Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standardrummen på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 105 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga standardrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  846 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-09-29)

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra grandlit rum på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 140 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga standardrum grandlit är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-08-27)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 160 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg bär på mycket tradition och glans och erbjuder en harmonisk miljö. Våra superiorrum är rymliga och inredda med antingen två delbara sängar eller en dubbelsäng samt fåtölj.

Samtliga superiorrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-09-15)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och rymliga. De flesta har fin utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Ett fåtal av rummen har delbara sängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga deluxerum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar.

Se fler bilder

Från  1116 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-10-01)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga familjerum är utrustade med hårtork, badrock, minibar, tv, bekväm arbetsplats, vattenkokare och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn alternativt byxpress.

Se fler bilder

Från  1116 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-09-24)

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollbergs juniorsviter är extra stora och vackra rum med sittgrupp och stor dubbelsäng alternativt twin-säng. Samtliga juniorsviter är modernt utrustade, i rummen finns alla bekvämligheter för att våra gäster ska kunna koppla av efter en stressig arbetsdag.

Samtliga juniorsviter är utrustade med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1341 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-08-20)

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg har två toppmoderna sviter med plats för såväl vila som arbete. Sviterna har två rum – ett vardagsrum med sittgrupp, ett sovrum med stor dubbelsäng samt rymligt badrum med dusch och badkar. En av sviterna har tillgång till balkong samt en ”walk in closet”.

Sviterna är utrustad med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats, strykbord och strykjärn och gratis WiFi. Rummen är även utrustat med vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1791 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-09-29)

NästaVälkommen till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Mitt i centrala Helsingborg vid Stortorget, med shopping och nöjen utanför portarna, ligger Elite Hotel Mollberg. Med anor från 1300-talet kan vi stolt säga att vi värnar om Elite Hotel Mollbergs varma och vänliga gästgifvartradition. Känn historiens vingslag i hotellets vackra reception och lobby som inbjuder till en till en skön och avstressande miljö.

På Elite Hotel Mollberg bor du i bekväma och smakfullt inredda hotellrum. Vill du koppla av en stund är du välkommen att besöka hotellets bastu. God mat och trevlig atmosfär erbjuds i restaurang Café le fil du Rasoir och i puben The Bishops Arms kan du avnjuta såväl vällagad mat som en exklusiv whisky.

När du bor på Elite Hotel Mollberg vill vi att Du ska ha det riktigt bra, nästan som hemma. Det är vår ambition att ge Dig en personlig och först klassig service.

Varmt välkommen till Elite Hotel Mollberg!


  131 rökfria rum
  3 restaurang
  1 bar
  6 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


Historien om hotellet

År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukostbuffé på Elite Hotel Mollberg

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00*

*Gäller i samband med Snooze

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 110 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrundor

Vi på Elite Hotel Mollberg vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Relaxavdelningen på Elite Hotel Mollberg

Wellness

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med hundbajspåsar och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Hotel Mollberg är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se/.


Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's


Paolo's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar delikat mat och dryck från morgon till kväll.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:  16.00–00.00
Torsdag:  16.00–01.00
Fredag–lördag:  16.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

Öppettider mellan 17/6-20/8

Måndag–lördag:  Från kl. 12.00
Söndag: Stängt

Matsalen på Café le fil du Rasoir i Helsingborg

Café le fil du Rasoir


Café le fil du Rasoir är ett modernt franskt brasseri med en bred meny som passar gäster i alla åldrar. I baren är våra gäster välkomna att sitta ner med något gott att dricka.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Köket har öppet fram till kl. 22.30

Måndag–torsdag:  11.30–23.00
Fredag:  11.30–00.00
Lördag:  12.00–00.00
Söndag:  Stängt

Sommaröppettider

Gäller från måndagen den 26:e juni. 

Måndag–torsdag:  12.00–23.00
Fredag:  12.00–00.00
Lördag:  13.00–00.00
Söndag:  Stängt

Köket har öppet fram till kl. 22.30.I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
På anrika Elite Hotel Mollberg serveras ett klassiskt julbord som är toppat med franska delikatesser såsom ostron och musslor. På fredagar och lördagar fortsätter festligheterna inpå natten då vår DJ underhåller från kl. 22.00.


