e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell nära Cirkus i Stockholm

Ska du se en föreställning på Cirkus i Stockholm? Då kan du boka en övernattning på ett av våra sju hotell nära Cirkus i Stockholm. Alla har kommunaltrafik precis utanför dörren vilket gör det enkelt att ta dig till och från eventet. Du kan även be vår serviceinriktade personal att boka en taxi åt dig så blir du hämtad och körd direkt till Cirkus.

Boka ett av våra hotell nära Cirkus Stockholm

Cirkus är en arena på Djurgården i Stockholm som håller i teatrar, konserter och andra roliga evenemang. Från början hette den Djurgårdscirkus och invigdes redan år 1892 för att hålla i dåtidens cirkusar. Numera är det mer moderna och musikaliska tillställningar som hålls i de anrika lokalerna. Har du en föreställning bokad på Cirkus ska du bo hos oss på Elite Hotel.

Vi har sju hotell nära Cirkus i Stockholm med kollektivtrafik lättillgänglig så att du enkelt tar dig ut till Djurgården på några minuter. Börja festen med en fördrink i en av våra moderna barer för att sedan ta dig vidare till en helkväll på Cirkus. När föreställningen är klar är du varmt välkommen tillbaka till ditt mysiga hotellrum för att krypa ner i en nybäddad säng med kudden du själv har valt från vår kuddmeny.

Upptäck vackra Djurgården

Djurgården är en av Stockholms vackraste stadsdelar och är väl värd ett besök. Passa på att ta en promenad längs vattnet i fantastisk natur och ät på en av restaurangerna med Michelinstjärnor innan det är dags för fest på Cirkus. Efteråt kan du åka tillbaka in mot stan och uppleva ett pulserande nattliv med mängder av pubbar och nattklubbar. Sen är du varmt välkommen tillbaka till Elite Hotel för en god natts sömn!

Boka ditt hotell nära Cirkus i Stockholm redan idag!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1035 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   945 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-23)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades 2021-04-15, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_