Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–105 cm   12 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enkelrum ekonomi är något mindre till ytan och av äldre karaktär men ändå trivsamma med individuell möblering. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch.

Denna rumskategori genomgår just nu renovering. De rum som ännu inte har renoverats kan upplevas som slitna. Vi ber om ursäkt för detta och erbjuder därför ett lägre rumspris.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

Nästa

  1 person   90–120 cm   16 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är trivsamt inredda med individuell möblering. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, vattenkokare, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   160 cm   16 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlit standard enkelrum är modernt inredda med något mindre golvyta men rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  756 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm eller 2x90 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är trivsamt inredda med individuell möblering. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  756 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm eller 2x90 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är individuellt möblerade med tilltagen golvyta och extra plats för arbete. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, vattenkokare, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  926 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxe executive har unik design med frostade glasväggar och härlig utsikt över Stora torget. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och badkar.

Se fler bilder

Från  1277 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm   29 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår juniorsvit är ett stort härligt hörnrum, inrett i modern stil med generös plats för både arbete och vila. Juniorsviten är utrustad med skrivbord, soffgrupp, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och stort badkar.

Se fler bilder

Från  1266 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är luftig och ljus med modern inredning och separat vardagsrum med konferensyta för upp till sex personer. Sviten är utrustad med skrivbord, soffgrupp, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och stort badkar.

Se fler bilder

Från  1522 SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Stora Hotellet i Linköping!

Elite Stora Hotellet i Linköping är beläget vid det medeltida marknadstorget i hjärtat av staden, nära konserthuset och konferenscentret och med butiker och restauranger bokstavligt talat alldeles runt hörnet.

Hotellet har 100 rum i olika stilar från Gustavianskt till modern glasdesign. Det finns konferensmöjlighet för upp till 130 personer.

Varmt välkomna till Elite Stora Hotellet i Linköping!

Linköping
Blandningen av historia och teknik gör Linköping till en av Sveriges intressantaste städer för såväl turister som affärsresenärer. Domkyrkan, universitet, landstinget och regionala institutioner präglas alla av stadens över 700 år som politiskt, religiöst och akademiskt centrum.

Företagen och organisationerna i och kring Linköping som Saab, Linköpings universitet och Mjärdevi Science Park – med Ericsson, Motorola, Sectra, IFS och andra företag – hjälper till att skapa ett konkurrenskraftigt och högteknologiskt klimat.

Under sommaren är Bergs slussar på Göta kanal ett populärt turistmål. Slussarna ligger endast tio minuter med bil från hotellet. ”Gamla Linköping” är ett område i Linköping som skapades under 1950- och 1960-talet. Det är en mysig stadsdel som besöks av såväl Linköpingsbor som turister – upplev gamla hus, besök små butiker, restauranger och museer.

Cloetta, Sveriges mest berömda chokladfabrik, ligger i det närbelägna samhället Ljungsbro.
------------
Renovering
Renoveringen av hotellet är just nu väldigt omfattande. Byggljud och damm kan tyvärr uppfattas störande, vi ber om ursäkt för detta!


  100 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  4 konferenslokaler

  200 m till parkering
  Bastu
  Gratis Wifi

  5 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  0 m till buss


Wifi & IT

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Stora Hotellet surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Dessutom finns även en gästdator och skrivare i anslutning till lobbyn. För mer information kontakta receptionen.


in- och utcheckning

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Roomservice

Roomservice

Det går utmärkt att beställa frukosten direkt till ditt rum. Fyll i din roomservicelapp (finns på rummet) med önskat innehåll.

Roomserviceavgift tillkommer.


Parkering

Parkering

Du kan ta dig till hotellet med bil, men det kan vara svårt att hitta fram ända till hotellet bland enkelriktade gator och gågator. Vidare instruktion om hur du tar dig till hotellet med bil finns under Kontakta oss.

Både garage och utomhusparkering ligger i närheten av hotellet. Vi säljer parkeringsbiljetter till garage och utomhusparkering i receptionen.

Utomhus: 85 kr/natt
Inomhus: 145 kr/natt

Kontakta vår reception vid ankomst så hjälper de dig med parkeringsbiljett.


Tvätt

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen, före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Kemtvätt lämnad efter kl. 09.00 kan hämtas dagen efter. För priser se i informationsmappen på ditt rum eller kontakta receptionen.

Obs! Tjänsten för kemtvätt gäller måndag–fredag.


Relax & Gym

Relax & Gym

Vi erbjuder bastu, löpband och en crosstrainer. Bastun är varm kl. 16.00–22.00 och maskinera är tillgängliga mellan kl. 09.00–21.00.