Från 445 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Passa på att åka utomlands under vistelsen i Helsingborg. Ta en tur över sundet till Danmark, äter och sover gott gör du hos oss på Elite Hotels.


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Med Elite Hotels familjepaket besöker ni det spännande Tropikariet i Helsingborg. Ni bor samtidigt bekvämt i ett superiorrum och givetvis ingår vår frukostbuffé.


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nöjesparken Sundspärlan är nordvästra Skånes största nöjesanläggning som presenterar nöjesarrangemang för alla åldrar och smaker. I samband med de olika eventen erbjuder Elite Hotels förmånliga logipriser.


Från 926 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Under er vistelse hos Elite Hotels i Helsingborg kan ni uppleva några underbara timmar på Electa Salonger & Spa med utomhusbad, bastu samt ansiktsbehandling eller halvkroppsmassage.


Från 2100 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka in en Dream@Elite sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här kan ni sova ut i våra sköna sängar och inta den populära frukostbuffén. Från de moderna hotellrummen är det promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang*, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.

*Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.


Från 810 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Jan Gustafsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 augusti 2017

Positivt: Restaurangen är mycket smakfullt renoverad. Hela hotellet har en själ som nya hotell har svårt att få.


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 augusti 2017


Silhouette of a person

Ingela Aberg

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 augusti 2017

Positivt: Placeringen på hotellet

Att förbättra: Sälj Inte ett rum för två personer. som egentligen är ett enkelrum!!!! utan att meddela det. jag bokade det sista rummet för två personer där ni förtydligade att sängen var 140cm. Det var helt ok. Men rummet var ett enkelrum. Det fanns endast ett sängbord och en sänglampa, ändå säljer ni rummet som ett tvåpersoners rum. Det känner vi oss lurade på. Hoppas ingen annan går på det trixet. Dessutom påtalade jag det direkt nere i receptionen, men det fanns ingen vilja att hjälpa oss.


Hotellet svarade den 18 augusti 2017

Hej Ingela. Ett stort tack för din feedback. Vi är glada att du tagit dig tiden att återkoppla med dina synpunkter. Det gläder oss att du uppskattade hotellets centrala läge! Däremot får vi beklaga att du inte riktigt var nöjd med hotellrummets storlek. Våra Standard Grandlit rum är mindre dubbelrum med 140 cm säng. Vi försöker alltid vara tydliga med att berätta detta i samband med bokning. Därför gick jag in och kikade på er bokning för att se hur denna var bokad. Ni har gjort er bokning via Booking.com och inte direkt med oss på hotellet. Därav så kan vi dessvärre inte stå till svars för den bristfälliga informationen i samband med bokning. Men vi beklagar självklart att denna information inte nådde er vid kontakt med dem. För normalstora rum alternativt ännu mer yta så rekommenderar vi, vid en förhoppningsvis framtida bokning att boka Superior rum eller Deluxe rum - vilket innebär mer yta samt 2*90 cm sängar alt 180 cm sängar. Vi beklagar även om receptionen inte hade möjlighet att hjälpa er med eventuellt rumsbyte till större rum. Men då vi var fullbokade så fanns dessvärre inga andra rum att byta till, även om vi mer än gänga ville hjälpa er. Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa er välkomna tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Ulf Anderberg

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 16 augusti 2017

Positivt: Bra rum, mycket fint badrum

Att förbättra: restaurangen

Övrigt: mycket dålig fiskrätt


Hotellet svarade den 17 augusti 2017

Hej Ulf. Ett stort tack för din feedback. Det gläder oss att du är nöjd med standarden på hotellrummet! Elite Hotel Mollberg har genomgått en omfattande renovering som blev klar för ett par år sedan. Vi blir glada av att läsa att ni trivdes hos oss! Däremot får vi beklaga om du inte riktigt var nöjd med restaurangbesöket. Feedbacken kommer givetvis att vidarebefordras till ansvarig för avdelningen. Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Andreas Eriksson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 augusti 2017

Positivt: Helheten. Att komma in i lokalen ger en känsla av att ha kommit till ett bra hotell. En vacker trappa och fönsterna som möter en.


