Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standardrummen på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 105 cm bred samt en arbetsplats. Alla våra rum är rökfria.

Samtliga standardrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  603 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-20)

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlit rum på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 140 cm bred samt en arbetsplats. Alla våra rum är rökfria.

Samtliga standardrum grandlit är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  648 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-07)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg bär på mycket tradition och glans och erbjuder en harmonisk miljö. Våra superiorrum är rymliga och inredda med antingen två delbara sängar eller en dubbelsäng samt fåtöljer. Alla våra rum är rökfria.

Samtliga superiorrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  656 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  2 personer   2x90,180 eller 200 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och rymliga. De flesta har fin utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning. Alla våra rum är rökfria.

Samtliga deluxerum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar.

Se fler bilder

Från  776 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-20)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning. Alla våra familjerum är rökfria.

Samtliga familjerum är utrustade med hårtork, badrock, minibar, tv, bekväm arbetsplats, vattenkokare och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn alternativt byxpress.

Se fler bilder

Från  776 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollbergs juniorsviter är extra stora och vackra rum med sittgrupp och stor dubbelsäng alternativt twin-säng. Samtliga juniorsviter är modernt utrustade, i rummen finns alla bekvämligheter för att våra gäster ska kunna koppla av efter en stressig arbetsdag. Alla våra rum är rökfria.

Samtliga juniorsviter är utrustade med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1136 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-14)

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg har två toppmoderna sviter med plats för såväl vila som arbete. De rökfria sviterna har två rum – ett vardagsrum med sittgrupp, ett sovrum med stor dubbelsäng samt rymligt badrum med dusch och badkar. En av sviterna har tillgång till balkong samt en ”walk in closet”.

Sviterna är utrustad med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats, strykbord och strykjärn och gratis WiFi. Rummen är även utrustat med vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1776 SEK /natt

(Priset hittades Idag, Priset avser 2017-01-07)

NästaVälkommen till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Mitt i centrala Helsingborg vid Stortorget, med shopping och nöjen utanför portarna, ligger Elite Hotel Mollberg. Med anor från 1300-talet kan vi stolt säga att vi värnar om Elite Hotel Mollbergs varma och vänliga gästgifvartradition. Känn historiens vingslag i hotellets vackra reception och lobby som inbjuder till en till en skön och avstressande miljö.

På Elite Hotel Mollberg bor du i bekväma och smakfullt inredda hotellrum. Vill du koppla av en stund är du välkommen att besöka hotellets bastu. God mat och trevlig atmosfär erbjuds i restaurang Café le fil du Rasoir och i puben The Bishops Arms kan du avnjuta såväl vällagad mat som en exklusiv whisky.

När du bor på Elite Hotel Mollberg vill vi att Du ska ha det riktigt bra, nästan som hemma. Det är vår ambition att ge Dig en personlig och först klassig service.

Varmt välkommen till Elite Hotel Mollberg!


  131 rökfria rum
  3 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


Historien om hotellet

År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukostbuffé på Elite Hotel Mollberg

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00*

*Gäller i samband med Snooze

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 110 kr för vuxna samt 55 kr för barn. Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Relaxavdelningen på Elite Hotel Mollberg

Wellness

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Husdjur

Vi har ett begränsat antal hotellrum där vi tillåter husdjur. Vänligen kontakta hotellet för mer information, tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se.


Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's


Paolo's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar delikat mat och dryck från morgon till kväll.

Öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–00.00
Torsdag: 16.00–01.00
Fredag–lördag: 16.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00


Matsalen på Café le fil du Rasoir i Helsingborg

Café le fil du Rasoir


Café le fil du Rasoir är ett modernt franskt brasseri med en bred meny som passar gäster i alla åldrar. I baren är våra gäster välkomna att sitta ner med något gott att dricka.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Köket har öppet fram till kl. 22.30

Måndag–torsdag: 11.30–23.00
Fredag: 11.30–24.00
Lördag: 12.00–24.00
Söndag: stängtI en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
På anrika Elite Hotel Mollberg serveras ett klassiskt julbord som är toppat med franska delikatesser såsom ostron och musslor. På fredagar och lördagar fortsätter festligheterna inpå natten då vår DJ underhåller från kl. 22.00.


