Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  2 personer   140 cm   16 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Dessa rum är utrustade med en 140 cm bred säng med utsikt mot innergårdarna.

Rummen är utrustade med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  675 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-08-06)

Nästa

  2 personer   160, 180 eller 200 cm   18-20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Rum med sängar från 160 cm upp till 200 cm med utsikt mot Gustav Adolfs torg, Per Weijersgatan eller innergårdarna.

Rummen är utrustade med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  765 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-07-16)

Nästa

  2 personer   160-200 cm   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra större och mer exklusiva rum har breda dubbelsängar från 160 cm upp till 200 cm och är fördelade på alla våningsplan, antingen med utsikt mot Gustav Adolfs torg, Per Weijersgatan eller innergårdarna. Ett antal av rummen har delbara sängar.

Alla rummen är utrustade med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum. På rummet finns även te och kaffe. Vissa av rummen är handikappanpassade, bland annat med ett lägre handfat.

Se fler bilder

Från  900 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-07-16)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   180 eller 200 cm + Bäddsoffa/Extrasäng   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra större rum som har plats för extrasäng eller som är utrustade med bäddsoffa. Alla rummen är utrustade med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, tv, hårtork, safetybox och ett välutrustat badrum.

På rummet finns även te och kaffe. Vissa av rummen är handikappanpassade, bland annat med ett lägre handfat.

Se fler bilder

Från  945 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-08-06)

Nästa

  2 personer   200 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga juniorsviter har härliga dubbelsängar. Rummen är försedda med ett rymligt badrum, kontorshörna samt soffa och fåtölj.

Rummen är dessutom utrustade med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, Tassimo kaffemaskin, tv, hårtork och safetybox.
Se fler bilder

Från  1395 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-07-16)

Nästa

  2 personer   200 cm   75 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit ligger högst upp med magnifik utsikt mot Gustav Adolfs torg. I rummet finns ett stort badrum med både dusch och badkar. Det finns möjlighet att öppna upp dörren till det intilliggande rummet som är utrustat med möbler som möjliggör mindre möten och middagar.

Sviten är även utrustad med en exklusiv Tassimo kaffemaskin. Rummet är utrustat med arbetsplats, trådlös WiFi samt fast internetuppkoppling, minibar, tv, hårtork och safetybox.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

(Priset hittades 2017-07-16, Priset avser 2017-07-16)

NästaOm Elite Plaza Hotel, Malmö

Välkommen till Lilla Rivieran
Den vackra fasaden på solsidan av Gustav Adolfs Torg är från förra seklets slut och har med sin arkitektur bidragit till smeknamnet ”Lilla Rivieran”. Innanför det klassiska skalet finns ett modernt hotell i toppklass på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen. Entréplanet med reception, lobby och matsal är designat av den välkände arkitekten Thomas Sandell. De 116 luftkonditionerade rummen, relaxavdelningen med gym och bastu samt det privata garaget är några av de bekvämligheter som hotellet erbjuder. I anslutning till hotellet finns även den brittiskinspirerade puben The Bishops Arms som serverar en populär meny samt Malmös största sortiment av öl och whisky.

Upplev Malmö 
Malmö har massor att erbjuda! Passa på att uppleva ett nybyggt hotell kombinerat med exempelvis shopping i Malmös många butiker och köpcenter, golf på exempelvis PGA of Sweden National GK eller Rönnebäcks GK eller varför inte ett härligt SPA-paket.

Se dig omring på hotellet med hjälp av våra panoramabilder.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel.


