibben omfamna dig och ta dig sedan ut till Norrmalmstorg för att ta dig precis vart du vill.

Välkommen att boka våra hotell på Norrmalmstorg och njut av vår personliga service, höga komfortstandard, relax och närheten till allt.

 

 


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka
_