Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–120 cm   16 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är trivsamt inredda med individuell möblering. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, vattenkokare, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   160 cm   16 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlit standard enkelrum är modernt inredda med något mindre golvyta men rymmer upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  756 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm eller 2x90 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är trivsamt inredda med individuell möblering. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  756 SEK /natt

Nästa

Deluxe


  1–2 personer   180 cm eller 2x90 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är individuellt möblerade med tilltagen golvyta och extra plats för arbete. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, vattenkokare, safetybox, minibar, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  926 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm   25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxe executive har unik design med frostade glasväggar och härlig utsikt över Stora torget. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och badkar.

Se fler bilder

Från  1277 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   180 cm   29 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår juniorsvit är ett stort härligt hörnrum, inrett i modern stil med generös plats för både arbete och vila. Juniorsviten är utrustad med skrivbord, soffgrupp, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och stort badkar.

Se fler bilder

Från  1266 SEK /natt

Nästa

  1–2 personer   200 cm   45 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är luftig och ljus med modern inredning och separat vardagsrum med konferensyta för upp till sex personer. Sviten är utrustad med skrivbord, soffgrupp, telefon, tv, hårtork, safetybox, minibar, kaffemaskin, strykjärn, morgonrock, tofflor och badrum med separat dusch och stort badkar.

Se fler bilder

Från  1522 SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Stora Hotellet i Linköping!

Elite Stora Hotellet i Linköping är beläget vid det medeltida marknadstorget i hjärtat av staden, nära konserthuset och konferenscentret och med butiker och restauranger bokstavligt talat alldeles runt hörnet.

Hotellet har 113 rum och det finns konferensmöjlighet för upp till 130 personer.

Varmt välkomna till Elite Stora Hotellet i Linköping!

Linköping
Blandningen av historia och teknik gör Linköping till en av Sveriges intressantaste städer för såväl turister som affärsresenärer. Domkyrkan, universitet, landstinget och regionala institutioner präglas alla av stadens över 700 år som politiskt, religiöst och akademiskt centrum.

Företagen och organisationerna i och kring Linköping som Saab, Linköpings universitet och Mjärdevi Science Park – med Ericsson, Motorola, Sectra, IFS och andra företag – hjälper till att skapa ett konkurrenskraftigt och högteknologiskt klimat.

Under sommaren är Bergs slussar på Göta kanal ett populärt turistmål. Slussarna ligger endast tio minuter med bil från hotellet. ”Gamla Linköping” är ett område i Linköping som skapades under 1950- och 1960-talet. Det är en mysig stadsdel som besöks av såväl Linköpingsbor som turister – upplev gamla hus, besök små butiker, restauranger och museer.

Cloetta, Sveriges mest berömda chokladfabrik, ligger i det närbelägna samhället Ljungsbro.
------------
Renovering
Renoveringen av hotellet är just nu väldigt omfattande. Byggljud och damm kan tyvärr uppfattas störande, vi ber om ursäkt för detta!


  113 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  2 konferenslokaler

  200 m till parkering
  Bastu
  Gratis Wifi

  5 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  0 m till buss


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Stora Hotellet surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Dessutom finns även en gästdator och skrivare i anslutning till lobbyn. För mer information kontakta receptionen.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Det går utmärkt att beställa frukosten direkt till ditt rum. Fyll i din roomservicelapp (finns på rummet) med önskat innehåll.

Roomserviceavgift tillkommer.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Du kan ta dig till hotellet med bil, men det kan vara svårt att hitta fram ända till hotellet bland enkelriktade gator och gågator. Vidare instruktion om hur du tar dig till hotellet med bil finns under Kontakta oss.

Både garage och utomhusparkering ligger i närheten av hotellet. Vi säljer parkeringsbiljetter till garage och utomhusparkering i receptionen.

Utomhus: 85 kr/natt
Inomhus: 145 kr/natt

Kontakta vår reception vid ankomst så hjälper de dig med parkeringsbiljett.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen, före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Kemtvätt lämnad efter kl. 09.00 kan hämtas dagen efter. För priser se i informationsmappen på ditt rum eller kontakta receptionen.

Obs! Tjänsten för kemtvätt gäller måndag–fredag.


Gym

Vi erbjuder bastu, löpband och en crosstrainer. Bastun är varm kl. 16.00–22.00 och maskinera är tillgängliga mellan kl. 09.00–21.00.

