Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  1–2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt inredda och rymmer en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  801 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-22)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-26)

Nästa

Superior havsutsikt


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum med havsutsikt är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-06)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-17)

Nästa

  1–4 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Kan inte bokas online, vänligen ring för att boka.


  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum med havsutsikt är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  868 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-30)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två rymliga sviter på våning 12. Båda med separat sovrum och en fantastisk havsutsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviterna finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  1881 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-26)

NästaVälkommen till Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Hos oss erbjuder vi dig 135 omsorgsfullt inredda rum, 13 moderna konferenslokaler och två Vip-våningar fördelade på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens. Hotellet är stadens högsta byggnad med hela 14 våningar och högst upp hittar du en generös relaxavdelning med gym och bastu. Relaxavdelningen är att rekommendera då den hänförande utsikten över Öviksfjärden garanterat förgyller din vistelse.

Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som serverar rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Varmt välkommen!


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  13 konferenslokaler + 2 Vip-våningar

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Plaza Hotel surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Välkommen att kontakta receptionen om du behöver hjälp med utskrifter, kopiering eller fax.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice under hela året. Du är välkommen att beställa mat i lugn och ro upp till ditt rum. Menyn finns på hotellrummet. För beställning, ring 8.

Måndag–fredag, kl. 16.00–22.00.
Lördag–söndag, kl. 15.00–22.00.

Roomserviceavgift på 95 kr tillkommer.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. Kontakta oss på 0660-23 51 00 för bokning och mer information.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Plaza Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,82 till 9,68 kilometer. 

Rutt A (2,82 km)
Rutt B (5,25 km)
Rutt C (9,68 km)

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Hotellet erbjuder tvättservice. Gästtvätt lämnas i receptionen före kl. 09.00 för avhämtning dagen därpå kl. 07.00.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser mot avgift till våra gäster. Platserna är inte bokningsbara och kan ej garanteras om du lämnar platsen, först till kvarn gäller. P-plats finns även att hyra i närliggande parkeringshus.


Relax & Gym

Högst upp på 14:e våningen finner du vår generösa relaxavdelning med gym och bastu. Den hänförande utsikten över Öviksfjärden förgyller garanterat vistelsen.

Ett stenkast från hotellet ligger Paradiset Bad & Spa, ett av norra Europas största upplevelsebad. Biljetter finns att köpa i receptionen.


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Boka t.ex. vårt Love-paket som innehåller blommor, Champagne, exotisk frukt, choklad, morgonrock och tofflor. Tveka inte att kontakta vår reception om du har specifika önskemål som vi kan stå till tjänst med.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Vi erbjuder 13 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. Utöver det även två härliga Vip-våningar med bastu. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 13 konferenslokaler + 2 vip-våningar
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Arken Konferens, Örnsköldsvik


Vi erbjuder elva moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. En av dessa är Arkens Vip-våning med tillhörande bastu och relaxavdelning. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 11 konferenslokaler
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Frukost


Frukosten på Elite Plaza Hotel serveras i vår moderna matsal bredvid The Bishops Arms på gatuplan.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.00–09.00
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00*

*Elite hotels erbjuder Snooze alla söndagar (med reservation för större helger och sommarperioder). Njut av vår frukostbuffé ända fram till kl. 12.00 och checka ut först kl. 18.00.


The Bishops Arms, Örnsköldsvik


Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som ligger på gatuplan i hotellet. Här serveras rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Öppettider

Måndag–tisdag: 16.00–23.00
Onsdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00

Med reservation för eventuella ändringar.Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Varmt välkommen att boka!


Från 925 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en heldag med familjen på upplevelsebadet, bo sedan bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Kombinera en härlig spaupplevelse med övernattning hos oss på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1990 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta en härlig frukost hos oss! Varför inte ta med någon du tycker om, arbetsteamet eller kanske en kund där ni kan njuta av vår generösa frukostbuffé som alltid är toppad med Belgiska våfflor. Sommartid kan ni sitta ute på vår magnifika uteservering vid kajkanten.


Från 145 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen till en härlig shoppinghelg i Örnsköldsvik! När du checkar in väntar en flaska Prosecco, en påse lyxig Elitechoklad och Cesams shoppinkort på rummet. Du kan även vara med och tävla om tre Örnkort. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 1500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Plaza Hotel och The Bishops Arms erbjuder dryckesprovningar inom områdena whisky och öl.

 


Från 250 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket där biljetter till Harbour Club 2017 och boende på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik ingår. 


