e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kick off med Elite Hotels

Planerar du en kick off för företaget? Här på Elite Hotels hjälper vi dig med allt från lokal och middag till övernattning för alla anställda. Vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för dig under hela processen och du kan känna dig trygg med att det blir en lyckad kick off som uppskattas av alla. 

Kick off på ett hotell i Sverige

Elite Hotels har hotell i en mängd städer i Sverige, från norr till söder. Oavsett var du vill anordna din kick off finns ett Elite Hotels i närheten med plats för hela företaget. På flera av våra hotell finns mötes- och konferenslokaler i olika storlekar som passar för olika typer av teambuildingaktiviteter. När deltagarna börjar bli hungriga har vi en restaurang eller festvåning där det serveras god mat och dryck för hela sällskapet. 

På flera av våra hotell får du tillgång till en av våra mötesexperter som hjälper dig från början till slut. Du planerar företagets kick off tillsammans med dem som sedan ställer iordning lokalen, bokar middagen i restaurangen och kan hjälpa till att boka övriga aktiviteter även utanför hotellet. 

Kick off med övernattning

En kick off är ett event som ska vara roligt och lärorik och som ofta avslutas med en fest. Vi har de rätta lokalerna för alla delar av er kick off och efter festen är alla deltagare välkomna tillbaka till mysiga hotellrum för att vila upp sig i sköna sängar. På morgonen har vi dukat upp en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen för alla deltagare. Oavsett vilket Elite Hotels i Sverige ni väljer att hålla er kick off på kan vi garantera en inspirerande och kreativ miljö!

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att boka kick off för ditt företag!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

I en pampig byggnad från 1901 och granne med Gävle centralstation ligger Elite Grand Hotel. Här kan du bo i en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender. Hotellet erbjuder en härlig relaxavdelning med gym och den omtyckta restaurangen Grands Veranda.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-05)

Boka

Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

Från   735 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Kombinera din vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-27)

Boka

Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Hotellet erbjuder 178 smakfullt inredda hotellrum och många har en fin utsikt över det skånska landskapet. Alla gäster har fri tillgång till wifi och hotellets relaxavdelning med gym och bastu. På bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av à la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Från   801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-05)

Boka

Elite Hotel Knaust ligger centralt beläget på Storgatan i Sundsvall och är vida känt för sin fantastiska marmortrappa. Byggnaden invigdes första gången 1891 och är Sundsvalls mest anrika hotell med magnifik spegelsal, gastropub och relaxavdelning.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-21)

Boka

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget vid kanten av Öresund. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern och internationell miljö med all tänkbar service i närheten. Våra 194 rum är modernt utrustade och flera har en underbar utsikt mot havet. Alla hotellgäster har möjlighet att träna i vårt gym eller koppla av en stund i bastun. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Marina Bar & Bistro, The Bishops Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller koppla av i lobbybaren. Sommartid njuter du av havet, båttrafiken och stadens puls intill kajkanten på våra uteserveringar.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-20)

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-04)

Boka

Den anrika skolbyggnaden från 1897 är nu vackert transformerad till ett härligt kvalitetshotell med högsta standard mitt i centrala Umeå. Här erbjuds unika rum med generös takhöjd, en spektakulär restaurang samt gym och relaxavdelning.

Från   846 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-06)

Boka

Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns också den alldeles nyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollbergoch det italienska caféet Paolo´s.

Från   910 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-01)

Boka

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

Från   799 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-20)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   826 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka

I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Göteborgsoperan.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Upptäck moderna Elite Park Hotel i centrala Växjö. Hotellet är vackert beläget i den lummiga Teaterparken, bara några minuters promenad från centralstationen och precis intill Växjö Konserthus. Bo i ljusa hotellrum med minibar, skrivbord och en skön säng. Som alltid på Elite Hotels ingår fritt wifi och en daglig frukostbuffé. 

Från   809 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-21)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-08)

Boka

Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen och erbjuder 116 smakfullt inredda hotellrum. Gästerna har tillgång till relaxavdelning med bastu & gym, och den trevliga gastropuben The Bishops Arms finns i anslutning till hotellet. 

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-04)

Boka

Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.

Från   869 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån mitt i city. Hotellet har stadens bästa läge och här bor du i en flärdfull miljö med gångavstånd till shopping, nattklubbar, tågstation och bussar. 

Från   650 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell med 138 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-21)

Boka

Elite Stadshotellet ligger centralt beläget på Storgatan i Luleå med lunchrestaurang, gastropub och gym. Hotellet invigdes första gången 1903 och är Luleås mest anrika hotell med ståtlig entré och magnifik festsal. Varmt välkommen att bo hos oss!

Från   679 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

Från   711 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-11)

Boka

Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Från   828 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-15)

Boka

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering och kommer därmed ha totalt 167 rum.

Från   SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-15)

Boka

Elite Stora Hotellet ligger centralt beläget på Stora Torget i Linköping med vacker festsal och prisbelönt restaurang. Hotellet invigdes redan 1852 och är ett av Sveriges äldsta stadshotell i magnifik skandinavisk empirestil. Varmt välkommen att bo hos oss!

Från   735 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Stora Hotellet ligger mitt i centrala Örebro i en anrik byggnad från 1858.  Hoteller erbjuder moderna hotellrum med plats för vila, Lilla Valvet spa, The Bishops Arms och den mysiga restaurangen Slottskällaren. Varmt välkommen till oss!

Från   791 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-28)

Boka
_