Från 445 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Passa på att åka utomlands under vistelsen i Helsingborg. Ta en tur över sundet till Danmark, äter och sover gott gör du hos oss på Elite Hotels.


Från 1690 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Elite Hotels familjepaket besöker ni det spännande Tropikariet i Helsingborg. Ni bor samtidigt bekvämt i ett superiorrum och givetvis ingår vår frukostbuffé.


Från 1270 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nöjesparken Sundspärlan är nordvästra Skånes största nöjesanläggning som presenterar nöjesarrangemang för alla åldrar och smaker. I samband med de olika eventen erbjuder Elite Hotels förmånliga paketpriser.


Från 0 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Under er vistelse hos Elite Hotels i Helsingborg kan ni uppleva några underbara timmar på Electa Salonger & Spa med utomhusbad, bastu samt ansiktsbehandling eller halvkroppsmassage.


Från 2100 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året på bästa sätt i Helsingborg, välj mellan ett av Sveriges äldsta hotell eller hotellet som har Öresund som närmaste granne.


Från 3490 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nedanför försvarstornet Kärnan tonar anrika Elite Hotel Mollbergs fasad upp sig. I denna historiska miljö kan far firas på bästa sätt. De nyrenoverade hotellrummen är utrustade med sköna sängar och på morgonen serveras vår populära frukostbuffé.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka in en Dream@Elite sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här kan ni sova ut i våra sköna sängar och inta den populära frukostbuffén. Från de moderna hotellrummen är det promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.


Från 810 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Astrid Hedenström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 oktober 2016

Positivt: Fint rum. Välstädat. Omtanke. Personligt och varmt bemötande.


Hotellet svarade den 25 oktober 2016

Hej Astrid. Vi tackar så mycket för din trevliga feedback! Vi blir glada av att läsa att du trivts hos oss - både gällande rum, städning och bemötande. Vi hoppas självklart på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Pelle Lundgren

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 oktober 2016

Positivt: Att det är precis som ett hotell ska va!

Att förbättra: Låta det vara som det är!


Hotellet svarade den 25 oktober 2016

Hej Pelle. Stort tack för din feedback och vad roligt att läsa att du trivts så bra hos oss! Vi hoppas att vi snart får möjligheten att välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Henrik Lilja

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 oktober 2016

Positivt: Trevlig omgivning

Att förbättra: GRATIS parkering till hotellgästerna


Hotellet svarade den 25 oktober 2016

Hej Henrik. Tack för din feedback. Det gläder oss att du trivdes med hotellets omgivning! Dessvärre så har hotellet inga egna parkeringsplatser och samarbetar därav med Q-park där vi istället säljer rabatterade biljetter om 50 % rabatt. Biljetterna köper vi som hotell för samma peng som den säljs till gästen för, så hotellet har därav ingen egen vinning på dessa, mer än att vi vill kunna erbjuda denna rabatt och service ut mot gästen. Vi hoppas detta gav lite mer förklaring till varför parkeringen dessvärre inte kan vara gratis i dagsläget. Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Ingemar Mårtensson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 24 oktober 2016

Positivt: Fantasikt trevlig personal. Bra läge. Bra standard.

Att förbättra: Ändra på frukostplaceringen. Bygga om bastun, den är gammal och sliten.

Övrigt: Prisvärt.


