Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standardrummen på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 105 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga standardrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  680 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-24)

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Standard Queen rum på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 140 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga Standard Queen är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbräda samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-24)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 160 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg bär på mycket tradition och glans och erbjuder en harmonisk miljö. Våra superiorrum är rymliga och inredda med antingen två delbara sängar eller en dubbelsäng samt fåtölj.

Samtliga superiorrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-24)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och rymliga. De flesta har fin utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Ett fåtal av rummen har delbara sängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga deluxerum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-17)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga familjerum är utrustade med hårtork, badrock, minibar, tv, bekväm arbetsplats, vattenkokare och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn alternativt byxpress.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-17)

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollbergs juniorsviter är extra stora och vackra rum med sittgrupp och stor dubbelsäng alternativt twin-säng. Samtliga juniorsviter är modernt utrustade, i rummen finns alla bekvämligheter för att våra gäster ska kunna koppla av efter en stressig arbetsdag.

Samtliga juniorsviter är utrustade med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-24)

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg har två toppmoderna sviter med plats för såväl vila som arbete. Sviterna har två rum – ett vardagsrum med sittgrupp, ett sovrum med stor dubbelsäng samt rymligt badrum med dusch och badkar. En av sviterna har tillgång till balkong samt en ”walk in closet”.

Sviterna är utrustad med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats, strykbord och strykjärn och gratis WiFi. Rummen är även utrustat med vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-24)

NästaVälkommen till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Anrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med mycket karaktär. Stanna till en stund, titta på den vackra fasaden och kom sedan in till lobbyn och se kristallkronan, den vackra trappan och ljuset som silar in från det glasmålade fönstret.

I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrån vilket skapar individuella rum med egen karaktär. I den nyligen renoverade vindsvåningen sluttar golvet i korridoren och kanske ger en och annan golvbräda ifrån sig ett litet knarr. Gemensamt är att alla rum är moderna och har wifi. Med ombonad inredning och bekväma möbler finns utrymme för avkoppling, arbete och en god natts sömn. Några rum har utsikt mot gator och torg, andra mot innegården.

Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsinborg. En weekend på Elite Hotel Mollberg är lyx i vardagen.

På restaurang At Mollberg serveras svenska klassiker med fransk touch i en inspirerande miljö. Här äter våra gäster frukost ocn intill restaurangen finns den uppskattade baren. Paolo’s erbjuder mat från Italien och The Bishops Arms är en gastropub med genuint engelsk atmosfär.

Elite Hotel Mollberg är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. I anslutning till restaurang At Mollberg finns chambre séparée som kan bokas för större sällskap. Hotellet ligger inom gångavstånd till Knutpunkten och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré. 

Varmt välkommen att uppleva Elite Hotel Mollberg i Helsingborg!


  131 rökfria rum
  3 restauranger 
  1 bar
  6 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


Historien om hotellet

År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00*

*Gäller i samband med Snooze
För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 145 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


vikter i gymmet

Gym

Som gäst hos oss tränar du kostnadsfritt hos Elite Hotel Marina Plaza som ligger ca 6 minuters promenad från hotellet. Vi säljer även inträdesbiljetter till Friskis & Svettis för 80 kr där du har möjlighet att delta på pass och träna i gymmet.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrundor

Vi på Elite Hotel Mollberg vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Relaxavdelningen på Elite Hotel Mollberg

Wellness

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Hund på säng

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med hundbajspåsar och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Hotel Mollberg är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se/.


Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's Helsingborg


PAOLO's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar fantastisk mat och dryck från morgon till kväll. Varmt välkommen in på en vällagad pizza, pasta eller sallad med det bästa från Italien. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00

 


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms Helsingborg


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag–lördag:  16.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

 


at Mollberg


At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Öppettider

Måndag–fredag  11.30–22.30
Lördag  14.00–22.30
Söndag Stängt

 I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
Passa på att ”tura” till Helsingör när du bor hos oss i Helsingborg. Njut av båttur och vyer över sundet till Danmark. Tillbaka i Helsingborg väntar en god middag och bekväm övernattning hos oss på Elite Hotels.

 


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka vårt weekenderbjudande och sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang*, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.

*Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


91%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 januari 2019

Positivt: All vänlighetallt

Att förbättra: Kalt på rumet

Övrigt: Bra


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Lars-Inge. Ett stort tack för din feedback. Det värmer att höra att du trivts så bra under din vistelse hos oss och att du är så nöjd med bemötandet på plats. Gällande rummet så går värmen / kylan att regleras via AC-anläggningen på rummet. Är den svår att förstå sig på så kontakta oss gärna på plats så visar vi dig mer än gärna =) Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 januari 2019

Positivt: Närhet till centrum

Att förbättra: Breda sängarna och ha dubbla täcken


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Björn. Ett stort tack för din recension. Det gläder oss att höra att ni trivts bra hos oss och då kanske framförallt gällande vårt centrala läge. Gällande rummet så ser jag att ni har bokat ett Standard Grandlit rum som innebär ett mindre dubbelrum med 140 cm säng. För större säng och även rymligare rum så rekommenderar vi att boka Superior rum alternativt Deluxe rum. Bokar ni direkt med oss via telefon så förklarar vi mer än gärna mer om våra rumskategorier. Annars finns informationen även tillgänglig på vår hemsida www.elite.se. Vi ser fram emot och hoppas på möjligheten att få välkomna er åter till oss! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Trevligt bemötande bra frukost

Att förbättra: Ljudisolera fönster!!! Ett jävla liv från puben och gatan utanför. Kunde inte sova förrän efter 03.00


Hotellet svarade den 15 januari 2019

Hej Andreas. Tack för din recension gällande din vistelse hos oss. Det gör oss väldigt glada att höra att ni är nöjd med bemötandet på plats samt att ni fick njuta av en härligt frukostbuffé. Vi beklagar om ni upplevde folklivet ute på torget som störande. Det finns inga uteserveringar som har öppet så sent omkring. Men folk rör sig runt om i stan till sena småtimmarna, framförallt på helgerna. Är man lite känslig men ändå vill bo centralt så kan vi rekommendera att lägga önskemål om ett rum mot vår innergård alternativt ett rum högre upp i huset. Då kommer man bort från trafik och eventuellt folkvimmel. Säg gärna till oss på plats, så kan vi lösa med detta direkt. Vi hoppas trots detta på möjligheten att få välkomna er åter till oss! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Beliggenhed, dejlig atmosfære, luksus værelse

Att förbättra: ?


Hotellet svarade den 14 januari 2019

Hej Rico. Ett stort tack för din trevliga feedback. Det värmer enormt att höra att du trivts så bra under din vistelse hos oss! Vi ser fram emot och hoppas på möjligheten att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Frukosten. Badrummet.

Att förbättra: Vi hade informerat att vi skulle vara där under vår bröllopsnatt. Lite mer tanke hade behövts av personalen och inte sätta oss i ett rum med två enkelsängar som gled isär bara av att sova bredvid varandra. Vi var tvungna att tränga ihop oss i en av enkelsängarna. Vi sov jättedåligt och min man fick ont i ryggen och är jättemissnöjd. Nästa gång kan personalen informera innan så man har chans att byta till ett rum med en hel dubbelsäng.

Övrigt: Annars ett vackert hotell och underbar frukost.


Hotellet svarade den 14 januari 2019

Hej Josefin. Ett stort tack för din recension. Det gläder oss att höra att ni är så nöjda med både frukosten, badrummet och atmosfären. Vi beklagar dock innerligt att informationen kring att ni gift er inte nått oss på plats i receptionen. Bokningen kommer via en tredjepart och vi kan dessvärre inte se någon notering i er bokning om att ni firade bröllopsdag. Annars tar vi alltid detta i beaktning i samband med rumsfördelning. Ni får mer än gärna kontakta oss på plats så hjälper vi er mer än gärna med rumsbyte. Vi vill givetvis att ni ska vara nöjda med er vistelse hos oss. Vi ser fram emot och hoppas trots detta på möjligheten att få välkomna er åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Hela hotellet har en sådan mysig atmosfär, vi har bott hos er många gånger och kommer bli många fler.


