Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  1–2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt inredda och rymmer en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  833 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-11)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  923 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-06)

Nästa

Superior havsutsikt


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum med havsutsikt är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  1013 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-03)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.
Våra deluxerum är handikappanpassade.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1013 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-10)

Nästa

  1–4 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.
Våra deluxe familjerum är handikappanpassade.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Tillgänglighet visas ej online, vänligen ring 0660-23 51 00 för att boka.


  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum med havsutsikt är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1103 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-10)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två rymliga sviter på våning 12. Båda med separat sovrum och en fantastisk havsutsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviterna finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  1913 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-06-08)

NästaVälkommen till Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Hos oss erbjuder vi dig 135 omsorgsfullt inredda rum, 13 moderna konferenslokaler och två Vip-våningar fördelade på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens. Hotellet är stadens högsta byggnad med hela 14 våningar och högst upp hittar du en generös relaxavdelning med gym och bastu. Relaxavdelningen är att rekommendera då den hänförande utsikten över Öviksfjärden garanterat förgyller din vistelse.

Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som serverar rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Varmt välkommen!


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  13 konferenslokaler + 2 Vip-våningar

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Plaza Hotel surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Välkommen att kontakta receptionen om du behöver hjälp med utskrifter, kopiering eller fax.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Frukosten på Elite Plaza Hotel serveras i vår moderna matsal bredvid The Bishops Arms på gatuplan.

Vill du som extern gäst äta frukost hos oss kostar det 165 kr/person. 

Öppettider*

Måndag–fredag: 06.00–09.00
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

*Med reservation för sommarperioden och större helger.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice under hela året. Du är välkommen att beställa mat i lugn och ro upp till ditt rum. Menyn finns på hotellrummet. För beställning, ring 8.

Måndag–fredag, kl. 16.00–22.00.
Lördag–söndag, kl. 15.00–22.00.

Roomserviceavgift på 95 kr tillkommer.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna för ett tillägg på 200 SEK/natt. I detta erbjudande finns vatten och matskål att låna, påsar att plocka upp efter hunden och hundgodis. Kontakta oss på 0660-23 51 00 för bokning och mer information.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Plaza Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,82 till 9,68 kilometer. 

Rutt A (2,82 km)
Rutt B (5,25 km)
Rutt C (8 km)
Rutt D (9,68 km)

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Hotellet erbjuder tvättservice. Gästtvätt lämnas i receptionen före kl. 09.00 för avhämtning dagen därpå kl. 07.00.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser mot avgift till våra gäster. Platserna är inte bokningsbara och kan ej garanteras om du lämnar platsen, först till kvarn gäller. P-plats finns även att hyra i närliggande parkeringshus.

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser med motorvärmare mot avgift till våra gäster.


Relax & Gym

Högst upp på 14:e våningen finner du vår generösa relaxavdelning med gym och bastu. Den hänförande utsikten över Öviksfjärden förgyller garanterat vistelsen.


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Boka t.ex. vårt Love-paket som innehåller blommor, Champagne, exotisk frukt, choklad, morgonrock och tofflor. Tveka inte att kontakta vår reception om du har specifika önskemål som vi kan stå till tjänst med.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Vi erbjuder 13 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. Utöver det även två härliga Vip-våningar med bastu. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 13 konferenslokaler + 2 vip-våningar
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Arken Konferens, Örnsköldsvik


Vi erbjuder elva moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. En av dessa är Arkens Vip-våning med tillhörande bastu och relaxavdelning. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 11 konferenslokaler
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

The Bishops Arms Örnsköldsvik


Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som ligger på gatuplan i hotellet. Här serveras rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–23.00
Onsdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00
Med reservation för ändringar.


Lunch på Elite Plaza Hotel


Fräsch vällagad mat med det lilla extra.

Öppettider

Måndag–fredag 11.30 – 14.00

Med reservation för storhelger och evenemang.


Afternoon tea på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik


Upplev en klassisk engelsk afternoon tea.

Öppettider

Lördagar 14.00 – 16.00

Med reservation för storhelger och evenemang.Välkommen att förgylla en av de största dagarna i ditt liv. Checka in i en av våra sviter på 12:e våningen. Med vårt bröllopspaket kan ni lugnt njuta av varandra och kärleken med en hänförande utsikt över Örnsköldsviksfjärden.
Välkommen att arrangera er nästa fest eller event på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Med sitt vackra läge intill Örnsköldsviksfjärden erbjuder hotellet unika festlokaler med utsikt över vattnet. Här finns allt ifrån inbjudande pubmiljöer till VIP-våningar med anslutande relaxavdelning och magnifik utsikt från 14:e våningen.
Heja fram MODO Hockey (eller deras motståndare) i Fjällräven Center och bo bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Varmt välkommen att boka!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en heldag med familjen på upplevelsebadet, bo sedan bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.


