Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Spa weekend Göteborg

Unna dig en mysig spa weekend i Göteborg! Ta in på Elite Hotels i Göteborg där du kan njuta av en avkopplande stund i bastun och dricka hälsosamma drinkar i relaxavdelningen. Boka din nästa resa redan idag!

Boka en spa weekend i Göteborg

Ta med din partner, bästa vän eller någon annan du tycker om på en spa weekend i Göteborg som blir ett trevligt avbrott i vardagen. Här på Elite Hotels bor du i mysiga hotellrum med sköna sängar där du definitivt kommer att få en god natts sömn. Dessutom kan du själv välja kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat upp en stor frukostbuffé med både varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen.

På båda våra hotell i Göteborg finns gymavdelning och en mysig relaxavdelning med bastu där du kan koppla av i en lugn atmosfär. Boka ett av våra mysiga hotell för en spa weekend i Göteborg.

Våra hotell i Göteborg

Elite Park Avenue Hotel är ett elegant hotell beläget på Göteborgs paradgata Avenyn. Här bor du på ett fullservicehotell och kan vara säker på att vår serviceinriktade personal alltid hjälper dig. Förutom bastu och relaxavdelning finns det en mysig liten pool där du kan ta ett svalkande dopp och känna hur hela kroppen slappnar av.

Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt område av Göteborg vilket är perfekt när det är en rofylld semester du är ute efter. Rummen är exklusivt inredda med skandinavisk design som ger en harmonisk miljö. På Plaza Bar kan du njuta av goda drinkar och sedan gå vidare till restaurangen Swea Wine & Dine för en matupplevelse med svenska smaker.

Semester med avkoppling

Boka en spa weekend i Göteborg där du kan ladda batterierna. På Elite Hotels står vi redo att välkomna dig och ditt sällskap till våra trivsamma hotell med en lugn och harmonisk atmosfär. Koppla av inne på hotellet och upplev stadens puls precis utanför. Boka idag!


I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Göteborgsoperan.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-02-26)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-01-30)

Boka
_