  116 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  6 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  700 m till tågstationen
  25 m till buss


Historien om hotellet

“En önskan om Malmö som Sveriges huvudstad”
Gustav Adolfs torg anlades 1810 och namngavs efter Kung Gustav IV Adolf som regerade Sverige ifrån Malmö perioden november 1806 till maj 1807. Kungen bodde med hustrun Drottning Fredrika af Baden i Berghska huset och i Residenset beläget vid Stortorget. En plantering anlades på torget, som sedermera blev stadens förnämsta promenadstråk. Planteringen var rund och omgärdades av staket och patrullerades av vakter fram till 1903.
Malmö var då en liten provinsstad med ca 5000 invånare som inte erbjöd mycket till sina förnäma gäster. Kungen trivdes emellertid i Skåne och ville till och med göra Malmö till rikets huvudstad. Han ansåg att närheten till kontinenten där Napoleonkrigen rasade var praktisk. Planerna sattes aldrig i verket då kungen inte återkom efter sitt krigsföretag i Pommern. Denna landsdel i nuvarande nordöstra Tyskland och norra Polen förlorades och kungen avsattes så småningom under kuppliknande former. Kungen levde resten av sitt liv i exil och under täcknamn såsom Greven av Gottorp och Överste Gustafsson. Gustav IV Adolf dog 1837 i St. Gallen, Schweiz.

Från sankmark till viloplats för stadens borgarfamiljer
Gustav Adolfs torg var ängs/sankmark fram till slutet av 1700-talet och den inre staden slutade vid Söderport. Lämningar av denna stadsport finns kvar att beskåda än idag och kvarteret bär just namnet Söderport. På torgets östra sida låg Malmös gamla teater som byggdes under 1800- talets början, denna teater stängdes 1944 när nuvarande Malmö Opera invigdes.
På motsatta sidan har kyrkogården legat sedan 1820, då döpt till Nya Kyrkogården, numera Gamla Kyrkogården. Denna begravningsplats var huvudsakligen avsedd för Malmös borgarfamiljer.

Torget mitt i staden
Torget har varit en handelsplats genom alla år och här har sålts allt från korgar, grönsaker, blommor och fisk. Vidare är Gustav Adolfs Torg sedan kollektivtrafikens begynnelse en av Malmös största knutpunkter.
Gustav Adolfs torgs norra sida, där Elite Malmö Plaza är beläget, ansågs som den fina sidan av torget och det bestämdes i slutet av 1880-talet att alla byggnader skulle ha medelhavsstil vilket kom att ge husraden smeknamnet ”Lilla Rivieran”. Den ursprungliga fastigheten stod klar i slutet av 1890 talet.

Trävaruexport, försäkringar, revision och nu hotell Nils Heimes Trävaruexport fanns i huset i närmare 40 år, Direktör Heime var även Generalkonsul för Peru. I början av 70-talet påbörjades diskussioner om sanering av kvarteret Söderport. Många hus var tyvärr dåligt underhållna och hot om rivning förelåg bland annat för Elite Plaza Malmö fastigheten. Eftersom Rivieralängan stod och står under beskydd beslutades, efter många turer, att fasaden skulle räddas men fastigheten innanför rivas. Fasaden var dock i sämre skick än man befarat och efter att en balkong rasat beslutades att istället återskapa fasaden med modern teknik.
1982 stod fastigheten klar så som vi känner den idag. Fasaden är återuppförd i originalskick med undantag för de olycksaliga balkongerna. Byggherre var Trygg-Hansa som bebodde fastigheten fram till slutet av 1990-talet.
Nästa hyresgäst blev Öhrlings Price Waterhouse Coopers som flyttade vidare i december 2008 och därmed lämnades stafettpinnen över till Elite Hotels of Sweden AB.

Vi är väldigt glada att vi fått möjlighet att öppna ett hotell på denna historiska plats - Rivieran i Malmö!


Receptionen på Elite Plaza Hotel i Malmö

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie öppettider:

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag–söndag
(samt helgdagar)

07.30–11.00*

*Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid Snooze på söndagar. För mer information, vänligen kontakta receptionen.

Öppettider mellan 23/6 till 13/8:

Måndag–söndag

07.00–11.00

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 150 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 75 kr). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Plaza Hotel har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi. På alla rum samt konferensrum erbjuder vi även uppkoppling via fast lina. Kontakta receptionen för mer information.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Dessutom kan vi hjälpa till med kopiering och faxservice. Gästdator med tillgång till Internet och utskrift av dokument erbjuds.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvättservice finns tillgänglig fem dagar i veckan. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl 09.00 och är klar för avhämtning ca 17.00 samma dag.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Roomservice erbjuds kl 17.00-23.00 alla dagar i veckan. Frukost på rummet serveras under ordinarie frukosttider.


