Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   10-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt och smart inredda enkelrum i varma färger med naturmaterial. Här finns en enkelsäng och arbetsplats samt badrum med badkar eller dusch. Samtliga standardrum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-29)

Nästa

Standard dubbelrum


  2 personer   150 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Ett standard dubbelrum är ett mindre dubbelrum för en till max två personer. Rummen är stilrent möblerade med en 150 cm bred säng, arbetsplats samt badrum med badkar. Alla våra standard dubbelrum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.
Vänligen notera att det inte finns plats för en extrasäng i ett standard dubbelrum.

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-29)

Nästa

  1-2 personer   150-160 cm eller 2x90 cm   15-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superior rum är dubbelrum för en till två personer. Rummen är sobert inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, arbetsplats och badrum med badkar eller dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Vänligen notera att det inte får plats med extrasäng i denna rumstyp.

Se fler bilder

Från  1272 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-29)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   18-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är rymligare dubbelrum. Rummen är sobert designade i lila toner. I rummet finns en dubbelsäng och arbetsplats samt badrum med badkar eller dusch.

Samtliga deluxerum är utrustade med te och kaffebricka, tv, safetybox, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda samt badrock och tofflor. Vänligen notera att endast några deluxerum har tillräckligt med utrymme för extrasäng.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-06-18)

Nästa

  1-4 personer   180 cm   Bäddsoffa   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra juniorsviter är sobert designade i naturnära färger. Rummen har ett separat sovrum med dubbelsäng och vardagsrumsdel med soffgrupp, tv och arbetsplats samt badrum med dusch eller badkar.

Samtliga juniorsviter är utrustade med safetybox, minibar, 2 st tv, strykbräda och strykjärn samt morgonrock och hårtork.

Se fler bilder

Från  1912 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-29)

Nästa

  1-4 personer   180 cm   Bäddsoffa   40 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva sviter är sobert inredda i naturnära färger. Sviterna är ett perfekt val för dig som har något att fira eller om du vill bo lite större. Här finns ett separat sovrum med dubbelsäng samt vardagsrum med sittgrupp och arbetsplats. Sviterna erbjuder även ett modernt luftigt badrum som har badkar med dusch.

Samtliga sviter har tv strykbräda/strykjärn, hårtork, minibar, morgonrock och safetybox.

 

Se fler bilder

Från  2472 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-29)

NästaVälkommen till Elite Hotel Stockholm Plaza!

Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Här bor du i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Hotellet erbjuder 143 bekväma och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I hotellet finns två restauranger, prisbelönta Vassa Eggen Steak House och nyöppnade Tako med smaker från Japan och Korea.

På Elite Hotel Stockholm Plaza bjuder vi våra gäster på en personlig atmosfär och högsta tänkbara serviceanda. Vår målsättning är att sätta guldkant på er tillvaro.

Varmt välkommen till Elite Hotel Stockholm Plaza!


  143 rökfria rum
  2 restauranger
  2 barer
  3 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  10 km till Bromma Flygplats & 40 km till Arlanda flygplats
  2 km till tågstationen


Lobbyn på Elite Hotel Stockholm Plaza

in- utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


hotellfrukost på Elite Hotel Arcadia i Stockholm

Frukost

Varje morgon kan du njuta av vår generösa frukostbuffé i vår restaurang på entréplan.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.00–11.00

Söndag

08.00–12.00

 


Roomservice

För dig som vill äta i lugn och ro erbjuder vi roomservice. Beställ mat från Vassa Eggen Steak House eller restaurang Tako direkt upp till ditt hotellrum.

För beställning kontakta receptionen.

Måndag–fredag 07.00-10.00, 17.00–22.00
Lördag 07.30–11.00, 17.00–22.00
Söndag 08.30–11.00

Room service avgift på 95 kr tillkommer.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice, all tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag efter kl. 15.00. Tvättservice finns tillgänglig måndag till fredag. På lördagar debiteras 50% extra på kostnaden och söndagar 100% extra. Kontakta receptionen för mer information.


Närbild på en bilratt

Parkering

Parkeringshus finns på David Bagares gata 5-7. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet).

Garage
320 kr/dygn
Parkerar du på gatan, var uppmärksam på om parkering är tillåten! 
Glöm inte att lösa p-biljett. Observera om gatan har städdagar. Då är parkering förbjuden natten till den dag som anges på hänvisningsskylten i början av varje kvarter.


närbild på tangentbord

Wifi & IT

På Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder vi dig som gäst gratis WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Hotel Stockholm Plaza vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer.

Rutt A - Humlegården (3 km)

Rutt B - Östermalm (6 km)

Rutt C - Strandvägen (10 km)


Green Key

Elite Hotel Stockholm Plaza är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Elite Hotel Stockholm Plaza


Anrika Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder tre rymliga konferenslokaler med
stort ljusinsläpp. Här konfererar du i en klassisk miljö intill Stureplan och vackra parken Humlegården.

  • 3 konferensrum
  • Upp till 50 deltagare
  • Wi-Fi

Välkommen till TAKO!


Nu har teamet bakom Vassa Eggen slagit upp dörrarna till en helt ny restaurang - Tako. Med smaker från Japan och Korea kommer du att uppleva en oas av oväntade intryck, elegans och sociala upplevelser.

