Om erbjudandet

Se musikalen Oliver! på GöteborgsOperan och bo på Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Vi erbjuder ett hotellpaket med musikbiljetter och boende för två personer. 

Om föreställningen

Den hemlöse pojken Oliver Twist lever ett hårt liv. Han kastas mellan människor och nya situationer, hopp och förtvivlan. Så snart en vänlig själ dyker upp händer något som tvingar honom tillbaka ner på botten igen. Men även där finns värme och godhet, om än i tvetydig skepnad. Som den luttrade Nancy, som riskerar sitt liv för att hjälpa Oliver. Och råskinnet Fagin, ledare för det kriminella gäng som Oliver luras in i. Vem går att lita på?

Fredrik Benke Rydman, välkänd grundare av det banbrytande danskompaniet Bounce, har flera hyllade produktioner bakom sig. Med en bakgrund inom streetdance, och en osviklig tro på barns förmågor, är han rätt person att ge nytt blod åt Lionel Barts drabbande musikal om Charles Dickens älskade romanfigur. Benke Rydman och hans team visar på gapet mellan de vuxnas förvridna verklighet och den värld barnen lever i. En värld full av sprittande energi, fantasifull frihet och maffiga dansnummer.

Läs mer om föreställningen och se spelschemat här

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Två teaterbiljetter till Oliver! på GöteborgsOperan
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Kan avbokas fram till kl. 14.00 på ankomstdagen
  • Bokningen betalas via betallänk