Parkering

Som gäst på Elite Plaza Hotel har du mot en avgift på 225 kr per dygn tillgång till vårt privata parkeringsgarage, som finns i byggnaden. Det går utmärkt att checka in först, få rumsnycklar samt p-biljett och sen köra ner i garaget för att parkera din bil. Det finns hiss från garaget upp till alla våningar. Kontakta gärna centralbokningen eller hotellet för att förhandsboka en garageplats (rekommenderas).

Obs! Maxhöjd för bil är 2,10 meter.


Laddning av elbilar

I vårt privata garage finns två parkeringsplatser där det är möjligt att ladda sin elbil. Laddstationen från Eways har en effekt på 3,7kw (220V, 16A), priset för en laddning är 100 kr (ordinarie pris för parkeringsplats tillkommer). Vänligen kontakta receptionen för att reservera en av dessa elbilsplatser.


Cyklar

Hotellet har ett antal cyklar för gratis utlåning till våra hotellgäster. Kontakta receptionen för mer information.


Gym på Elite Plaza Hotel i Malmö

PT / Coaching / Kostrådgivning / Massage

Vår samarbetspartner HealthyFuture hjälper gärna våra gäster att förbättra sitt välbefinnande. Deras personal är välutbildad på universitetsnivå och har en gedigen idrottsbakgrund.

HealthyFuture har kompetens inom följande områden:
● Personlig träning ● Coaching ● Kostrådgivning

Besök HealthyFutures hemsida för aktuella priser och för att boka in en tid.

Massage

Känner du av smärtor, spänningar och stelhet från muskler, leder, rygg och/eller nacke? Besök Kristoffer Blomqvist som erbjuder massage, antingen 45 minuters behandling för 495 kr eller 75 minuters behandling för 695 kr.

Onlinebokning samt mer information: www.healthyfuture.se


Bastu på Elite Plaza Hotel

Wellness

Elite Plaza Hotel återfinns på Gustav Adolfs torg mitt i centrala Malmö. I hotellets exklusiva relaxavdelning finns ett modernt och välutrustat gym. Alla gäster har fri tillgång till omklädningsrum med låsbara skåp, handdukar och tillhörande bastu. Inne i gymmet finns även en relaxhörna där man kan sätta sig ner och njuta av frukt och vatten.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Plaza Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer. 

Rutt A - Slottsparken - Kort (3 km)
Rutt B - Slottsparken - Lång (5 km)
Rutt C - Ribersborgsfältet (10 km)


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Vi erbjuder följande sortiment:

Paket
Lilla – 155 kr/rum
Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

Mellan – 295 kr/rum
Exotiskt fruktfat, Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

LOVE – 825 kr/rum
Fruktfat med exotisk frukt, 3 röda rosor, röda chokladhjärtan, hel flaska Deutz champagne, morgonrockar, badtofflor och frukost på rummet med förlängd utcheckning fram till kl. 14.00.

 
Blommor
Bukett med rosor 250 kr
Mellan bukett 300 kr
Stor bukett 500 kr

Övriga produkter
Morgonrock & tofflor 50 kr/person
Exotiskt fruktfat 150 kr/rum
Elite chokladask 50 kr/st
Halv flaska mousserande 125 kr/flaska
Hel flaska mousserande 250 kr/flaska
Halv flaska Elite Deutz champagne 325 kr/flaska
Hel flaska Elite Deutz champagne 525 kr/flaska
Hel flaska husets vin (rött eller vitt) 250 kr/flaska

 

Beställa VIP
Vill du beställa en VIP, kontakta bokningsavdelningen 
senast 2 dagar innan ankomst!

