Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 cm   12-14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standardrummen på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 105 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga standardrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-19)

Nästa

  2 personer   140 cm   12-18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Standard Queen rum på Elite Hotel Mollberg har moderna bekvämligheter och en varm atmosfär. Här erbjuds en skön säng som är 140 cm bred samt en arbetsplats.

Samtliga Standard Queen är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbräda samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-25)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 160 cm   16-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg bär på mycket tradition och glans och erbjuder en harmonisk miljö. Våra superiorrum är rymliga och inredda med antingen två delbara sängar eller en dubbelsäng samt fåtölj.

Samtliga superiorrum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykjärn och strykbord samt vattenkokare med te, kaffe och varm choklad.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-23)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och rymliga. De flesta har fin utsikt mot Stortorget eller Maria Kyrka. Ett fåtal av rummen har delbara sängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga deluxerum är utrustade med hårtork, minibar, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-27)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + extrasängar   24 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerummen på Elite Hotel Mollberg är alla stora och extra rymliga med plats för två extrasängar. Varje rum är unikt i sig och har en hög standard med smakfull inredning.

Samtliga familjerum är utrustade med hårtork, badrock, minibar, tv, bekväm arbetsplats, vattenkokare och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn alternativt byxpress.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-26)

Nästa

  2 personer   180 cm   22-30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollbergs juniorsviter är extra stora och vackra rum med sittgrupp och stor dubbelsäng alternativt twin-säng. Samtliga juniorsviter är modernt utrustade, i rummen finns alla bekvämligheter för att våra gäster ska kunna koppla av efter en stressig arbetsdag.

Samtliga juniorsviter är utrustade med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats och gratis WiFi. Rummen är även utrustade med strykbord och strykjärn, vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1032 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-25)

Nästa

  2 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Mollberg har två toppmoderna sviter med plats för såväl vila som arbete. Sviterna har två rum – ett vardagsrum med sittgrupp, ett sovrum med stor dubbelsäng samt rymligt badrum med dusch och badkar. En av sviterna har tillgång till balkong samt en ”walk in closet”.

Sviterna är utrustad med hårtork, minibar, vattenkokare, tv, bekväm arbetsplats, strykbord och strykjärn och gratis WiFi. Rummen är även utrustat med vattenkokare med te, kaffe och varm choklad samt morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-21)

NästaVälkommen till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Anrika Elite Hotel Mollberg erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Hotellets byggnad vid Stortorget har en historia som började med ett gästgiveri på 1300-talet, fortsatte med Hotell Mollberg år 1814 och är numera Elite Hotel Mollberg. Här bor du på ett unikt och charmigt hotell med mycket karaktär. Stanna till en stund, titta på den vackra fasaden och kom sedan in till lobbyn och se kristallkronan, den vackra trappan och ljuset som silar in från det glasmålade fönstret.

I den anrika byggnaden finns många vinklar och vrån vilket skapar individuella rum med egen karaktär. I den nyligen renoverade vindsvåningen sluttar golvet i korridoren och kanske ger en och annan golvbräda ifrån sig ett litet knarr. Gemensamt är att alla rum är moderna och har wifi. Med ombonad inredning och bekväma möbler finns utrymme för avkoppling, arbete och en god natts sömn. Några rum har utsikt mot gator och torg, andra mot innegården.

Affärsresenärer och semesterfirare uppskattar hotellets charmiga atmosfär, moderna och bekväma rum samt centrala läge i Helsinborg. En weekend på Elite Hotel Mollberg är lyx i vardagen.

På restaurang At Mollberg serveras svenska klassiker med fransk touch i en inspirerande miljö. Här äter våra gäster frukost ocn intill restaurangen finns den uppskattade baren. Paolo’s erbjuder mat från Italien och The Bishops Arms är en gastropub med genuint engelsk atmosfär.

Elite Hotel Mollberg är ett fullservicehotell med festvåning och möteslokaler för upp till 85 personer. I anslutning till restaurang At Mollberg finns chambre séparée som kan bokas för större sällskap. Hotellet ligger inom gångavstånd till Knutpunkten och till Helsingör-färjan. Shopping, nöjen och sevärdheter finns direkt utanför hotellets entré. 

Varmt välkommen att uppleva Elite Hotel Mollberg i Helsingborg!


  131 rökfria rum
  3 restauranger 
  1 bar
  6 konferenslokaler

  30 m till parkering
  Bastu
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  300 m till buss
  300 m till hamnen


Historien om hotellet

År 1802 köpte Peter Mollberg det gästgifveri som med anor från 1300-talet befunnit sig på platsen. Sedan 1639 är varje ägare faktiskt känd till namnet. Den strategiska placeringen vid korsningen av den gamla infartsvägen och förbindelsevägen till färjeöverfarten gjorde redan då Mollberg till en självklar träffpunkt i Helsingborg.

