Vill du köpa presentkort? För tillfället är det inte möjligt att köpa presentkort online, men kontakta oss gärna på centralreservation@elite.se så hjälper vi dig.

Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stora Hotellet, Jönköping

Julbord på Elite Stora Hotellet i Jönköping

Välkommen att avnjuta årets julbord på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping. Här serverar vi vårt härliga julbord både vid lunchtid samt på kvällen. Vi serverar julbord från den 25 november–19 december. 

  • Julbord
  • Anrik miljö
  • Något för alla
Från 595 SEK/person

Om erbjudandet

Klassiska smaker, läckra uppläggningar och med flertalet moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters lax, vegansk och klassiskt inlagd sill, småvarmt där prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse kan kombineras med revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan avsluta julbordet med en god ost. Eller varför inte göra både och?

Väl mött på Elite Stora Hotellets julbord – en julupplevelse utöver det vanliga!

Fakta & Detaljer

Kvällsjulbord
Serveras från kl. 18.00, onsdag–lördag. Vid pianot bjuder Nina Bjurenstedt på julstämning.
Priser: Onsdag, torsdag, lördag: 595 kr, fredagar: 645 kr

Lunchjulbord
Serveras från kl. 12.00, onsdag–fredag. Inkl. julmust och kaffe. Pris: 385 kr