Hotellet svarade den 14 augusti 2017

Hej Andreas. Ett varmt och stort tack för din trevliga recension! Vad härligt att höra att både första intrycket och helheten stämde överens och att du trivts så bra hos oss! Självklart hoppas vi på möjligheten att få välkomna dig åter. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Claes Nilsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 augusti 2017

Positivt: Perfekt läge , fint vackert hotel och en underbar god frukostbuffé.

Att förbättra: Inte mycket att förbättra , håll det i samma skick.


Hotellet svarade den 14 augusti 2017

Hej Claes. Ett stort tack för din jätte trevliga feedback. Det värmer att höra att du trivts så bra hos oss. Både gällande hotellets centrala läge och vår gedigna frukostbuffé! Vi hoppas nu självklart på möjligheten att få välkomna dig åter. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Jonas Edlund

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 augusti 2017

Positivt: Trevlig personal, bra rum, bra läge och mycket bra frukost.


Hotellet svarade den 14 augusti 2017

Hej Jonas. Ett stort tack för din trevliga feedback. Det gläder oss mycket att läsa att ni är nöjda med er vistelse hos oss och att både servicen på plats, hotelletrummet och frukosten fick toppbetyg av er. Vi hoppas självklart på möjligheten att få välkomna er åter till oss! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Ing-Marie Sturesson

Omdömet skrevs den 12 augusti 2017

Positivt: Läget är ju toppen, det är tyst och man känner att man kan koppla av och njuta av den goda frukosten t ex. Supersköna sängar och fint badrum.


Hotellet svarade den 14 augusti 2017

Hej Ing-Marie. Vi tackar så mycket för din jätte trevliga feedback! Vi blir väldigt glada av att läsa att du trots vårt centrala läge upplever lugnet på hotellet. Samt att du är nöjd med vår härliga frukostbuffé och att du fick några nätter med god sömn. Vi ser fram emot och hoppas på att snart få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Alf Mölleryd

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2017

Positivt: Det centrala Läget, fina rum, Bra service och Paolos som har mycket bra mat. Det var 3:e sommaren på rad som vi har bott 4 nätter på vårt favorithotell


Hotellet svarade den 14 augusti 2017

Hej Alf. Vi får börja med att tacka för din enormt trevliga feedback. WOW, att vara ert favorithotell gör att vi sträcker lite extra på oss. Så roligt att läsa! Att ni väljer att återkomma till oss år efter år säger vi STORT TACK till! Självklart hoppas vi på att få hälsa er välkomna tillbaka till oss även nästa gång Helsingborg står med på resekartan. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Agneta Bergman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 augusti 2017

Positivt: Trivs på rummet, bra frukost och fin miljö

Att förbättra: Ha öppet baren men uteserveringen längre än 2200, i alla fall varma augustikvällar😄


Hotellet svarade den 11 augusti 2017

Hej Agneta, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Det gläder mig att höra att ni har trivts hos oss. Jag tackar också för er feedback gällande restaurangens öppettider, jag för detta vidare till dess avdelningschef. Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna tillbaka. Med vänliga hälsningar, Johanna Dahlgren 1a Receptionist Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Kontakta oss


Stortorget 18
Box 1476
251 14 Helsingborg
info.mollberg@elite.se

Tel: 042-37 37 00
Fax: 042-37 37 37

Bokning
reservation.helsingborg@elite.se
042-37 37 00

Hotelldirektör:
Annika Birkfeldt
annika.birkfeldt@elite.se
042-19 25 43

Försäljningschef:
Sophia Järnåsen
sophia.jarnasen@elite.se
042-19 21 00

Receptions- & konferenschef:
Maria Eriksson
maria.eriksson@elite.se
042-37 37 07

 

Hitta oss


GPS Koordinater
56.046828 | 12.695817

From the north (eg from Stockholm), follow signs to Central Station. At Central Station, turn right and continue straight ahead for about 300 meters and the hotel is then on your left.

När du kommer norrifrån via E4, E6 eller E20, kör du mot Helsingborg N. Vägen leder till Hälsovägen, nerför backen och till Drottninggatan. Sväng vänster efter Rådhuset upp på Stortorget. Hotellet ligger på höger sida i det andra kvarteret.

När du kommer söderifrån via E6 eller E20, tar du av mot Helsingborg S. Vägen leder till Järnvägsgatan. Sväng höger upp på Stortorget innan Rådhuset. Hotellet ligger på höger sida i det andra kvarteret.

_