Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  1–2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt inredda och rymmer en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  846 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-12-03)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  700 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-11-13)

Nästa

Superior havsutsikt


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum med havsutsikt är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-11-05)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum med havsutsikt är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1116 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-11-05)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två rymliga sviter på våning 12. Båda med separat sovrum och en fantastisk havsutsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviterna finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  1926 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2016-11-12)

NästaVälkommen till Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Hos oss erbjuder vi dig 135 omsorgsfullt inredda rum, 13 moderna konferenslokaler och två Vip-våningar. Hotellet är stadens högsta byggnad med hela 14 våningar och högst upp hittar du en generös relaxavdelning med gym och bastu. Relaxavdelningen är att rekommendera då den hänförande utsikten över Öviksfjärden garanterat förgyller din vistelse.

Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som serverar rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Varmt välkommen!


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  13 konferenslokaler + 2 Vip-våningar

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Plaza Hotel surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Välkommen att kontakta receptionen om du behöver hjälp med utskrifter, kopiering eller fax.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice under hela året. Du är välkommen att beställa mat i lugn och ro upp till ditt rum. Menyn finns på hotellrummet. För beställning, ring 8.

Måndag–fredag, kl. 16.00–22.00.
Lördag–söndag, kl. 15.00–22.00.

Roomserviceavgift på 95 kr tillkommer.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Hotellet erbjuder tvättservice. Gästtvätt lämnas i receptionen före kl. 09.00 för avhämtning dagen därpå kl. 07.00.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser till våra gäster. Platserna är inte bokningsbara och kan ej garanteras om du lämnar platsen, först till kvarn gäller. P-plats finns även att hyra i närliggande parkeringshus.


Relax & Gym

Högst upp på 14:e våningen finner du vår generösa relaxavdelning med gym och bastu. Den hänförande utsikten över Öviksfjärden förgyller garanterat vistelsen.

Ett stenkast från hotellet ligger Paradiset Bad & Spa, ett av norra Europas största upplevelsebad. Biljetter finns att köpa i receptionen.


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Boka t.ex. vårt Love-paket som innehåller blommor, Champagne, exotisk frukt, choklad, morgonrock och tofflor. Tveka inte att kontakta vår reception om du har specifika önskemål som vi kan stå till tjänst med.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Vi erbjuder 13 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. Utöver det även två härliga Vip-våningar med bastu. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 13 konferenslokaler + 2 vip-våningar
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Arken Konferens, Örnsköldsvik


Vi erbjuder elva moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. En av dessa är Arkens Vip-våning med tillhörande bastu och relaxavdelning. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 11 konferenslokaler
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Frukost


Frukosten på Elite Plaza Hotel serveras i vår moderna matsal bredvid The Bishops Arms på gatuplan.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.00–09.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00*

*Elite hotels erbjuder Snooze alla söndagar (med reservation för större helger och sommarperioder). Njut av vår frukostbuffé ända fram till kl. 12.00 och checka ut först kl. 18.00.


The Bishops Arms, Örnsköldsvik


Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som ligger på gatuplan i hotellet. Här serveras rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Öppettider

Måndag–tisdag: 16.00–23.00
Onsdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00

Med reservation för eventuella ändringar.Heja fram MoDo hockey (eller deras motståndare för den delen) i Fjällräven Center och bo bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.


Från 875 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Varmt välkommen att boka!


Från 890 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en heldag med familjen på upplevelsebadet, bo sedan bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1390 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Kombinera en härlig spaupplevelse med övernattning hos oss på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Räkkryssa från mitten av maj fram till hösten med underhållning av populära trubadurer. Frossa på räkor, så mycket du orkar med smör, bröd ost och dipsås, i priset ingår övernattning, hotellfrukost och tur på båten. Läs mer och boka redan idag!


Från 1190 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta en härlig frukost hos oss! Varför inte ta med någon du tycker om, arbetsteamet eller kanske en kund där ni kan njuta av vår generösa frukostbuffé som alltid är toppad med Belgiska våfflor. Sommartid kan ni sitta ute på vår magnifika uteservering vid kajkanten.


Från 125 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Unik utställning av Mötley Crüe-samling i Örnsköldsvik Örnsköldsviks museum 17 September – 19 November. Nu har du chansen att besöka Örnsköldsvik och se Europas största privata samling av föremål med koppling till hårdrockbandet Mötley Crüe .
Denna unika utställning visas 17 september – 19 november 2016 på Örnsköldsviks museum och konsthall.