Vi samarbetar även med ett gymmet Frisk Sport & Fitness som ligger ett stenkast från hotellet. De erbjuder bättre priser för den som är riktigt träningssugen. Läs mer på frisk-sverige.se


Elite Stora Hotellet, Linköping


Vi erbjuder två vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra konferensrum har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 2 konferenslokaler
  • 113 hotellrum
  • 2–130 personer
  • 1 restaurang
  • Hiss

Frukost


Frukosten på Elite Stora Hotellet serveras i vår alldeles nya frukostmatsal. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndagfredag: 06.3009.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.3012.00


The Bishops Arms, Linköping


Gastropuben The Bishops Arms ligger på bekvämt promenadavstånd från hotellet på Ågatan 27 och är en självklar träffpunkt i Linköping. 

Öppettider

Måndag: 17.00–
Tisdag–torsdag: 16.30–
Fredag–lördag: 15.00–
Söndag: 17.00–


Storan Restaurang & Bar


Elite Stora Hotellet samarbetar med Storan Restaurang & Bar på nedre plan i hotellet. Storan är en av Linköpings mest välbesökta och klassiska restauranger. Kockarna gör personliga tolkningar och experiment av klassiska svenska smaker, gärna med influenser från världens kök. 

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–
Lördag: 12.00–
Söndag: stängtUpplev Astrid Lindgrens förstrollande värld och bo bra hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Välkommen att boka!


Från 2570 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Besök Kolmårdens djurpark med upplevelser för alla åldrar bo sedan bekvämt hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Varmt välkommen att boka!


Från 2806 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor och bo samtidigt bekvämt på Elite Stora hotellet i Linköping. Välkommen att boka!


Från 880 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping kan du konferera i någon av våra två vackra konferenslokaler. Vi erbjuder modern mötesteknik och förstklassig service i Linköpings absoluta centrum.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka sommarens bästa priser på boende hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Bo centralt med närhet till sommarens alla aktiviteter och shopping. Vakna utvilad och avnjut en härlig frukostbuffé i vår vackra frukostmatsal.


Från 907 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överaska mamma på mors dag med en härlig övernattning hos oss på Elite Stora Hotellet i Linköping. Njut av en avkopplande stund i bastu eller ät en god bit mat i restaurangen. Vakna upp till en generös frukostbuffé i vår absolut nyrenoverade frukostmatsal.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka din helgvistelse på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Med Dream@Elite bokar du våra bästa helgpriser. Med Stora Torget utanför dörren är det inte långt till varken shopping eller nöjen. Koppla sedan av i vår bastu eller varför inte besöka The Bishops Arms för en god öl? Somna skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday@Elite på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra 92 charmanta hotellrum. Hotellet ligger mycket centralt vid Stora Torget, nära både shopping, restauranger och nöjen. Sov gott i våra sköna sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i matsalen.


Från 756 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Stora Hotellet i Linköping. Vi erbjuder 113 härliga hotellrum i en byggnad med anor från 1850-talet. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost i avskildhet på rummet eller besöka vår matsal med härlig frukostbuffé.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Sissi Baumann Frangos

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2016

Positivt: Trevlig personal och att det är snyggt och rent på rummen.

Att förbättra: Mer ekologiskt


Hotellet svarade den 24 maj 2016

Hej Sissi, Tack för din feedback! Vi ska se över vårt sortiment om det är något vi kan tillägga! Varmt välkommen tillbaka till oss. Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Sverre Öier

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 maj 2016

Att förbättra: Sette opp hylle på badet slik at det var mulig å sette nessaire et eller annet sted. Irriterende å måtte sette den på toalettet...


Hotellet svarade den 24 maj 2016

Hej Sverre, Tack för din feedback. Vi kommer att sätta upp en hylla i badrummet inom kort! Varmt välkommen tillbaka, Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Lars Nord

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 maj 2016

Positivt: Läget och porsonalen

Att förbättra: Ytor på toaletten att lägga glasögon och tandborste mm på saknades. Nu fick man lägga det på toastolen


Hotellet svarade den 18 maj 2016

Hej Lars, Tack för din feedback. Vi ska se över vad vi kan göra för bra lösning på rummet! Vad roligt att du gillade vårt centrala läge och personal! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 maj 2016

Positivt: Ligger centralt i Linköping

Att förbättra: P-platser till bilburna


Hotellet svarade den 16 maj 2016

Hej, tack för din feedback. Vi erbjuder uteparkering samt garage till den bästa plats som för tillfället finns tillgänglig. Vi håller alltid utkik efter fler parkeringsplatser! Vad roligt att du gillar vårt centrala läge, Varmt välkomna tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Olof Svederberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 maj 2016

Att förbättra: Ordna mera parkering. Vi hade stora problem.