Telefon: 040-66 44 841
Epost: reservation.malmo@elite.se


Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 040-66 44 870 eller info.plazamalmo@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med djurbädd och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Elite Plaza Hotel, Malmö


Elite Plaza Hotel öppnade upp sin verksamhet i september 2010. Hotellet ligger i anslutning till Gustav Adolfs torg mitt i centrala Malmö. Hotellets konferensavdelning utökas nu med ytterligare en ny stor delbar lokal. När bygget är färdigställt finns 6 st moderna mötesrum att välja mellan.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-150 deltagare
  • WiFi

Översikt över bardisken på The Bishops Arms

The Bishop Arms


I anslutning till hotellet finns den brittiskinspirerade puben The Bishops Arms. Här erbjuds ett av Malmös största sortiment av öl och whisky i kombination med vällagad mat till rimliga priser i engelsk pubmiljö. Kombinationen av god mat, dryck och kunnig personal gör The Bishops Arms till en naturlig mötesplats i Malmö, för såväl Malmöbor som hotellgäster.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:  11.30–01.00
Lördag:  13.00–01.00
Söndag:  15.00–23.00

Köket har öppet fram till kl 23.00

Sommaröppettider (från 26/6)

Måndag–fredag:  15.00–01.00
Lördag:  13.00–01.00
Söndag:  15.00–23.00


Efter ett underbart bröllop med massa härliga minnen kan en övernattning på moderna och trendiga Elite Plaza Hotel vara den perfekta avslutningen. Vi har fina rum både för er och era bröllopsgäster.

 
Bo centralt och bekvämt på Elite Plaza Hotel i Malmö och avnjut en provning av 5 st ölsorter, charkplanka samt valfri varmrätt och dessert från kvällsmenyn.


Från 1790 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Restaurang Johan P. erbjuder ljuvliga smaker och dofter av havets alla läckerheter. Avnjut deras stora skaldjursfat samtidigt som ni bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1795 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev något utöver det vanliga! Njut av utsökt mat och exemplarisk service på omtalade Restaurang Sture som belönats med en Michelinstjärna. 


Från 3290 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Gör ett besök på andra sidan sundet i Köpenhamn och på Den Blå Planeten som har Nordeuropas största akvarium samtidigt som ni bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1653 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Avnjut en delikat 3-rätters middag på nya Savoy Grill samtidigt som du bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1495 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt och centralt hos Elite Hotels.


Från 1600 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Prova lyckan och insup en spännande atmosfär med Elite Hotels Casinopaket. På kvällen beger ni er till Casino Cosmopol där ni får en helkväll med entré och middag.


Från 2040 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Skäm bort dig själv och någon du tycker om med en härlig spaupplevelse hos Elite Hotels och Axelsons Spa som ligger några kvarter från hotellen i Malmö.


Från 3324 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Plaza Hotel mitt i centrala Malmö. Sov ut i våra sköna sängar och njut av vår populära frukostbuffé. Från de luftkonditionerade hotellrummen är det promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 795 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Plaza Hotel finns fyra lokaler som lämpar sig väl till det mindre mötet. I den nya konferensdelen finns de två ljusa lokalerna Ribban och Möllan. Vi erbjuder även Styrelserummet som har en permanent styrelsesittning samt den något större lokalen Gustav.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka in härliga sommardagar på moderna Elite Plaza Hotel i Malmö. Här bor ni mitt i centrum på Gustav Adolfs torg. Härifrån är det nära till stadens utbud av affärer, restauranger, parker och sevärdheter. På hotellet finns puben The Bishops Arms med uteservering på den soliga sidan av torget.


Från 800 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Malmö på Elite Plaza Hotel till bästa helgpris. Boka in en Dream@Elite sov ut i våra sköna sängar. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna. Från de luftkonditionerade hotellrummen är det promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Malmö på Elite Plaza Hotel till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här kan ni sova ut i våra sköna sängar och inta vår populära frukostbuffé. Från de luftkonditionerade hotellrummen är det promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 712 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På mysiga Gustav Adolfs torg i centrala Malmö återfinns Elite Plaza Hotel. Med vårt lovepaket ingår morgonrockar, champagne, frukt och choklad på det luftkonditionerade rummet när ni checkat in. Passa på att göra ett besök i hotellets bastu, sov ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.


Från 1650 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Robert Olsson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 28 juli 2017

Positivt: Frukosten var väldigt bra och fräsch .

