e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Barnvänligt hotell Stockholm

Ta med barnen på en magisk weekend och checka in på ett barnvänligt hotell i Stockholm. Upplev Stockholms bästa sevärdheter och nöjen – bara stenkast från våra hotell. Koppla av på ett av våra familjehotell i Stockholm nära restauranger, nöjesparker och caféer. I Stockholm har vi så mycket som sju centrala hotell, alla med samma förstklassiga service.

Våra familjehotell Stockholm

Fartfyllda upplevelser och bekväm återhämtning. På Elite Hotels barnvänliga hotell i Stockholm erbjuder vi förstklassig service, wifi och gratis frukostbuffé – oavsett vilket av hotellen du väljer. Vi gör din familjeweekend i huvudstaden till en helhetsupplevelse med aktiviteter, lek och maximal återhämtning. Boka in ett familjepaket och läs mer om våra aktuella erbjudanden på vår sida.

Hotell + Stockholm + barn?

Att åka på storstadssemester med barnen blir extra bekvämt med våra familjevänliga hotell i Stockholm. Våra hotell ligger alltid strategiskt placerade i närheten av nöjesparker, shoppingstråk, caféer och restauranger. Gör dagen till en fullspäckad upplevelse och njut av allt vad Stockholm har att erbjuda. Dra med tonåringarna på shoppingturer i city eller gå på nöjesparker, lekland och äventyrsbad. Runda av med trevliga restaurangbesök på kvällen för att sedan komma hem till vår goda service och tillmötesgående personal. 

På våra barnvänliga hotell i Stockholm finns alltid

  • Gratis frukostbuffé
  • Fritt wifi
  • Serviceinriktad personal
  • Rökfria rum
  • Närhet till nöjen och kultur

Håll utkik efter våra familjepaket i Stockholm. Vi på Elite Hotel hjälper dig att skräddarsy din upplevelse på dygnets alla timmar. Välkommen!


Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_