e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell Drottninggatan Stockholm

Välkommen till Drottninggatan som är Stockholms shoppingmecka! Bo på ett av våra hotell vid Drottninggatan i Stockholm med storstaden precis utanför dörren. Elite Hotels har flera hotell i närheten och vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

Boka ett hotell i Stockholm vid Drottninggatan

På Elite Hotels har vi framförallt tre hotell nära Drottninggatan i Stockholm. Från hotellen är det promenadavstånd till Stockholms mest kända shoppinggata.

Elite Hotel Adlon är det anrika hotellet som ligger rakt över gatan från centralstationen. Här bor du centralt och tar dig enkelt till Drottninggatan med några minuters promenad. Elite Hotel Adlon är det perfekta utgångsläget för en weekend i Stockholm. Blir du hungrig finns gastropuben The Bishop Arms precis vid stationen.

Elite Palace Hotel i Vasastan är det moderna hotellet med stort gym och en härlig spaavdelning. Här bor du i moderna rum som är smakfullt inredda och bjuder in till avkoppling efter en dag på stan. Det tar endast några minuter att nå toppen av Drottninggatan som ligger vid Observatorielunden.

Elite Hotel Stockholm Plaza ligger i hjärtat av Stureplan på Birger Jarlsgatan. Även härifrån kan du gå till Drottninggatan på några minuter. Precis vid Plaza finns två restauranger med underbar mat som du måste prova när du är på besök: Vassa Eggen Steakhouse och Tako.

På Elite Hotel ingår alltid följande:

  • Serviceinriktad personal
  • Stor frukostbuffé
  • Gratis WiFi
  • Kuddmeny

Stockholms shoppinggata: Drottninggatan

Drottninggatan är Stockholms mest centrala gata och ser i princip likadan ut idag som den gjorde på 1600-talet när den anlades. Är du på besök i Stockholm är det ett måste att vandra längs denna gata! Här finns mängder av klädbutiker, souvenirbutiker och restauranger. Glöm inte att titta ner på asfalten där berömda Strindbergcitat har satts upp i rostfritt stål!

Varmt välkommen att boka ditt hotell vid Drottninggatan här på Elite Hotels!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1035 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   740 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-04-16)

Boka
_