Att förbättra: Våt damsuga samtliga rum , då heltäcknings mattorna är så skitiga pga tidiga gäster spillt mat och dryck . Samt sänka priserna på Dryck i Bishop arms , då dom tar hutlösa priser på diverse spritflaskor , då man kan köpa samma flaska på systemet för 1/3 av priset .Som exempel , så köpte vårt sällskap 3st Cuba Libre Drinkar med 6cl Rom i där vi fick betala 59kr/cl + 1st Läsk 36kr/st per person = 390kr per Drink ???? Flaskan kostar 458kr på Systembolaget 75cl ... Dags att se över sortimentet , då Era Konkurrenter definitivt gjort det !!


Silhouette of a person

Bo Eklöf

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 26 juli 2017

Positivt: Centrala läget


Silhouette of a person

Jonathan Lindström

Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 25 juli 2017

Positivt: Läget i stan

Att förbättra: Diska tallrikarna i frukostmatsalen bättre...


Silhouette of a person

Hanna Jadegrip

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 juli 2017

Positivt: Servicen! Superduktig och gullig personal som vi var i kontakt med! Hon som städa vårt rum på lördag morgon(rum 318) var så himla rar. Frukostpersonalen och receptionspersonalen bemötte med ett glatt hej och hjälpte till med stor vänlighet!

Att förbättra: Kontrollera doften på rummen. Vårt rum hade en inte så fräsch doft. Dock inget som har med städningen att göra, behöver nog en generell uppfräschning.


Silhouette of a person

Peter Rustén

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2017

Positivt: Bra service och härlig atmosfär I centrala Malmö nära till allt :)


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 juli 2017

Positivt: Trevlig Personal


Silhouette of a person

Peter Hög

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 juli 2017

Positivt: Bästa var mottagandet i receptionen. Hotellet skulle behöva snäppa upp dig på frukosten. Här skulle jag rekommendera ett besök på Elit stadshotell i Växjö. Där urvalet på både varm mat pålägg och nötter osv är mycket bättre.

Att förbättra: Förbättra frukosten


Silhouette of a person

Nadine Roslund

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 juli 2017

Positivt: Er fantastiska frukost och era himmelska sängar

Att förbättra: Ha mer valmöjligheter till frukostbuffén


Silhouette of a person

Lennart Ekbergh

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 juli 2017

Positivt: Frukosten och personalen i receptionen

Att förbättra: Renovera och byt ut dom vita heltäckningsmattorna

Övrigt: Kanon personal


Silhouette of a person

Håkan Engmalm

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 juli 2017

Positivt: Läget, rent och snyggt, härlig inredningsstil.

Att förbättra: ..


Kontakta oss

Gustav Adolfs torg 49
211 39 Malmö

Tel: 040-66 44 870
Fax: 040-66 44 875
info.plazamalmo@elite.se

Bokning
reservation.malmo@elite.se
040-66 44 841

Konferens
konferens.malmo@elite.se
040-66 44 860
Tf. Hotelldirektör
Ebba Järrud
ebba.jarrud@elite.se
040-66 44 800

Hotellchef
Ebba Järrud
ebba.jarrud@elite.se
040-66 44 800
Försäljningschef
Anna Randow
anna.randow@elite.se
0708-84 17 96

Bokningschef
Kristina Holm
kristina.holm@elite.se
040-66 44 843

 

Karta

 

I närheten

Företag
EON (HK): 900m
Skanska (HK): 1,1km
Pågen: 1,1km
Cybercom AB: 1km
Thule: 2,7 km
Mercedes Benz: 1,5km
Vestas Northern Europe AB: 6km
SUS: 1,5km
Malmö Högskola: 600m
Hovrätten: 600m
Tingsrätten: 600m

Kommunikationer
Centralstationen: 600m
Sturup (Malmö Airport): 30km
Kastrup (Copenhagen Airport): 30km
Flygbuss: 50m
Lilla Torg: 100m

Sevärdheter
Turning Torso: 1,6km
Malmö Museum: 800m
Folkets park: 1,1km
Ribersborgsstranden: 1,7km

_