Affärerna blomstrade för Peter Mollberg. Redan 1814 rev han den gamla byggnaden och ersatte den stolt med ett tvåvåningshus med källare. Han ville även erbjuda sina gäster något alldeles extra, och öppnade stadens största danssalong. Kanske inspirationen rent av kom från huvudstaden, där en dansmästare Mollberg huserade både i salongerna och i Bellmans epistlar!

Det nya värdshuset lockade gäster från när och fjärran. Här trivdes såväl kungar, grevar och baroner som poeter, präster och hästhandlare. Kung Gustav IV Adolf lär ha bott två månader på Mollberg under sin Helsingborgsvisit på väg hem från Pommern. Och fortfarande är alla gäster lika välkomna att njuta av både atmosfären och historiens vingslag.

Mollbergs hotellrum har genomgått en totalrenovering mellan hösten 2013 – våren 2014. I de toppmoderna rummen har man lyckats bevara den historiska prägeln som genomsyrar hela hotellet.

Hotel Mollberg drivs av Elite Hotels sedan 1990.


Incheckningsdisk på Elite Hotel Mollberg

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.45 - 09.45

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 12.00*

*Gäller i samband med Snooze
För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 145 kr (Barn 0-5 år: Gratis, 6-12 år: 50% rabatt). Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

På Elite Hotel Mollberg har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

Gästdator finns i anslutning till konferensavdelningen. Vår trevliga och klassiska lobby med sina sköna skinnsoffor passar perfekt som inramning för mer informella möten.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice veckans alla dagar.

 

Måndag–fredag

06.45–09.45

16.00–22.00

Lördag

07.30–10.30

16.00–22.00

Söndag

07.30–10.30

17.00–22.00


vikter i gymmet

Gym

Som gäst hos oss tränar du kostnadsfritt hos Elite Hotel Marina Plaza som ligger ca 6 minuters promenad från hotellet. Vi säljer även inträdesbiljetter till Friskis & Svettis för 60 kr där du har möjlighet att delta på pass och träna i gymmet.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vid inlämning av tvätt till receptionen före kl. 08.45 får du tillbaka tvätten samma kväll. Gäller måndag till fredag.


Parkering

Parkering finns i anslutning till hotellet. Biljett finns att köpa i receptionen och kostar 225 kr/ dygn.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrundor

Vi på Elite Hotel Mollberg vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa.

Rutt A (3 km)
Rutt B (5 km)
Rutt C (10 km)


Relaxavdelningen på Elite Hotel Mollberg

Wellness

Med utsikt över den vackra natthimlen och med en skymt av Maria kyrka, njuter du i vår relax- och bastuavdelning. Den är lätt tillgänglig mitt i hotellet på tredje våningen. Efter en stressig dag är det perfekt med ett avslappnande bastubad och en kall öl med tilltugg. Låt roomservice skämma bort dig – det är du värd.


Hund på säng

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 042-37 37 00 eller info.mollberg@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med hundbajspåsar och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Hotel Mollberg är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se/.


Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Centralt belägna Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell och återfinns intill Stortorget. Hotellrummen har nyligen totalrenoverats och bland annat försetts med luftkonditionering. Konferenslokalerna är placerade på entréplan samt i den gemytliga källaren.

  • 6 konferenslokaler
  • 8-85 deltagare
  • WiFi

Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's Helsingborg


PAOLO's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar fantastisk mat och dryck från morgon till kväll. Varmt välkommen in på en vällagad pizza, pasta eller sallad med det bästa från Italien. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00

Öppettider jul & nyår

23 december: 11.00–18.00
24 december: Stängt
25 december: 14.00–23.00
26 december: 14.00–22.00
31 december: 11.00–17.00
1 januari: 14.00–22.00


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms Helsingborg


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag–lördag:  16.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

Öppettider jul & nyår

23 december: 16.00–23.00
24 december: Stängt
25 december: 16.00–02.00
26 december: 16.00–22.00
31 december: Stängt
1 januari: Stängt


at Mollberg


At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag  11.30–22.30
Lördag  14.00–22.30
Söndag Stängt

Öppettider jul och nyår:

23 – 31 december 7.30 – 10.30
1 januari Nyårsdagen 8.00 – 12.00
2 – 4 januari 6.45 – 9.45
5 – 6 januari 7.30 – 10.30I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.

 
Erbjudandet är för närvarande fullbokat men kontakta oss gärna för väntelista.