Öppettider

Lunch
Måndag-fredag 11.30 - 14.00

Middag
Måndag-tisdag 17.30 - 00.00 
Onsdag 17.30 - 01.00 
Torsdag-lördag 17.30 - 02.00


Vassa Eggen Steak House


På Vassa Eggen står maten alltid i fokus – där inramningen är yngre och modernare med riktig storstadskänsla. Här kan du som gäst få en smakupplevelse av högsta klass.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag
Måndag–torsdag: 18.00–22.00
Fredag–lördag: 18.00–23.00
Söndag, endast baren öppen: 17.00–22.00Unna dig en härlig vistelse med spa-dag på anrika Sturebadet i Stockholm, en upplevelse för både kropp och själ. Sturebadet erbjuder skön avkoppling och inspirerande träning i en anrik miljö. Bo på något av våra vackra hotell endast ett stenkast från Stureplan och Sturebadet.


Från 2090 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm och det  nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende på något av våra sju hotell i Stockholm.


Från 1712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en härlig vistelse på Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Här finns två högklassiga restauranger, Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea. Ett stenkast från hotellet ligger Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. 


Från 895 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den härliga parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet erbjuder bekvämt och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. Hotellet erbjuder två restauranger, Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea.


Från 1112 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en weekend på Elite Hotel Stockholm Plaza. Hotellet är beläget i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Här finns två restauranger Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea. Ett stenkast från hotellet ligger Stureplan med shopping, restauranger och nöjesliv. 


Från 1112 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget mitt i centrala Stockholm intill den härliga parken Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet erbjuder bekvämt och elegant inredda hotellrum samt relaxavdelning med bastu. I den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House njuter du av omsorgsfullt lagade rätter i modern tappning. En trappa ner hittar ni även restaurang Tako med smaker från Japan och Korea.


Från 818 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget ett stenkast från Stureplan och den vackra parken Humlegården. Här bor ni en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. Hotellet erbjuder elegant inredda hotellrum samt en relaxavdelning med bastu. I hotellet finns Vassa Eggen Steak House och restaurang Tako med smaker från Japan och Korea.


Från 2190 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


82%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 18 april 2018

Positivt: Trevligt bemötande

Att förbättra: Få in mer skandinavisk känsla inne på hotellrummen. Byta ut till större TV apparater för tjänstemän som ofta bor på hotell och kollar sport. Snittar eller liknande kvällstid.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 30 mars 2018

Positivt: Hotells höga servicenivå

Att förbättra: Göra allt för att behålla en hög servicenivå som inte tror finns någon annan stans.

Övrigt: Hotellet ligger väldigt bra, frukost i världsklass


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 27 mars 2018

Positivt: All personal som jag haft kontakt med i Reception och Frukostmatsal vänliga och hjälpsamma.

Att förbättra: Inget

Övrigt: Toppenbra


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 mars 2018

Positivt: Att det är fräscht, ligger centralt, mycket bra frukost, bra sängar. Mycket service minded personal.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 mars 2018

Positivt: Läget. Detta var vårt andra besök på Plaza.

Att förbättra: Förbättra nivån på frukosten samt göra en översyn av badrummen och välja lite mer exklusiva material och utrustning.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 19 mars 2018

Positivt: Mitt i stan, mycket bra frukost, smidig men dyr parkering.

Att förbättra: Inte haft ett stort badkar i ett så litet badrum. Bytt ut alla små schampoo/conditioner/body lotion plastförpackningar mot större väggfasta behållare som går att fylla på, som ni har gjort i andra Elite hotell och lagt minst två toarullar i badrummet. Till slut skulle vi inte har ställt så många bord så tätt intill bänkarna. Det var väldigt trångt att komma förbi när man hade plockat färdigt på tallriken.

Övrigt: Basljuden från nattklubben på gatuplan var något störande fast rummet låg på 5e våningen.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 mars 2018

Positivt: Trevligt och fräscht rum, fin frukost.

Att förbättra: göra något åt värmen i badrummen, iskallt och golvet var också iskallt.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 mars 2018

Positivt: Trevlig personal. Vacker miljö. Trevlig frukost.

Att förbättra: Vara stolta!


Silhouette of a person

Eva C Johansson

Omdömet skrevs den 13 mars 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: ... ha bättre allmän belysning i rummet. Rum 514 har fönstret i ena hörnet av rummet och på kvällen hade en bättre allmänbelysning i rummet varit uppskattat. Sätt upp några spotlights i taket, eller dylikt. Jag skulle också fylla på shampoo, body lotion och conditioner varje dag, om det tagit slut. Vi betalar ju för varje natt. Nu fick min man tvätta håret i badskum en av morgnarna. Ger ett snålt intryck när ni inte gör det.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 12 mars 2018

Positivt: Rummet var lagom stort, priset (som medlem) kändes vettigt för en natt med tanke på läget och frukosten hade ett bra utbud (kanske inget som fick en att känna "wow", men absolut godkänt).

Att förbättra: Sett till att värmen på badrumsgolvet var bättre. Nu var det verkligen iskallt och jag var tvungen att lägga dit en handduk för att inte förfrysa fötterna när jag duschat.


Kontakta oss


 

Hitta hit


GPS koordinater
59.337408 | 18.069988

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Avstånd ca 40 km

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter.

Från Bromma flygplats
Taxibilar och flygbussar till Stockholm City terminal avgår utanför entrén. Avstånd ca 10 km. Med kommunaltrafik ta buss 110 till Alvik och därefter tunnelbana mot Hötorget. Ta en promenad längs Kungsgatan ner mot Stureplan och sväng in till vänster på Birger Jarlsgatan. Efter ca 100 meter finner du Elite Stockholm Plaza på vänster sida.
Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Om du åker taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.

Med bil

Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltar mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltarna mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

 

_