Hotellet svarade den 24 oktober 2016

Bäste Ingemar. Stort tack för din feedback och för att du tagit dig tid att svara på vår webbenkät. Dina synpunkter och förslag på förbättringar är en mycket värdefull hjälp i vårt ständiga kvalitetsarbete. Det gläder oss mycket att ni är nöjda med servicen på plats, samt hotellets standard och läge! Vi tackar för din feedback gällande bastun som kommer att vidarebefordras. Ha en fortsatt fin vecka och varmt välkommen åter! Bästa hälsningar Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Elisabeth Eliasson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 oktober 2016

Positivt: Underbar frukost, bra läge och en miljö som får en att må bra!


Hotellet svarade den 24 oktober 2016

Hej Elisabeth. Ett stort tack för din feedback! Vi blir väldigt glada av att läsa att ni trivdes med hotellets läge och miljö, samt att ni tyckte om vår stora och härliga frukostbuffé! Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa er välkomna tillbaka! Bästa hälsningar Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Jan Taglind

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 oktober 2016

Positivt: Läge och rum

Att förbättra: Info för park


Hotellet svarade den 24 oktober 2016

Hej Jan. Ett stort tack för din feedback! Vi blir glada av att läsa att du trivdes, både med hotellets läge samt hotellrummet! Gällande parkering så har vi ett samarbete med Q-park och denna information kan erhållas i receptionen. Vi tar dock till oss om det är så att vi ska vara tydligare kring detta. Vi hoppas på möjligheten att snart få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Roger Nilsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 oktober 2016

Positivt: helheten


Hotellet svarade den 20 oktober 2016

Hej Roger. Tack för din feedback och det gläder oss att du verkar ha trivts hos oss! Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 oktober 2016

Positivt: Bra läge nära knutpunkten,

Att förbättra: Tyckte maten var dyr i resturangen, mer att välja på


Hotellet svarade den 17 oktober 2016

Ärade gäst. Tack för att du tog dig tiden att återkoppla med din feedback. Det gläder oss att du uppskattade hotellets centrala läge. I hotellet finns tre stycken resaturanger, både Cafe le fil Du Rasoir som är vår a la carte restaurang. Men vi har också två andra alternativ som även ligger något lägre i priserna - Paolos som är ett italienskt café- och restaurangkoncept samt The Bishops Arms vår pub. Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Björn Stavseth

Omdömet skrevs den 10 oktober 2016

Att förbättra: Fortsätta i samma stilen


Hotellet svarade den 10 oktober 2016

Hej Björn. Tusen tack för din feedback. Det gläder oss mycket att du trivts under din vistelse hos oss! Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Ulf Larsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 oktober 2016

Positivt: centralt, trevlig personal och fina rum.


Hotellet svarade den 10 oktober 2016

Hej Ulf. Tack för att du tog dig tiden att återkoppla med din feedback. Vad roligt att höra att du trivts hos oss! Både gällande läge, bemötande och rummet. Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Kontakta oss


Stortorget 18
Box 1476
251 14 Helsingborg
info.mollberg@elite.se

Tel: 042-37 37 00
Fax: 042-37 37 37

Bokning
reservation.helsingborg@elite.se
042-37 37 00

Hotelldirektör:
Annika Birkfeldt
annika.birkfeldt@elite.se
042-19 25 43

Försäljningschef:
Mattias Bredmar
mattias.bredmar@elite.se
042-19 21 00

Receptions- & konferenschef:
Maria Eriksson
maria.eriksson@elite.se
042-37 37 07

 

Hitta oss


GPS Koordinater
56.046828 | 12.695817

From the north (eg from Stockholm), follow signs to Central Station. At Central Station, turn right and continue straight ahead for about 300 meters and the hotel is then on your left.

När du kommer norrifrån via E4, E6 eller E20, kör du mot Helsingborg N. Vägen leder till Hälsovägen, nerför backen och till Drottninggatan. Sväng vänster efter Rådhuset upp på Stortorget. Hotellet ligger på höger sida i det andra kvarteret.

När du kommer söderifrån via E6 eller E20, tar du av mot Helsingborg S. Vägen leder till Järnvägsgatan. Sväng höger upp på Stortorget innan Rådhuset. Hotellet ligger på höger sida i det andra kvarteret.

_