Välkommen att fira in det nya året med oss på Elite Hotel Mollberg! Vi erbjuder ett lyxigt nyårspaket för två personer med både övernattning, fantastisk mat och god dryck.


Från 3590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På anrika Elite Hotel Mollberg serveras ett klassiskt julbord som är toppat med franska delikatesser såsom ostron och musslor. På fredagar och lördagar höjer vi musiken och fortsätter festligheterna inpå natten.


Från 475 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Passa på att ”tura” till Helsingör när du bor hos oss i Helsingborg. Njut av båttur och vyer över sundet till Danmark. Tillbaka i Helsingborg väntar en god middag och bekväm övernattning hos oss på Elite Hotels.

 


Från 1950 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ett besök på Louisiana Museum bjuder både på mängder med modern konst och en underbar omgivning. Elite Hotels i Helsingborg erbjuder ett paket med logi, middag, transport t/r samt inträde till museet.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Nöjesparken Sundspärlan är nordvästra Skånes största nöjesanläggning som presenterar nöjesarrangemang för alla åldrar och smaker. I samband med de olika eventen erbjuder Elite Hotels förmånliga logipriser.


Från 926 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt hos Elite Hotels i Helsingborg och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 2250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Stundar ett besök i Helsingborg kan ni passa på att göra ett klipp och boka in vistelsen i samband med vår Sale@Elite. Övernatta i ett modernt hotellrum på anrika Elite Hotel Mollberg, här vilar ni ut i våra sköna sängar och njuter av den populära frukostbuffén.


Från 545 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Mitt i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg, här kan ni bo till bästa helgpris. Boka vårt weekenderbjudande och sov ut i våra sköna sängar i något av de moderna hotellrummen. Tag sovmorgon njut sedan av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna.


Från 792 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Unna er en härlig vistelse med julstämning på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg! Hotellet ligger centralt på bästa läge med stadens breda utbud av parker, caféer, butiker och restauranger precis utanför dörrarna. Vila ut i sköna sängar och njut av en energigivande frukost i vår vackra frukostsal innan ni beger er ut för att upptäcka staden. 


Från 615 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Stortorget i centrala Helsingborg ligger anrika Elite Hotel Mollberg. När ni checkat i något av våra moderna hotellrum finner ni morgonrockar, champagne, frukt och choklad. Passa på att sova ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.

Det är möjligt att boka till en 3-rätters middag i vår restaurang*, kontakta oss på telefon 042 19 25 19.

*Under söndagarna intar Elite Hotel Mollbergs gäster middagen på Elite Hotel Marina Plaza.


Från 1590 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


91%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 19 november 2018

Positivt: Anledning till siffra 5 är att det inte fanns gratis parkering. En parkeringskostnad på 225 pr natt är ”snuskigt” och 145 kr dyrare pr natt/dygn än en parkering på ett 4stjärnigt casinohotell i Las Vegas. Det är inte värdigt ett hotell i Helsingborg och där andra hotell har gratis parkering

Att förbättra: Jag skulle erbjuda gratis parkering då det rätt avgörande för resande med bil.


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 12 november 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: Byta ut sängen som var alldeles för mjuk / sliten


Hotellet svarade den 14 november 2018

Hej Martin. Vi får börja med att tacka för din recension. Det gör oss glada att höra att du uppskattade vårt centrala läge i Helsingborg! Däremot beklagar vi om du inte riktigt tyckte om madrassen på rummet. Denna är bara några år gammal, men vi ska absolut kika över detta ändå. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 november 2018

Positivt: Centralt läge. Prisvärt. Rent och fräscht. Bra frukostbuffé. Sängar man sov riktigt gott i. Mycket trevlig personal. Mysig och pampig inredning.


Hotellet svarade den 12 november 2018

Hej Lolita. Ett stort och varmt tack för din recension. Det gläder oss att höra att ni trivts så bra hos oss! Med allt från bemötande och interiör till läget och att ni fick en god natts sömn. Vi ser fram emot och hoppas självklart på möjligheten att få hälsa er välkomna tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 november 2018

Positivt: Mkt bra standard, trevlig personal


Hotellet svarade den 12 november 2018

Hej Thomas. Ett stort tack för din feedback. Det gör oss väldigt glada att höra att du trivts så bra hos oss! Med förhoppning om möjligheten att få välkomna dig åter. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 november 2018

Positivt: Myset.


Hotellet svarade den 8 november 2018

Hej Niklas. Ett stort tack för att det återkopplar med din feedback. Det gör oss glada att höra att du trivts hos oss! Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 november 2018

Positivt: Trevlig personal. Ingen frukostpolis som skall ifrågasätt att man är oärlig och försöka snylta till sig en gratis frukost, utan vi kände oss Välkommna till en fantastisk frukost. Bra läge. Trevligt med kvällstidning. Vi älskar att de gamla kulturskatterna med gamla stadshotell har bevarats.

