Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  1–2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är modernt inredda och rymmer en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  846 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-18)

Nästa

Superior


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  936 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-02-11)

Nästa

Superior havsutsikt


  1–2 personer   180–200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum med havsutsikt är ljusa och trevliga med modern inredning och tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-25)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1026 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-31)

Nästa

  1–3 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum med havsutsikt är ljusa och luftiga med modern inredning och extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, dusch eller badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. På rummet finns även en vattenkokare och kaffetillbehör.

Vid bokning för fler än tre personer vänligen kontakta hotellet.

Se fler bilder

Från  1116 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-16)

Nästa

  1–2 personer   200 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder två rymliga sviter på våning 12. Båda med separat sovrum och en fantastisk havsutsikt över Örnsköldsviksfjärden. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, badkar, safetybox och strykjärn med strykbräda. I sviterna finns även en vattenkokare, kaffemaskin, morgonrock, tofflor och extra tillbehör i badrummet.

Se fler bilder

Från  1926 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-02-11)

NästaVälkommen till Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Hos oss erbjuder vi dig 135 omsorgsfullt inredda rum, 13 moderna konferenslokaler och två Vip-våningar. Hotellet är stadens högsta byggnad med hela 14 våningar och högst upp hittar du en generös relaxavdelning med gym och bastu. Relaxavdelningen är att rekommendera då den hänförande utsikten över Öviksfjärden garanterat förgyller din vistelse.

Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som serverar rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Varmt välkommen!


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  13 konferenslokaler + 2 Vip-våningar

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Plaza Hotel surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Välkommen att kontakta receptionen om du behöver hjälp med utskrifter, kopiering eller fax.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice under hela året. Du är välkommen att beställa mat i lugn och ro upp till ditt rum. Menyn finns på hotellrummet. För beställning, ring 8.

Måndag–fredag, kl. 16.00–22.00.
Lördag–söndag, kl. 15.00–22.00.

Roomserviceavgift på 95 kr tillkommer.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. Kontakta oss på 0660-23 51 00 för bokning och mer information.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Hotellet erbjuder tvättservice. Gästtvätt lämnas i receptionen före kl. 09.00 för avhämtning dagen därpå kl. 07.00.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser till våra gäster. Platserna är inte bokningsbara och kan ej garanteras om du lämnar platsen, först till kvarn gäller. P-plats finns även att hyra i närliggande parkeringshus.


Relax & Gym

Högst upp på 14:e våningen finner du vår generösa relaxavdelning med gym och bastu. Den hänförande utsikten över Öviksfjärden förgyller garanterat vistelsen.

Ett stenkast från hotellet ligger Paradiset Bad & Spa, ett av norra Europas största upplevelsebad. Biljetter finns att köpa i receptionen.


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Boka t.ex. vårt Love-paket som innehåller blommor, Champagne, exotisk frukt, choklad, morgonrock och tofflor. Tveka inte att kontakta vår reception om du har specifika önskemål som vi kan stå till tjänst med.


Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Vi erbjuder 13 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. Utöver det även två härliga Vip-våningar med bastu. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 13 konferenslokaler + 2 vip-våningar
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Arken Konferens, Örnsköldsvik


Vi erbjuder elva moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. En av dessa är Arkens Vip-våning med tillhörande bastu och relaxavdelning. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 11 konferenslokaler
  • 135 hotellrum
  • 2–170 personer
  • 2 restauranger

Frukost


Frukosten på Elite Plaza Hotel serveras i vår moderna matsal bredvid The Bishops Arms på gatuplan.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.00–09.00
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00*

*Elite hotels erbjuder Snooze alla söndagar (med reservation för större helger och sommarperioder). Njut av vår frukostbuffé ända fram till kl. 12.00 och checka ut först kl. 18.00.


The Bishops Arms, Örnsköldsvik


Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som ligger på gatuplan i hotellet. Här serveras rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Öppettider

Måndag–tisdag: 16.00–23.00
Onsdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00

Med reservation för eventuella ändringar.Heja fram MoDo hockey (eller deras motståndare för den delen) i Fjällräven Center och bo bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik.


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spendera en heldag med familjen på upplevelsebadet, bo sedan bekvämt hos oss på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Kombinera en härlig spaupplevelse med övernattning hos oss på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik. Varmt välkomna!


Från 1990 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Du behöver inte vara gäst på hotellet för att äta en härlig frukost hos oss! Varför inte ta med någon du tycker om, arbetsteamet eller kanske en kund där ni kan njuta av vår generösa frukostbuffé som alltid är toppad med Belgiska våfflor. Sommartid kan ni sitta ute på vår magnifika uteservering vid kajkanten.