Hotellet svarade den 10 maj 2016

Hej Olof, Om vi kunde så skulle vi självklart ordna fler parkeringsmöjligheter. I dagsläget är det Linköpings Kommun som äger samtliga gator och parkeringar och vi kan inte göra någonting just nu. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Lise Lotte Johansson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 maj 2016

Positivt: Lätt att vara vid..bra läge. Skönt rum. Sov gott

Att förbättra: Sopbilen störde på morgonen.


Hotellet svarade den 10 maj 2016

Hej Lise Lotte, Jag är ledsen att sopbilen störde er. Vi kan tyvärr inte styra över dem tiderna. Vad bra att ni gillade rummet och sov gott trots allt! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Ingrid Prans

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 maj 2016

Positivt: att det låg så centralt och en jättefin frukost


Hotellet svarade den 10 maj 2016

Hej Ingrid, Tack för din feedback. Vad roligt att du gillade frukosten och vårt centrala läge. Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Silhouette of a person

Anna Thaung

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 maj 2016


Silhouette of a person

Robert Andersson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 maj 2016

Positivt: Äggröra. Storleken på rummet var perfekt. Värmen på rummet var lagom. Dusch och badkar. Lyx och ombonat.

Att förbättra: Kommer inte på något.

Övrigt: Trevligt frukost sal. Bra utbud på frukost. Gott kaffe.


Silhouette of a person

Tomas Hultberg

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 2 maj 2016

Positivt: Frukostbuffén och frukostmatsalen

Att förbättra: Färdigställa fasaden i den del där vi bodde rum234. Tittar man ut får man lite känslan av att bo i ett fallfärdigt ruckel


Hotellet svarade den 2 maj 2016

Hej Tomas, Jag ska framföra din åsikt till vår fastighetsskötare. Vad roligt att du gillade vår frukost & matsal, vi är mycket nöjda själva! Varmt välkomman tillbaka! Hälsningar Frida Nordström, Elite Stora Hotellet, Linköping


Kontakta oss

Elite Stora Hotellet
Stora Torget 9
582 19 Linköping
013-12 96 30
info.linkoping@elite.se

Bokning
info.linkoping@elite.se
013-12 96 30
Hotelldirektör
Anne-Lie Boman
anne-lie.boman@elite.se
013-12 96 34

Försäljningschef
Ingela Lindahl
ingela.lindahl@elite.se
013-12 96 33

Receptionschef
Linnea Norberg
linnea.norberg@elite.se
013-12 96 30

Bokning- och konferenschef
Carola Törnström
konferens.linkoping@elite.se
013-12 96 36

 


Hitta hit

GPS koordinater
58.410979, 15.622371

Ställ in din GPS på Borgmästaregatan 1 för att hitta lättaste vägen till hotellet. Inomhusparkeringen ligger i anslutning till hotellet (det finns även en utomhusparkering) och för den som använder allmänna kommunikationsmedel ligger buss- och järnvägsstationerna på endast 10 minuters gångavstånd. Flygplatsen ligger 10 minuter med bil från hotellet.

E4 Norr ifrån
Vid avfarten 113- trafikplats Linköping Östra, håll höger och följ skyltarna för väg 35 i riktning mot Västervik/Åtvidaberg/Linköping Ö C/Flygplats.

Ta vänster, 2:a avfarten i rondellen in på Norrköpingsvägen/väg 35. Fortsätt att följa Norrköpingsvägen.

Ta höger, 1:a avfarten i rondellen in på Tullbron.

Kör mot stationen.

Sväng vänster upp på järnvägsavenyn.

Sväng vänster till S:t Larsgatan

Ta tredje höger in på Borgmästaregatan.

Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller ej för hotellets gäster.

Sväng 2:a till vänster in på Stora torget.
E4 Söder ifrån
Vid avfarten 111-Trafikplats Linköping Västra, håll höger och följ skyltarna för väg 34 i riktning mot Vimmerby/Motala/Linköping V.

Fortsätt in på Malmslättsvägen.

Sväng vänster in på Östgötagatan.

Sväng höger in på Vasavägen.

Sväng höger in på S:t Larsgatan.

Ta tredje höger in på Borgmästaregatan.

Skylten ”endast fordon med tillstånd” gäller ej för hotellets gäster.

Sväng 2:a till vänster in på Stora torget.
_