Att förbättra: Byta utskicken från min gamla mailadress john@johns.se till den nya john@fellert.org


Hotellet svarade den 8 november 2018

Hej John. Ett varmt tack för din väldigt trevliga recension. Så glada vi blir av att höra att du trivts under din vistelse hos oss! Både gällande miljö och atmosfär, men också att ni njöt av en härligt frukoststund hos oss. Givetvis ska vi även se över och byta ut din mailaadress. Med förhoppning om att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 5 november 2018

Positivt: Fint rum goda sängar och god frukost! Rent och fint!👍n

Att förbättra: Då skulle jag se till att parkering ingick! För vi fick en böter på bilen i garaget! Lite tråkigt faktiskt!


Hotellet svarade den 5 november 2018

Hej Agneta. Ett stort tack för all recension. Det gläder oss mycket att höra att ni trivts så bra hos oss! Både att ni njöt av vår härliga frukostbuffé men också att ni fick en god natts sömn. Gällande parkering så har hotellet dessvärre inga egna parkeringsplatser, utan samarbetar med närliggande garage, Q-Park. Som hotellgäst erhåller man en rabatt om 50 % mot ordinarie priser direkt på plats. Vi som hotell köper in biljetterna för samma pris som vi säljer dem ut till gästen för. Så dessvärre så är det inte möjligt i dagsläget att låta parkeringen ingå i logipriset. Vi ser fram emot och hoppas på möjligheten att få välkomna er åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 4 november 2018

Positivt: Fint, smakfullt och fräscht rum. Mycket fin och variarad frukost.

Att förbättra: Dåligt med sittplatser till frukosten.


Hotellet svarade den 5 november 2018

Hej Linda. Ett stort tack för din recension. Det gör oss väldigt glada att höra att du trivts så bra hos oss! Framförallt gällande rummet du bodde på samt vår härliga frukostbuffé! Däremot beklagar vi om du upplevde det som trångt om sittplatser under frukosten. Det verkar som att många gäster valt att äta frukost samtidigt i helgen. Givetvis kommer din feedback att vidarebefordras för utredning. Vi hoppas på möjligheten att få välkomna dig åter! Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Silhouette of a person

Kim Mortensen

Omdömet skrevs den 2 november 2018

Positivt: Det ligger nära mitt jobb och har en djäkla fin miljö med den fina sekelskiftesrestaurangen

Att förbättra: Bygga om receptionen så den blir mer gemytlig och se till att eldstden i entrén fungerar på vinter, eller sätta in en gaseld istället för ved. (jaha,, vet du hur dyrt det blir och det är svårt,,? Precis just därför)

Övrigt: Trevligt gemytligt hotell,,


Hotellet svarade den 5 november 2018

Hej Kim. Ett stort tack för din feedback. Det gör oss glada att höra att du trivts så bra hos oss! Både gällande vårt läge i Helsingborg, samt att du trivts med hotellets atmosfär. Vi tackar även för dina förslag och tips på förbättringsområden. Dessa kommer givetvis att ses över. Vi ser fram emot och hoppas att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 november 2018

Positivt: Fräscht

Att förbättra: Bacon luktade/ smakade gris. Inget gott alls


Hotellet svarade den 2 november 2018

Hej Sonny. Ett varmt tack för din feedback. Det gläder oss att höra att du trivs så bra hos oss! Däremot var det tråkigt att höra gällande baconet. Detta ska vi givetvis se över. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka snart igen. Med vänliga hälsningar, Maria Eriksson Receptions- & Konferenschef Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
Latitud: 56.046828 | Longitud: 12.695817

FLYGPLATSER
Helsingborg Ängelholm Airport
Köpenhamns flygplats

TÅG, BUSS OCH FÄRJA
Hotellet ligger intill Knutpunkten, som är Helsingborgs centrala tåg- och busstation samt utgångspunkt för färjorna över Öresund. Gå mot centrum, sväng höger upp på Stortorget vid statyn på Magnus Stenbock. Hotellet ligger på höger sida en bit in på torget innan terasstrapporna.

BIL
E4/E6/E20 norrifrån: välj avfart Helsingborg N och följ skyltar mot centrum. Efter stadshuset sväng vänster in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.
E6/E20 söderifrån: välj avfart mot Helsingborg centrum. Innan stadshuset, sväng höger in på Stortorget, hotellet ligger vid slutet av gatan.

PARKERING
Parkeringsplatser finns i anslutning till hotellet och biljett kan köpas i receptionen.

_