Från 145 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen till en härlig shoppinghelg i Örnsköldsvik! När du checkar in väntar en flaska Prosecco, en påse lyxig Elitechoklad och Cesams shoppinkort på rummet. Du kan även vara med och tävla om tre Örnkort. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 1500 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig helgvistelse på nybyggda Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Med Dream bokar du våra allra bästa helgpriser. Upplev allt som Örnsköldsvik har att erbjuda, både shopping och nöjen. Koppla av i vår bastu med fantastisk utsikt över Öviksfjärden. Somna sedan skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra moderna hotellrum. Hotellet ligger mycket centralt vid hamnen med fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Sov gott i våra sköna sängar och vakna sedan till en utsökt frukostbuffé i restaurangen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Vi erbjuder 135 moderna hotellrum och en fantastisk utsikt över Örnsköldsviksfjärden. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Högst upp i hotellet på våning 14 hittar ni vår relaxavdelning med bastu och gym som är väl värd ett besök. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost tillsammans i avskildhet på rummet eller besöka vår moderna restaurang med härlig frukostbuffé.


Från 1730 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Fredrik Ternvall

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 januari 2017

Positivt: Rökfritt & Bishop arms

Att förbättra: Ha gluten & laktos fria alternativ som standard med bra kvalitet.


Silhouette of a person

Janne Hedell

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 januari 2017

Positivt: Miljön runt hotellet, hela hotell invändigt och en fantastisk personal

Att förbättra: Byta ut miljön i restaurangen, så fint hotell så passar inte denna Pub miljö in.


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Bästa Janne Hedell, Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss och det gläder oss att du är nöjd med din vistelse och med vår service. Det är synd att du inte tycker att gastropuben The Bishops Arms passar in i vår miljö. Vi respekterar din åsikt och tar den till oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Gunnar Blomberg

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 10 januari 2017

Positivt: Tystheten och lugnet, samt mycket smakfullt inrett rum

Att förbättra: ha en fruktkorg i receptionen för att bjuda gästen på något tilltugg samt så saknade jag möjligheten att kunna få en enkel smörgås på kvällen vid min sena entré.


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Bästa Gunnar Blomberg, Stort tack för din feedback. Vi uppskattar att du tagit dig tid att svara på vår enkät.Dina synpunkter, förbättringsförslag och kommentarer är viktiga för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Cecilia Nilsson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 10 januari 2017

Positivt: Sängen, kuddarna och täcket.

Att förbättra: Två stycken våffeljärn i frukostrestaurangen hade varit toppen.


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Kära gäst, Det gläder oss att allt verkar ha varit till belåtenhet och att du är nöjd med din vistelse och med vår service. Tack för tips om två våffeljärn i frukost - det ska vi överväga! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Karolina Windseth

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 januari 2017

Positivt: Rent och snyggt!

Att förbättra: Bygga en mer välkomnande Lobby!

Övrigt: Rekommenderar detta hotell!


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Bästa Karolina Windseth, Stort tack för din feedback som är mycket viktig för oss. Det gläder oss att du vill rekommendera hotellet! Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Robert Hedvall

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 8 januari 2017

Positivt: Läget bastun kundbemötande

Att förbättra: Städningen

Övrigt: Över lag en god upplevelse


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Bästa Robert Hedvall, Stort tack för din feedback. Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Anna-Karin Johansson

Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 6 januari 2017

Positivt: Läget

Att förbättra: Visa mer intresse för att svara på frågor och vid problem hitta lösning.

Övrigt: Finns inget riktigt samlingsrum i entré. Kändes mörkt och ogästvänligt i entrén .


Silhouette of a person

Tommy Lundberg

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 3 januari 2017

Positivt: Det ligger centralt och är relativt billigt samt riktigt rent och fräscht.

Att förbättra: Sängarna är lite för mjuka och frukosten är acceptabel men inte mer.

Övrigt: Sedan hotellet öppnade är det det hotell som jag och min fru alltid bor på vid besök i Ö-vik.


Hotellet svarade den 11 januari 2017

Bästa Tommy Lundberg, Stort tack för din feedback. Det gläder oss att du är en återkommande gäst. Mycket varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Silhouette of a person

Birgitta Bergström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 december 2016

Positivt: Centralt, fräscht, lugnt

Att förbättra: Det fattas inget!


Silhouette of a person

Mathias Johansson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 december 2016

Att förbättra: Byta ut städerskorna


Hotellet svarade den 20 december 2016

Bästa Mathias Johansson, Stort tack för din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss och hjälper oss i vårt kvalitetsarbete. Vi beklagar om du med din kommentar "byt ut städerskorna" har upplevt att vår städning inte fungerade tillfredsställande och vi hoppas att du påtalade detta i samband med din vistelse, så att vi kunde rätta till problemet. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Charlotte Axenfalk, hotelldirektör


Kontakta oss

Hotellgatan 9
891 33 Örnsköldsvik

0660-23 51 00
info.ornskoldsvik@elite.se

Bokning/reception
bokning.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 00

Konferensbokning
konferens.ornskoldsvik@elite.se
0660-23 51 10
Hotelldirektör
Charlotte Axenfalk
charlotte.axenfalk@elite.se
0660-23 51 01

Försäljningschef
Nina Forslund
nina.forslund@elite.se
076-887 69 20
Receptionschef
Marie Fredin
marie.fredin@elite.se
0660-23 51 03

Pubchef
Bob Bovington
bob.bovington@elite.se
0660-23 51 05

 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.287400, 18.713000
_