Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standardrummen på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 105 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga standardrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Standard Queen rum på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 140 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga Standard Queen är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbräda samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   2x90 eller 160 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg bär på mycket tradition och glans och erbjuder en harmonisk miljö. Våra superiorrum är rymliga och inredda med antingen två delbara sängar eller en dubbelsäng samt fåtölj.

Samtliga superiorrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och rymliga. De flesta har fin utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Ett fåtal av rummen har delbara sängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga deluxerum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga familjerum är utrustade med hårtork, badrock, minibar, tv, bekväm arbetsplats, vattenkokare och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn alternativt byxpress.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollbergs juniorsviter är extra stora och vackra rum med sittgrupp och stor dubbelsäng alternativt twin-säng. Samtliga juniorsviter är modernt utrustade, i rummen finns alla bekvämligheter för att våra gäster ska kunna koppla av efter en stressig arbetsdag.

Samtliga juniorsviter är utrustade med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg har två toppmoderna sviter med plats för såväl vila som arbete. Sviterna har två rum – ett vardagsrum med sittgrupp, ett sovrum med stor dubbelsäng samt rymligt badrum med dusch och badkar. En av sviterna har tillgång till balkong samt en ”walk in closet”.

Sviterna är utrustad med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats, strykbord och strykjärn och gratis WiFi. Rummen är även utrustat med vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från   SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg"

Anrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med karaktär. Stanna till  en stund, titta på den vackra fasaden och kom sedan in till lobbyn med kristallkrona högt uppe i taket, vacker trappa och ljus som silar in från det glasmålade fönstret.

Den anrika byggnadens många vinklar och vrån skapar individuella rum med egen karaktär. I den nyligen renoverade vindsvåningen sluttar golvet i korridoren och kanske ger en och annan golvbräda ifrån sig ett knarr. Gemensamt är att alla rum är moderna och har wifi samt ombonad inredning med bekväma möbler för avkoppling, arbete och god sömn. Några rum har utsikt mot Stortorget, andra mot innegården.

Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsinborg. En weekend på Elite Hotel Mollberg är en perfekt gåva eller lyx i vardagen.

På restaurang At Mollberg serveras svenska klassiker med fransk touch i en inspirerande miljö. Här finns även en populär bar och hotellets gäster äter en härlig frukost i restaurangen. Paolo’s erbjuder mat från Italien och gastropuben The Bishop Arms serverar mat och dryck i genuint engelsk pubmiljö.

Elite Hotel Mollberg är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. I anslutning till restaurang At Mollberg finns chambre séparée som kan bokas för större sällskap. Hotellet ligger inom gångavstånd till Knutpunkten och färjan till Helsingör. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets dörrar. 

Varmt välkommen att uppleva Elite Hotel Mollberg i Helsingborg!

 


  131 rökfria rum
  3 restauranger 
  1 bar
  6 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


Historien om hotellet

År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukostbuffé på Elite Hotel Mollberg

Frukost

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00*

*Gäller i samband med Snooze
För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 125 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!

Sommar frukostöppettider
v. 27-33

Måndag - söndag

07.00 - 11.00


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrundor

Vi på Elite Hotel Mollberg vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Relaxavdelningen på Elite Hotel Mollberg

Wellness

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med hundbajspåsar och godis samt lån av 2 st skålar.


Fasaden på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Elite Hotel Mollberg är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se/.


Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's


Paolo's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar delikat mat och dryck från morgon till kväll.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag–lördag:  14.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

at Mollberg


At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag  11.30–22.30
Lördag  14.00–22.30
Söndag Stängt


I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
På anrika Elite Hotel Mollberg serveras ett klassiskt julbord som är toppat med franska delikatesser såsom ostron och musslor. På fredagar och lördagar fortsätter festligheterna inpå natten då vår DJ underhåller från kl. 22.00.


