e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell nära Globen Stockholm

I Stockholm har vi sju hotell som alla befinner sig i närheten av spårvagnar, färjor, bussar och tunnelbana. Ta dig enkelt till Globen från våra hotell och njut av närheten till stan, citynära natur och nöjen. Vill du veta mer? I receptionen finns vår personal för att guida dig rätt.

Boka ett av våra hotell nära Globen 

I Stockholm får du nära till Globen på våra lyxiga hotell. Var där när din favoritartist spelar eller njut av spännande matcher och avgörande spel på Stockholms klassiska arena Globen! Våra hotell finns alltid i nära anslutning till tunnelbana, bussar, färjor eller tvärbana. Ta dig enkelt till Globen och fråga personalen i receptionen om du känner dig det minsta osäker på hur du tar dig dit enklast.

Stockholm är en levande stad med ett rikt uteliv, lyxiga restauranger och roliga upplevelser. Globen finns nära till hands samtidigt som du bor på ett av Stockholms allra mysigaste, lyxigaste och mest bekväma hotell. Välkommen att boka in din vistelse redan idag!

Globen, söder om söder

Kasta dig in i Stockholms blodomlopp. I huvudstaden tar tunnelbanan eller tvärbanan dig enkelt till Globens hållplats på gröna linjen. Här kan du uppleva konserter och matcher samtidigt som du befinner dig i en arkitektoniskt unik byggnad, känd över stora delar av världen. Upplev Globen och kryp sedan lugnt ner i våra mjuka, sköna sängar på Elite Hotels.

Med Stockholms myllriga uteliv får du en underbar mix av caféer, butiker och nattklubbar och kan enkelt ta dig runt med promenad, taxi eller kollektivtrafik. Ta en fördrink på en av våra hotellbarer och ta dig sedan till Globen för att uppleva en lång kväll av kultur, nöje eller sport. Ditt hem ligger inte långt bort när det sedan är dags att bege sig hemåt igen.


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_