Från 900 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig helgvistelse på nybyggda Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Med Dream bokar du våra allra bästa helgpriser. Upplev allt som Örnsköldsvik har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla av i vår bastu med fantastisk utsikt över Öviksfjärden. Somna sedan skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra moderna hotellrum. Hotellet ligger mycket centralt vid hamnen med fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Sov gott i våra sköna sängar och vakna sedan till en utsökt frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Vi erbjuder 135 moderna hotellrum och en fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Högst upp i hotellet på våning 14 hittar ni vår relaxavdelning med bastu och gym som är väl värd ett besök. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost tillsammans i avskildhet på rummet eller besöka vår moderna restaurang med härlig frukostbuffé.


Från 1730 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Lena Vik

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2017

Positivt: Trevlig serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för gästen. Samt ett trevligt hotellrum med sköna sängar.

Att förbättra: Ha signerade Foppa kort ;)


Hotellet svarade den 31 mars 2017

Bästa Lena Vik, Stort tack för din feedback som är mycket viktig för oss. Så trevligt att du är nöjd med din vistelse och med vår service. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Anders Zetterström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 mars 2017

Positivt: Toppenläge, bra rum och bra service

Att förbättra: Har inget att klaga på

Övrigt: Kan varmt rekommendera detta hotell


Hotellet svarade den 31 mars 2017

Bästa Anders Zetterström, Så trevligt att du trivts hos oss och är nöjd med vår service. Vi uppskattar din feedback och vill önska dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Peter Roos

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 mars 2017

Positivt: Helt fantastisk service, bästa rummet vi nyttjat. Lyxkänsla till vardags. Utsikten över stan. Personalen var otroligt mån om oss som gäst.

Att förbättra: Byta plats på spa och pub. En skylinebar med utsikt över hamnen


Hotellet svarade den 11 april 2017

Kära gäst, Stort tack för din feedback. Det gläder oss verkligen du är nöjd med din vistelse och med vår service. Visst vore det fantastiskt med en skylinebar med havsutsikt på översta våningen! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Viktoria Bäcklund

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 mars 2017

Positivt: Att frukosten är till kl. 12 och att man inte behöver checka ut så tidigt på söndagen!

Att förbättra: Städa bastun!


Silhouette of a person

Hanna Lundqvist

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 mars 2017

Att förbättra: I Örnsköldsvik skulle jag om det var mitt hotell nyttja hela restaurangen för middagsgäster. När vi var där så Dick vi inte plats på bishops för att vi inte hade bokat, vi ville äta lite finare middag men det gick tyvärr inte.


Silhouette of a person

Anders Jansson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 februari 2017

Positivt: Service, rum, frukost


Hotellet svarade den 8 mars 2017

Kära gäst, Så trevligt att få ta del av dina svar på vår webb-enkät och stort tack för din feedback! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Bengt Lundgren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 februari 2017

Positivt: Rent, snyggt, bästa läge, kanon rum


Hotellet svarade den 8 mars 2017

Bästa Bengt Lundgren, Stort tack för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på våra frågor och det gläder oss väldigt mycket att du är nöjd med din vistelse. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, Hotelldirektör


Silhouette of a person

Juha Sipola

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 februari 2017

Positivt: Very clean. Nice hotel & rooms. Good location. Beautiful view.

Att förbättra: -

Övrigt: Very satidfied.


Hotellet svarade den 8 mars 2017

Dear customer, Thank you for answering our online survey. We hope to continuously improve with your feedback. Suggestions and comments are important to us. We look forward to the next opportunity to welcome you back to us at Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik! Best regards, Charlotte Axenfalk, Hotel Manager


Silhouette of a person

Peter Risberg

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 februari 2017

Positivt: Servicen samt fina rum

Att förbättra: Göra en restaurang på översta våningen och spa med gym våningen under

Övrigt: Frukosten och Champange paketet med frukt var toppen


Hotellet svarade den 21 februari 2017

Bästa Peter Risberg, Så glädjande att ni trivts hos oss och är nöjda med er vistelse - och visst vore det häftigt med en restaurang högst upp i byggnaden! Ni är mycket varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Silhouette of a person

Pirjo Danielsson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 20 februari 2017

Positivt: Allt var kanon bra


Hotellet svarade den 21 februari 2017

Bästa Pirjo, Vi uppskattar din feedback och det gläder oss att du trivts hos oss och är nöjd med din vistelse. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Kontakta oss

Hotellgatan 9
891 33 Örnsköldsvik

0660-23 51 00
info.ornskoldsvik@elite.se

Bokning/reception
bokning.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 00

Konferensbokning
konferens.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 10
Hotelldirektör
Charlotte Axenfalk
charlotte.axenfalk@elite.se
0660-23 51 01

Försäljningschef
Nina Forslund
nina.forslund@elite.se
076-887 69 20
Receptionschef
Marie Fredin
marie.fredin@elite.se
0660-23 51 03

Pubchef
Bob Bovington
bob.bovington@elite.se
0660-23 51 05

 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.287400, 18.713000
_