Vi samarbetar även med ett gymmet Frisk Sport & Fitness som ligger ett stenkast från hotellet. De erbjuder bättre priser för den som är riktigt träningssugen. Läs mer på frisk-sverige.se


Elite Stora Hotellet Linköping

Elite Stora Hotellet Linköping


Vi erbjuder tre vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra konferensrum har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 3 konferenslokaler
  • 100 hotellrum
  • 2–130 personer
  • 1 restaurang
  • Hiss

Frukost

Frukost


Frukosten på Elite Stora Hotellet serveras i vår alldeles nya frukostmatsal. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndagfredag: 06.3009.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.3012.00


The Bishops Arms, Linköping

The Bishops Arms, Linköping


Gastropuben The Bishops Arms ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet på Ågatan 27 och är en självklar träffpunkt i Linköping. 

Öppettider

Måndag: 17.00–
Tisdag–torsdag: 16.30–
Fredag–lördag: 15.00–
Söndag: 17.00–


Storan Restaurang & Bar

Storan Restaurang & Bar


Elite Stora Hotellet samarbetar med Storan Restaurang & Bar på nedre plan i hotellet. Storan är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. Kockarna gör personliga tolkningar och experiment av klassiska svenska smaker, gärna med influenser från världens kök. 

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–
Lördag: 12.00–
Söndag: stängtBo på Elite Stora Hotellet i Linköping och kombinera din vistelse med att rida islandshäst på Stenholmen Islandshästcenter.


Från 1195 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping kan du konferera i någon av våra sju vackra konferenslokaler. Vi erbjuder modern mötesteknik och förstklassig service i Linköpings absoluta centrum.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bokar du din vistelse i god tid hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping får du också ett bättre pris! Med Early@Elite erbjuder vi dig 15 % rabatt på Flexpriset. Hos oss kan du koppla av i vår bastu eller varför inte besöka The Bishops Arms för en god öl? På morgonen bjuder vi på en härlig frukostbuffé i Oskarianska matsalen.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka din helgvistelse på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Med Dream@Elite bokar du våra bästa helgpriser. Med Stora Torget utanför dörren är det inte långt till varken shopping eller nöjen. Koppla sedan av i vår bastu eller varför inte besöka The Bishops Arms för en god öl? Somna skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i Oskarianska matsalen.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday@Elite på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra 92 charmanta hotellrum. Hotellet ligger mycket centralt vid Stora Torget, nära både shopping, restauranger och nöjen. Sov gott i våra sköna sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i Oskarianska matsalen.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Vi erbjuder 92 härliga hotellrum i en byggnad med anor från 1850-talet. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost i avskildhet på rummet eller besöka Oskarianska matsalen med härlig frukostbuffé.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Elite Stora Hotellet
Stora Torget 9
582 19 Linköping
013-12 96 30
info.linkoping@elite.se

Bokning
info.linkoping@elite.se
013-12 96 30
Konferensbokning
013-12 96 36
konferens.linkoping@elite.se

Gruppbokning
reservations.linkoping@elite.se

Försäljningschef
Ingela Anderson
ingela.anderson@elite.se
013-12 96 33
Receptionschef
Malin Petersson
malin.petersson@elite.se
013-12 96 38

Konferens- och restaurangansvarig
Carola Törnström
carola.tornstrom@elite.se
013-12 96 36

 


Hitta hit

GPS koordinater
58.410979, 15.622371

Ställ in din GPS på Borgmästaregatan 1 för att hitta lättaste vägen till hotellet. Inomhusparkeringen ligger i anslutning till hotellet (det finns även en utomhusparkering) och för den som använder allmänna kommunikationsmedel ligger buss- och järnvägsstationerna på endast 10 minuters gångavstånd. Flygplatsen ligger 10 minuter med bil från hotellet.

E4 Norr ifrån
Vid avfarten 113- trafikplats Linköping Östra, håll höger och följ skyltarna för väg 35 i riktning mot Västervik/Åtvidaberg/Linköping Ö C/Flygplats.

Ta vänster, 2:a avfarten i rondellen in på Norrköpingsvägen/väg 35. Fortsätt att följa Norrköpingsvägen.

Ta höger, 1:a avfarten i rondellen in på Tullbron.

Kör mot stationen.

Sväng vänster upp på järnvägsavenyn.

Sväng vänster till S:t Larsgatan

Ta tredje höger in på Borgmästaregatan.

Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller ej för hotellets gäster.

Sväng 2:a till vänster in på Stora torget.
E4 Söder ifrån
Vid avfarten 111-Trafikplats Linköping Västra, håll höger och följ skyltarna för väg 34 i riktning mot Vimmerby/Motala/Linköping V.

Fortsätt in på Malmslättsvägen.

Sväng vänster in på Östgötagatan.

Sväng höger in på Vasavägen.

Sväng höger in på S:t Larsgatan.

Ta tredje höger in på Borgmästaregatan.

Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller ej för hotellets gäster.

Sväng 2:a till vänster in på Stora torget.