Hotellet svarade den 14 januari 2019

Hej Camilla. Ett varmt och stort tack för din recension. Det gläder oss mycket att höra att ni trivs så bra hos oss och självklart ser vi fram emot möjligheten att få välkomna er åter till oss! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 januari 2019

Positivt: Trevlig och bra bemötande utav personalen

Att förbättra: Ha fler alternativ till allergiker i matväg/frukosten


Hotellet svarade den 9 januari 2019

Hej Peter. Ett varmt tack för din feedback. Det gläder oss att höra att du trivts så bra under din vistelse hos oss! Vi tackar även för dina tips och förslag kring frukosten. Vi arbetar kontinuerligt med att försöka öka utbudet kring specialkost och allergier i frukosten. Just för att utbudet ska passa alla våra besökande gäster. Så din feedback kommer givetvis att ses över. Är det något du saknar på buffén i samband med ditt besök, fråga gärna personalen. Förhoppningsvis kan vi lösa det du saknar direkt på plats. Vi ser fram emot och hoppas på möjligheten att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Jan-Erik Tideman

Omdömet skrevs den 8 januari 2019

Positivt: Allt va bra fantastiskt mysigt o gediget hotell

Att förbättra: Önskat duschkabin istället för draperi


Hotellet svarade den 8 januari 2019

Hej Jan-Erik. Ett stort tack för din recension. Det gläder oss mycket att höra att ni trivs så bra hos oss! Gällande badrummen så lägg gärna önskemål i samband med bokning. Vi har nämligen även badrum med duschvägg istället för draperi. Jag ser dock att du är medlem, så jag lägger det gärna som en notering på din profil. Så kommer detta automatiskt upp i samband med att vi går igenom våra ankomstlistor för rumsfördelning =) Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka snart igen. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 januari 2019

Positivt: Fin miljö bra mat trevlig personal


Hotellet svarade den 7 januari 2019

Hej Leif. Ett stort tack för din feedback. Det värmer att höra att du trivts så bra hos oss! Givetvis hoppas vi på möjligheten att få välkomna dig åter till oss. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 5 januari 2019

Positivt: Ett Väl Mottagande

Att förbättra: Bättre plats för båda parter, då vi hamnade i sofforna

Övrigt: Lite trångt vid borden på nyårskalaset, där vi satt i sofforna.


Hotellet svarade den 7 januari 2019

Ärade gäst. Ett stort tack för din recension. Det gör oss väldigt glada att höra att ni trivts hos oss samt att ni är så nöjda med bemötandet på plats! Givetvis ska vi även ta din feedback i beaktning gällande möblering och placering vid nyårsfirandet. Vi ser fram emot och hoppas på möjligheten att få välkomna er åter till oss! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Elite Hotel Mollberg, Helsingborg
Stortorget 18
251 14 Helsingborg

Tel: 042 – 37 37 00

info.mollberg@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 042-37 37 00
reservation.helsingborg@elite.se
Konferens
Tel: 042-37 37 00
konferens.mollberg@elite.se
Gruppbokning
Tel: 042-37 37 00
reservation.helsingborg@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Annika Birkfeldt
Tel: 042-19 25 43
annika.birkfeldt@elite.se
Receptionschef
Maria Eriksson
Tel: 042-37 37 00
maria.eriksson@elite.se
Försäljningschef
Sophia Järnåsen
Tel: 072-389 68 78
sophia.jarnasen@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Ängelholm-Helsingborg Airport, bussar (Skånetrafiken) stannar vid Knutpunkten. Malmö Airport, Flygbussarna till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Knutpunkten. Köpenhamns flygplats, tåg från flygplatsen till Malmö Centralstation och vidare med tåg till Knutpunkten.

Ankomst via bil

E4/E6/E20 norrifrån: välj avfart Helsingborg N och följ skyltar mot centrum. Efter stadshuset sväng vänster in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

E6/E20 söderifrån: välj avfart mot Helsingborg centrum. Innan stadshuset, sväng höger in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

Ankomst via tåg/buss

Hotellet ligger intill Knutpunkten, som är Helsingborgs centrala tåg- och busstation samt utgångspunkt för färjorna över Öresund. Gå mot centrum, sväng höger upp på Stortorget vid statyn på Magnus Stenbock. Hotellet ligger på höger sida en bit in på torget innan terasstrapporna.

I närheten

Kommunikationer

Centralstation: 500 m
Ängelholm-Helsingborg airport: 35 km
Köpenhamns flygplats: 75 km
Malmö airport: 90 km

Sevärdheter

Kärnan: 50 m
Dunkers Kulturhus: 500 m Tropikariet: 2 km
Sofiero: 5,3 km
Fredriksdals museer och trädgårdar: 2,5 km

Företag

JBT: 5,2 km
IKEA AB: 1,3 km
Capgemini: 2,6 km
McNeil: 1,6 km
Ecophon: 14,3 km

Länkar

skanetrafiken.se
angelholmhelsingborgairport.se
scandlines.se

_