e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell nära Friends Arena

Alla våra sju hotell i Stockholm finns i nära anslutning till tunnelbana, buss, spårvagn eller färja. Från oss är det enkelt att ta sig till Sveriges nationalarena Friends, som ligger i Solna. I receptionen kan du fråga vår personal hur du enklast tar dig dit!

Boka ett av våra hotell nära Friends Arena

Friends Arena är Sveriges nationalarena och har en kapacitet på 75 000 åskådare. Här får du ta del av de största, viktigaste och bästa händelserna både inom nöje, kultur och sport. Här har både Beyoncé, Ed Sheeran och Bruce Springsteen uppträtt, trots arenans unga ålder. Till Friends Arena tar du dig enkelt med buss, pendeltåg eller tunnelbana. Du kan självklart alltid be någon av oss i receptionen att ringa och boka en taxi åt dig.

Njut av din kväll på Friends Arena i Stockholm och kom sedan hem till oss på Elite Hotel. Vi bemannar receptionen dygnet runt, guidar dig gärna till spännande aktiviteter och delar gärna ut vår kuddmeny som är till för att få ut det bästa av din sömnupplevelse hos oss. Vakna upp till en populär frukostbuffé med varma och kalla rätter. Varför inte ta en rykande kopp kaffe och starta dagen i vårt gym?

Friends Arena i moderna Solna

Passa på att upptäcka Solna, en av Stockholms mest moderna stadsdelar. Här finns anrika Hagaparken med Fjärilshuset och en massa spännande sevärdheter och längre in i Solna väntar modern arkitektur, shopping och Friends Arena. Ta dig dit med pendeltåg, tunnelbana eller buss beroende på var du vill börja med att upptäcka populära Solna. Kom sedan tillbaka till ditt hotellrum där vi har gjort kväll åt dig.

Varmt välkommen att boka Elite Hotels i närheten av Friends Arena!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_