Kommentarer


Lars Svensson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 25 november 2015

Positivt: Mitt i smeten (centrum) nära till allt


Hotellet svarade den 26 november 2015

Hej Lars, Vad roligt att du gillar vårt centrala läge! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


Christer Jakobsson

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 20 november 2015

Positivt: Personalen

Att förbättra: Svårt att kommentera eftersom hotellet är under reovering

Övrigt: Dåligt fall på badrumsgolvet.


Hotellet svarade den 23 november 2015

Hej Christer, Tack för din feedback. Vi förstår att det kan bli svårt att kommunicera p.g.a. diverse oljud från renoveringen men inom kort kommer vår reception och lobby att vara helt klar! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Nalle Johansson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 19 november 2015

Positivt: Trots ombyggnader etc va det rent fräscht och lungt. Elitestandard trots "röran"

Att förbättra: Utveckla "spa". Inte nått fancy för det finns andra som har som specialitet men väl en yta som man lockas till på kvällen för att hänga, basta, och ta ett dopp i bubbelpoolen (med plats för ca 4-5 pers)


Hotellet svarade den 19 november 2015

Hej Nalle, Vi samarbetar med ett spa då vi i dagsläget inte har möjlighet att utveckla och förstora vår relax. Det är vårt mål att upprätthålla Elitestandrad trots renovering, vad roligt att du tycker så! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


Robert Hoegberg

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 november 2015

Positivt: Läget. Priset.

Att förbättra: Städningen. Storleken på rummen. Personalen i frukostrestaurangen.


Hotellet svarade den 18 november 2015

Hej Robert, Jag ska informera berörd personal om dina åsikter. Vad roligt att du gillade vårt centrala läge! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 november 2015

Positivt: Läget i stan. Standard.

Att förbättra: Ett välkomnande leende? Oklart hur avprickning prioriterades, då vi satt med en disk och andra knappt hann äta klart.

Övrigt: Badrumsdörr i glas lät som den skulle spricka när man öppnade och stängde den. Saknade frukostlista för room service, men hade troligen inte nyttjat det ändå. Borde finnas i en svit.


Hotellet svarade den 17 november 2015

Hej, Tack för din feedback. Jag ska framföra dina åsikter till vår frukostansvarig. Vad kul att du gillade vårt centrala läge och standard! Varmt välkommen tillbaka. Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Anki Hendriksen

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 16 november 2015

Positivt: Läget av hotellet.

Att förbättra: Hög tid för rejäl renovering, tycks ha startat upp. Priserna är höga och de flesta av rummen är inte värda sitt pris. Fick själv ett rum där värmen inte fungerade, fick dock bytt till annat rum.


Hotellet svarade den 16 november 2015

Hej Anki, Precis som du skriver så är vi mitt uppe i renovering och förväntas vara färdiga i början på nästa år! Så bra att vi kunde lösa ett nytt rum åt dig. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


Lisa Winlöf

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 november 2015

Positivt: frukosten

Att förbättra: skylta upp till parkeringen!! Åkte runt runt flera varv innan jag frågade nån fotgängare och hittade dit


Hotellet svarade den 16 november 2015

Hej Lisa, Jag ber om ursäkt för att du inte fick tillräcklig information om vart våra parkeringar finns. Vi ska se över möjligheten att skylta bättre! Vad roligt att du gillade frukosten, Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


Bjorn Eklund

Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 15 november 2015

Positivt: Tak över huvudet

Att förbättra: Se till att få det färdigt och att kraftigt förbättra möjligheterna att ta sig dit och ordna garageplats


Hotellet svarade den 16 november 2015

Hej Björn, Vi ser fram emot att renoveringen ska vara färdig vi också! Vi har både utomhusparkering och garage i närheten av hotellet, var det kanske fullbokat vid din vistelse? Varmt välkommen tillbaka till oss! Hälsningar Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


Maxli Travel_ Scandorama Gk Wilmenius

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 11 november 2015

Positivt: Frukosten var väldigt trevlig! Stort utbud och fräscht. Det bästa var våffelmaskinen

Att förbättra: Vi bodde i de inte renoverade rummen. Ekonomirummen är inte att rekommendera. Hotellet kommer nog bli fint när allt är klart.


Hotellet svarade den 11 november 2015

Hej, Tack för din feedback! Vad roligt att läsa om din vistelse och att ni trivdes bra. Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Karl Rosenstam

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 9 november 2015

Positivt: Bra frukost och prisvärt rum

Att förbättra: Bättre skyltat under ombyggnaden. Lösa papperslappar är ingen bra lösning


Hotellet svarade den 9 november 2015

Hej Karl, Tack för din feedback. Vi ska se över skyltningen! Vad roligt att du gillade frukosten. Välkommen tillbaka! Hälsningar, Frida Nordström Elite Stora Hotellet, Linköping


_