Glömt lösenord?

Julbord i Örebro på Elite Hotels

På Elite Hotels bjuds det alltid på god mat och dryck, men lite extra på julbordet! Välkommen till Elite Stora Hotellet för en underbar middag i julens tecken. Här finns allt du kan önska på ett julbord i Örebro. När du och ditt sällskap vill dra er tillbaka, nöjda, mätta och lite trötta, finns dessutom möjlighet till övernattning hos oss. Låt vår serviceinriktade personal ta hand om dig och njut av en härlig julbordsupplevelse.

En smakupplevelse på Elite Stora Hotellet

Bokar du julbord i Örebro på Elite Stora Hotellet får du en smakupplevelse du sent ska glömma. Julbordet erbjuder en kombination av nya och klassiska smaker med traditionella rätter och mer modernt influerade smaksensationer. Menyn består av det uppdukade julbordet och därefter finns en stor dessertbuffé som blir den perfekta avslutningen. Julbordet dukas upp i hotellets vackra festsal som är dekorerad för att skapa julstämning hos både dig och ditt sällskap.

Elite Stora Hotellet, Örebro

En anrik mötesplats vid Svartån med utsikt över Örebro Slott

Elite Stora Hotellet ligger mitt i centrala Örebro i en anrik byggnad från 1858. Hotellet erbjuder 160 hotellrum med plats för vila och Lilla Valvet Relax. I vårt breda restaurangutbud finns förutom den vackra festvåningen våra restauranger The Bishops Arms, Paolo’s och Slottskällaren. Varmt välkommen till oss!

  • 4-stjärnigt hotell
  • 160 rökfria rum
  • Vackert cityläge
  • Unika festlokaler
  • Restaurang Slottskällaren
  • The Bishops Arms
  • Parkering
  • Miljöcertifierat

Boka övernattning på Elite Hotels i Örebro

Det anrika hotellet Elite Stora Hotellet i Örebro ligger centralt i en byggnad från mitten av 1800-talet: mitt i centrum, nära Svartån och beläget i princip nästgårds med Örebro slott som har 1000-åriga anor. Centrum erbjuder en vacker miljö för en promenad efter julbordet, innan du och ditt sällskap nöjda och belåtna kan somna skönt i ett av hotellets mysiga hotellrum. Rum bokar du enkelt i samband med bokning av ditt julbord i Örebro. I våra sköna sängar sover alla gott och nästa morgon äter ni en god frukost i restaurangen, innan ni tillfredsställda reser hem igen med ett positivt minne från Elite Hotels och Örebro.

Läs mer

Unna dig och någon du tycker om en härlig vistelse på Elite Stora Hotellet i Örebro! Varför inte som en julklapp i förskott till någon du tycker om lite extra?