e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell nära Göta Lejon

Har du bokat en föreställning på underbara Göta Lejon? Då kan du ta in på ett av våra sju hotell i Stockholm som alla befinner sig i nära anslutning till tunnelbana. Ta dig enkelt till Medborgarplatsen från oss, vi ringer gärna och beställer en taxi som plockar upp dig utanför lobbyn.

Boka ett av våra hotell nära Göta Lejon

Göta Lejon ligger i Götgatspalatset intill Medborgarplatsen. Den vackra byggnaden är från 20-talet och öppnade som en av Stockholms första biografer. Senare möjliggjorde man teaterföreställningar och idag förknippas det främst med musikaler. Moderna uppsättningar av Romeo och Julia varvas med Grease och andra klassiker. Är det på Göta Lejon du ska spendera kvällen i Stockholm? Då ska du ta in på något av våra Elite Hotels som alltid ligger välplanerade nära tunnelbana, tvärbana eller färjor.

Ta en fördrink med ett gott sällskap i våra mysiga barer och ta er sedan in till hjärtat av Södermalm. Ta dig enkelt dit med tunnelbanans gröna linje eller beställ en taxi från oss i receptionen. Då kommer en taxibil och plockar upp dig utanför lobbyn!

Ta dig till Södermalm

Våra hotell ligger centralt placerade i innerstan. Härifrån går det snabbt och smidigt att ta sig runt med tunnelbana, taxi, buss eller tvärbana. För att ta sig till Södermalm kan du ta gröna linjen från T-Centralen. Är du osäker kan du alltid fråga oss i receptionen. Vi guidar dig gärna till enklaste sättet att ta dig fram i stan på.

Låt Södermalm förföra dig och ditt sällskap med sin urbana charm och njut av er kväll på Göta Lejon. Ta er sedan smidigt hem till oss på Elite Hotel där vår personal möter er med varma leenden i receptionen. Kanske vill du unna dig en extra god natts sömn med hjälp av vår kuddmeny? Låt kroppen slappna av i våra mjuka sängar och vakna upp till en stärkande, energispäckad frukost.

Upplev närheten till allt med oss på Elite Hotel, nära förbindelser till Göta Lejon, Södermalm och massa mer. Välkommen!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_