Från 475 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Passa på att åka utomlands under vistelsen i Helsingborg. Ta en tur över sundet till Danmark, äter och sover gott gör du hos oss på Elite Hotels.


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Elite Hotels familjepaket besöker ni det spännande Tropikariet i Helsingborg. Ni bor samtidigt bekvämt i ett superiorrum och givetvis ingår vår frukostbuffé.


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nöjesparken Sundspärlan är nordvästra Skånes största nöjesanläggning som presenterar nöjesarrangemang för alla åldrar och smaker. I samband med de olika eventen erbjuder Elite Hotels förmånliga logipriser.


Från 926 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Föreställningarna på Fredriksdalsteatern är en riktig sommarklassiker! 2018-års pjäs heter Fars lilla tös och som vanligt innehar Eva Rydberg en av de bärande rollerna tillsammans med bland andra Anders "Ankan" Johansson, Birgitta Rydberg och Fredrik Dolk.


Från 2482 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Anrika Elite Hotel Mollberg har ett perfekt läge intill Stortorget i centrala Helsingborg. Härifrån är det nära till stadens nöjesutbud, affärer och restauranger. Hotellet erbjuder fina restaurangalternativ samt trevliga uteserveringar.


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka vårt weekenderbjudande och sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spendera höstlovet på vackra och anrika Elite Hotel Mollberg i Helsingborg! Hotellet ligger centralt på bästa läge med stadens breda utbud av parker, caféer, butiker och restauranger precis utanför dörrarna. Vila ut i sköna sängar och njut av en energigivande frukost i vår vackra frukostsal innan ni beger er ut för att upptäcka staden. 


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang*, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.

*Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


91%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Silhouette of a person

Lena Wendt

Omdömet skrevs den 21 augusti 2018

Positivt: Fräscha rum, god frukost och trevlig personal. Middagen var väldigt god.


Hotellet svarade den 21 augusti 2018

Hej Lena, Stort tack för att du bevarat vår webbenkät! Vi uppskattar dina fina kommentarer. Det gläder oss att du haft en fin vistelse med bra bemötande, en härlig frukost och att du hade en bra restaurangupplevelse. Vi hoppas få chansen att välkomna dig åter till oss snart igen! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: De vackra lokalerna, choklad på rummet, sköna sängar och trevlig personal.

Att förbättra: Frukosten kunde överraska lite mer. Den var bra men jag hade förväntat mig ytterligare ngt extra för att nå upp till en ren femma.

Övrigt: Väldigt vackert hotell som jag gärna kommer tillbaka till.


Hotellet svarade den 21 augusti 2018

Hej Karl-Johan, Stort tack för att du tog dig tiden att besvara vår gästenkät. Vi uppskattar dina synpunkter! Det gläder oss att du trivts bra hos oss under din vistelse & att du uppskattade miljön på hotellet, samt att du upplevt ett fint bemötande från vår personal. Jag har låtit vår frukostansvarige ta del av din feedback om frukostbuffén. Du är varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 augusti 2018

Positivt: Atmosfär, arkitektur, personal

Att förbättra: Inreda rum efter samma tidsepok som hotellets arkitektur


Hotellet svarade den 21 augusti 2018

Hej Aino, Tack för att du tog dig tiden att besvara gästundersökningen! Vi tackar ödmjukast för dina fina betyg och kommentarer om hotellets arkitektur och vår personal. Vad gäller inredningen på våra rum så har vi två olika stilar. En mer modern som går i röda toner samt en med mörkare träinslag med en mer klassisk känsla. Inför en kommande vistelse får du gärna kontakta oss på förhand så ser vi till att du får avnjuta en god natts sömn i ett av våra mer klassiska rum. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka Aino! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 augusti 2018

Positivt: Trevligt hotel

Att förbättra: INGET


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Christer, Vi uppskattar din medverkan i vår gästundersökning! Vi värdesätter alla synpunkter & kommentarer vi får. Det gläder oss att du haft en fin vistelse & inte har något att anmärka på. Du är självklart hjärtligt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 augusti 2018