Från 690 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen till en härlig shoppinghelg i Örnsköldsvik! När du checkar in väntar en flaska Prosecco, en påse lyxig Elitechoklad och Cesams shoppinkort på rummet. Du kan även vara med och tävla om tre Örnkort. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 750 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Fira far på fars dag med en övernattning på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Avnjut en god bit mat på The Bishops Arms, som kvällen till ära bjuder alla fäder på huvudrätten när ni beställer mat. Avsluta dagen med en vistelse högst upp i hotellets relaxavdelning, utsikten är enastående!


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig helgvistelse på nybyggda Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Med Dream bokar du våra allra bästa helgpriser. Upplev allt som Örnsköldsvik har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla av i vår bastu med fantastisk utsikt över Öviksfjärden. Somna sedan skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra moderna hotellrum. Hotellet ligger mycket centralt vid hamnen med fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Sov gott i våra sköna sängar och vakna sedan till en utsökt frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Vi erbjuder 135 moderna hotellrum och en fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Högst upp i hotellet på våning 14 hittar ni vår relaxavdelning med bastu och gym som är väl värd ett besök. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost tillsammans i avskildhet på rummet eller besöka vår moderna restaurang med härlig frukostbuffé.


Från 1730 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Elin Bong

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 oktober 2016

Positivt: Superfint hotell med jättefina rum. Kanonbra frukost och trevlig samt tillmötesgående personal. Om ni ska bo på en hotell i Ö-vik är valet lätt, välj Elite Hotel Plaza Örnsköldsvik! Helt enkelt superbra!


Hotellet svarade den 19 oktober 2016

Bästa Elin Bong, Tack för din feedback och fina omdömen. Det gläder oss verkligen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Evelina Norberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 oktober 2016

Positivt: Sköna sängar,!! jättebra frukost!!


Hotellet svarade den 19 oktober 2016

Kära gäst, Det gläder oss så mycket att du är nöjd med din vistelse och med vår service. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Lena Blomgren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 oktober 2016

Positivt: Fina hotellrum med bästa läget

Att förbättra: Skulle jag spela svag lounge musik i hiss och vid reception


Hotellet svarade den 19 oktober 2016

Kära gäst, Tack för din feedback. Trevligt att du uppskattade våra hotellrum och tack för förslaget om loungemusik i lobby och hissar. Vi spelar musik idag i vår lobby men tyvärr inte i hissarna och ska absolut överväga ditt förslag. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk


Silhouette of a person

Andreas Ekström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2016

Positivt: Fint både utvändigt och invändigt och välstädat. Gymmet var litet men bastun var superfin med utsikt över vattnet. Badrummet är välplanerat och blankt. Sängen är jätteskön och det är tyst runt omkring så man sover gott.


Hotellet svarade den 19 oktober 2016

Bästa Tack för att du svarade på vår enkät. Trevligt att du trivts hos oss, det gläder oss så mycket. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Per Ericsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2016


Silhouette of a person

Jonas Emanuelsson

Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 14 oktober 2016

Positivt: Sängarna

Att förbättra: Alla som är medlemmar ska få sina vaucher


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 oktober 2016


Silhouette of a person

Malin Åkerlund

Omdömet skrevs den 10 oktober 2016

Positivt: Trevlig personal och och ett fint rum

Att förbättra: Badkar till barnen i badrummet


Hotellet svarade den 19 oktober 2016

Bästa Malin Åkerlund, Tack för din feedback. Alla våra 135 rum är inte utrustade med badkar och det var synd att vi inte visste om att du önskade detta i samband med att du bodde hos oss. Vi hoppas att du vill komma tillbaka till oss igen och be då gärna om ett rum med badkar i samband med bokningen, så ska vi göra vårt yttersta för att ordna det! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Carl Fredrik Holmberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 oktober 2016

Positivt: Riktigt frächt


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 3 oktober 2016

Positivt: Fräscha rum, härlig utsikt om man får s k superview. Närheten till centrum är toppen

Att förbättra: Jobba mer med personalens servicegrad och positivitet.


Kontakta oss

Hotellgatan 9
891 33 Örnsköldsvik

0660-23 51 00
info.ornskoldsvik@elite.se

Bokning/reception
bokning.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 00

Konferensbokning
konferens.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 10
Hotelldirektör
Charlotte Axenfalk
charlotte.axenfalk@elite.se
0660-23 51 01

Försäljningschef
Nina Forslund
nina.forslund@elite.se
076-887 69 20
Receptionschef
Marie Fredin
marie.fredin@elite.se
0660-23 51 03

Pubchef
Bob Bovington
bob.bovington@elite.se
0660-23 51 05

 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.287400, 18.713000
_