e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Plaza

Det är lätt att förstå varför Plaza har blivit ett självklart namn på hotell som vill visa upp sin allra bästa sida. I de flesta städer världen över finns en ”Plaza”, ett torg där människor samlas för att umgås, handla eller bara vara. Mitt på torget ser du ofta en staty eller ett monument, med eller utan fontän. Vid sidan av torget finns hotell, affärer, restauranger, caféer och ibland även en kyrka eller ett rådhus.

Det finns många berömda torg i världen
Trafalgar Square i London, Times Square i New York, Röda Torget i Moskva och Himmelska Fridens Torg i Beijing är bara några. I Sverige finns många torg, till exempel har många städer Stora torget eller Stortorget. I Stockholm finns Norrmalmstorg och Sergels Torg, i Malmö finns Möllevångstorget och i Norrköping finns Skvallertorget.

Vi har följande Plaza-hotell i Sverige:

Göteborg: Femstjärniga Elite Plaza Hotel med den restaurang Swea Wine & Dine ligger på gångavstånd från Centralstationen

Helsingborg: Elite Marina Plaza Hotel är vårt uppskattade affärs- och konferenshotell vid havet i Helsingborg

Malmö: Elite Plaza Hotel hittar du på solsidan av Gustav Adolfs Torg, allmänt kallat "Lilla Rivieran"

Stockholm: Elite Hotel Stockholm Plaza med Humlegården runt hörnet. En oas mitt i centrala Stockholm.

Örnsköldsvik: Elite Plaza Hotel är stadens högsta byggnad. På översta våningen finns relaxavdelningen med fantastisk utsikt.


Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-08)

Boka

Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen och erbjuder 116 smakfullt inredda hotellrum. Gästerna har tillgång till relaxavdelning med bastu & gym, och den trevliga gastropuben The Bishops Arms finns i anslutning till hotellet. 

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-04)

Boka

Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

Från   869 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-14)

Boka
_