Glömt lösenord?

Julbord i Malmö på Elite hotels

Fira in julen med ett härligt julbord i Malmö tillsammans med oss på Elite Hotels. En av årets absoluta höjdpunkter är att avnjuta god julmat tillsammans med nära och kära. Låt oss på Elite Hotel Savoy ta hand om dig och ditt sällskap på bästa sätt. Om du vill kan du även stanna över natten i ett av våra mysiga hotellrum till förmånliga priser och ta chansen att upptäcka allt Malmö har att erbjuda. 

Det bästa julen har att erbjuda på Elite Hotel Savoy

Det spelar ingen roll om du bor i stan eller reser långväga, ett julbord i Malmö är ett måste. Vi på Elite Hotel Savoy tar julens smaker på största allvar och gör allt för att du ska få en trevlig kväll. Frossa i julskinka, sill och allt annat som ett julbord har att erbjuda. Allt sker i den anrika matsalen på Elite Hotel Savoy i fyra serveringar. Du kommer garanterat hitta något som passar dig och ditt sällskap så ta chansen och boka ditt julbord så snart som möjligt. 

Elite Hotel Savoy, Malmö

Tradition, kvalitet och flärd med modern twist

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

  • 4-stjärnigt hotell
  • 190 rökfria rum
  • Mittemot Malmö C
  • Unikt inredda rum
  • The Bishops Arms
  • Festvåning
  • Miljöcertifierat

Julbord med en övernattning i Malmö

Efter ett härligt julbord i Malmö kanske du inte har lust att resa hela vägen hem? Självfallet kan du ta en övernattning hos oss på Elite Hotel Savoy till bra priser. Vårt klassiska hotell bjuder på trivsamma rum i en pampig miljö och du kommer garanterat att få en god natts sömn i ett av våra vackra rum. Morgonen därpå får du inte missa att avnjuta en härlig frukost med både kalla och varma rätter. Sedan är du förberedd att ge dig ut i folkvimlet i Malmö. Vi har även gym och bastu ifall du vill börja dagen i hälsans tecken. 

Läs mer

Varmt välkommen att boka ditt julbord i Malmö hos oss på Elite Hotel Savoy redan idag!