Från 1590 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Kombinera en härlig spaupplevelse med övernattning hos oss på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik.


Från 2040 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Välkommen till en härlig shoppinghelg i Örnsköldsvik! När du checkar in väntar en flaska Prosecco, en påse lyxig Elitechoklad och Cesams shoppinkort på rummet. 


Från 1500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig helgvistelse på nybyggda Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Med vårt weekenderbjudande bokar du våra allra bästa helgpriser. Upplev allt som Örnsköldsvik har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla av i vår bastu med fantastisk utsikt över Öviksfjärden. Somna sedan skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i restaurangen.


Från 1008 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Vi erbjuder 135 moderna hotellrum och en fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Högst upp i hotellet på våning 14 hittar ni vår relaxavdelning med bastu och gym som är väl värd ett besök. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost tillsammans i avskildhet på rummet eller besöka vår moderna restaurang med härlig frukostbuffé.


Från 1875 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


92%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2019

Positivt: Utsikten

Att förbättra: Tillstånd att själv bära upp en öl från puben till rummet.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2019


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 21 mars 2019

Att förbättra: gjort en större lobby.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2019

Positivt: Lugnt rum, bra säng, mångsidig frukost, trevlig personal.

Att förbättra: Kunna låna cyckel för att ta sig runt på stan.

Övrigt: Personal på Bishops har inte koll hur kassasystem fungerar. Fick kompisens mat på min kvitto med kommentar att slutsumman stämmer.


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Att förbättra: Utvecka frukosten. Känndes väldigt basic. Var ofta slut på kaffe och saknades glas/bestick. Kändes som de var underbemannade, de som var där jobbade docknpå bra och var trevliga.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 17 mars 2019

Positivt: Rent och fräscht.

Att förbättra: Höja kvalitén på maten på Bishops. Jag kan verkligen inte rekommendera någon att äta där. Konceptet med maten tycker jag är helt okej, men har man så få rätter bör man kunna hålla betydligt högre kvalité.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 mars 2019

Att förbättra: 🤔 Egen restaurang, kanske...


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 mars 2019


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 mars 2019

Att förbättra: Inomhus garage


Elite Plaza Hotel
Hotellgatan 9
891 33 Örnsköldsvik

Tel: 0660-23 51 00

info.ornskoldsvik@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 0660-23 51 00
bokning.ornskoldsvik@elite.se
Konferens
Tel: 0660-23 51 00
konferens.ornskoldsvik@elite.se
Gruppbokning
Tel: 0660-23 51 00
bokning.ornskoldsvik@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Tanja Salchner
Tel: 0660-23 51 01
tanja.salchner@elite.se
Försäljningschef
Nina Forslund
Tel: 076-887 69 20
nina.forslund@elite.se
Receptionschef
Marie Fredin
Tel: 0660-23 51 03
marie.fredin@elite.se


Hitta hit

Ankomst via flyg

Örnsköldsviks Airport, ca 20 minuter med bil till hotellet.

Ankomst via bil

E4 norrifrån
Sväng vänster vid sista rödljusen innan hamnen, följ Lasarettsgatan ner till hamnen där hotellet är beläget.

E4 söderifrån 
Kör in i rondellen, ta andra avfarten till höger ner mot hamnen/city, efter ett par hundra meter syns hotellet på höger sida.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger tre minuters promenad från resecentrum, knutpunkten för tåg och bussar. Det är lätt att se hotellet som ligger i stadens högsta byggnad.

I närheten

Kommunikationer

Resecentrum Örnsköldsvik: 800 m
Örnsköldsviks Airport: 25 km
Stora Torget: ca 300 m
Örnsköldsviks Gästhamn: 50 m

Sevärdheter

Paradiset: 0,8 km
Stora Torget: 0,3 km
Fjällräven Center: 0,8 km
Örnsköldsviks Museum: 1,1 km
Varvsberget: 4 km

Företag

Domsjö Fabriker: 0,3 km
Bae Systems Hägglunds AB: 0,3 km
Bosch Rexroth: 35 km
Sanmina SCI: 0,7 km
Metsä Board: 27 km

Länkar

dintur.se
norrtag.se
sj.se
sas.se
orntaxi.se
oer.se

_