Positivt: Sköna sängar samt en fantastisk frukost Sköna sängar och fantastisk frukost


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Mona, Tack för att du deltog i vår gästundersökning! Vi uppskattar dina kommentarer & feedback. Härligt att höra att du tyckte om vår frukostbuffé & sängar. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Jonas Lindquist

Omdömet skrevs den 15 augusti 2018

Att förbättra: Servera fler sorters sill till frukost.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Jonas, Först & främst vill vi tacka dig för att du tagit dig tiden att besvara vår gästundersökning. Det värdesätter vi. Jag har låtit frukostchefen ta del av ditt önskemål. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss. Förhoppningsvis med fler sorters sill att erbjuda! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Stort o fräscht rum, trevlig personal och bra frukost.

Att förbättra: Utvecklat spa/relax. Bastu känns lite 70-tal! Det hade varit bra med jacuzzi och/eller en varm japansk pool.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Fredrik, Tack för din medverkan i vår webbenkät! Vi uppskattar att vi får ta del av dina synpunkter. Tack för dina fina ord gällande vår personal & frukost. Jag har låtit berörd personal ta del av din feedback gällande utveckling av relaxen. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Ligger mkt centralt

Att förbättra: Vi bodde i sviten med den långa balkongen.Vilken hade varit härligt att nyttja om den varit lite fräschare.Mkt fågelbajs.Samt lite mysigare och fräschare möbler. Visade bonuskortet, trots det så fanns inget mineralvatten vid ankomst och ingen info ang. senare utcheckning.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Susanne, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår undersökning! Vi värdesätter dina kommentarer, synpunkter & feedback. Till att börja med vill vi tacka ödmjukast för det fina betyg du gett hotellet & vår personal. Det gläder oss. Vad gäller brist på städning av balkongen, så beklagar jag innerligt. Givetvis ska denna ses över dagligen på rutin, i samband med att städning av rummet görs. Sen utcheckning för medlemmar med högre medlemsnivåer erbjuds i mån av plats på respektive hotell. Det stämmer att mineralvatten ingår i medlemskapet på ankomstdagen. Denna får våra gäster ta ur minibaren på respektive rum, så att den håller sig kyld. Jag beklagar innerligt om du inte fått den informationen av oss på plats. Vi hoppas att du i övrigt är nöjd med din vistelse & att vi får hälsa dig välkommen åter vid ett senare tillfälle! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Den klassiska miljön

Att förbättra: Gym. Granola på frukosten.


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Christer, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbundersökning! Vi värdesätter din feedback & dina synpunkter. Vad gäller gym så erbjuder vi alla våra gäster att kostnadsfritt nyttja vårt systerhotells gym. Vi har även ett samarbete med ett lokalt gym, dit vi säljer biljetter för 60 kronor. Tack för din feedback om saknaden av granola. Jag har tagit det vidare till berörd ansvarig. Vi uppskattar din fina recension & hoppas få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Positivt: Trevligt, lugnt och skönt. Centralt är bra. God frukost.

Att förbättra: Sätta upp ett räcke mer centralt (än ute vid kanterna) i yttertrappan


Hotellet svarade den 16 augusti 2018

Hej Gunnar, Stort tack för att du tagit dig tiden att besvara vår gästundersökning! Ditt fina betyg av hotellet & dess omgivning gläder oss. Jag har låtit vår fastighetschef ta del av dina synpunkter på avsaknaden av trappräcke. Varmt välkommen åter till oss Gunnar! Med vänliga hälsningar, Elin Birkfeldt Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater 
56.046828 | 12.695817 

Kommer du från norr via E4, E6 eller E20 – kör mot Helsingborg N. Vägen leder till Hälsovägen, ner för backen och in på Drottningtorget.

Kommer du från söder via E6 eller E20, sväng mot Helsingborg S. Vägen leder fram till Järnvägsgatan.


_