Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng 90 cm    15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra välplanerade standard enkelrum är inredda med omtänksamma detaljer. Enkelsängen är bäddad med sköna kuddar och det finns en inbjudande arbetsplats. Morgonrock och morgontidning ingår.

Några standardrum har små fönster vilket ger begränsad utsikt. I gengäld bor du i ett tyst och lugnt rum som bidrar till en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  855 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-26)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard grand lit har en 140 cm bred säng och är ett inbjudande rum för en till två personer. Koppla av, sov ut eller arbeta, rummet är inrett med en skön fåtölj och en arbetsplats. Morgonrock och morgontidning ingår också.

Några standard grand lit rum har begränsad utsikt. I gengäld bor du i ett tyst och lugnt rum vilket bidrar till en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1093 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-02)

Nästa

Superior


  2 person   King eller Twin   18–25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. 

Superiorrummen är ca 18–25 m2.

Se fler bilder

Från  1131 SEK /natt

(Priset hittades 2019-02-21, Priset avser 2019-05-19)

Nästa

  2 person   King eller twin   25–35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och två fåtöljer. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra deluxerum. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1378 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   30–35 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva rum i kategorin Deluxe Executive har kingsize säng eller två separata sängar, arbetsplats samt sittgrupp med bäddsoffa och en fåtölj. I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för våra gäster i Deluxe Executive. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1758 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-04-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   42 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum eller kombinerat sovrum och vardagsrum. I våra juniorsviter ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  2470 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-05-02)

Nästa

  2 person   80–200 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enastående vackra sviter är 80–200 m2 stora. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. I våra sviter erbjuds dessutom extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar.  

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra sviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Sveasviten är totalt 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum. Sviten var från början direktörens tjänstebostad då Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag ägde huset. 

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum. Det är även möjligt att öppna upp till den intilliggande Maharadjasalen, då blir sviten totalt 150 m2. Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. 

Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg. Färgskalan i rummet är lugn beige med cerise toner och inredningen har ett modernt formspråk. 

Se fler bilder

Tillgänglighet visas ej online, vänligen ring 031-720 40 00 för att boka.
Välkommen till femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. På restaurang Swea Wine & Dine utgår man från säsongens svenska råvaror och inspireras av det franska kökets finess. Här äter våra gäster frukost och i anslutning till restaurangen ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger gastropuben The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellets Guest Service erbjuder parkeringsservice mot en avgift.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel!


  127 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer
  8 konferenslokaler

  WiFi ingår
  Frukost ingår
  Parkering
  Bastu
  Gym

  30 km till flygplatsen
  700 m till tågstationen
  50 m till buss
  50 m till spårvagn
  700 m till båthamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Mån–fre

06.30–10.00

Lör

07.30–10.30

Sön

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 195 kr. Välkommen i mån av plats!


Barnpassning

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner City Kids. Alla barnvakter är noga kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Bokning och betalning sker via hemsidan www.citykids.nu, mobil: 070-462 94 79 eller med hjälp av hotellets receptionspersonal. För frågor och ytterligare information är du välkommen att höra av dig till info@citykids.nu.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Plaza Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.

Elite Plaza Hotel har sitt Business Center på våning 2 i trapphuset. Här kan ni som hotellgäster låna en dator utan kostnad. Ni har här även tillgång till en skrivare.


Miljömärkning

Elite Plaza Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key Sverige AB stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Utanför Elite Plaza Hotel finns parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning. Guestservice hjälper gärna till att mot en avgift parkera bilen i Kungsgaraget. Lämna er bilnyckel till receptionen så parkerar vi bilen samt kör fram den igen när ni behöver den, dygnsparkering kostar 445 SEK.

Det går även att parkera bilen själv i Kungsgaraget som ligger på Ekelundsgatan 5. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet) och kostar 350 SEK.


Gymmet på Elite Plaza Hotel

Träning och relax

Unna er en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Efter en stressig dag på jobbet eller en dag på stan är det skönt att gå ner till den mixade bastun eller träna en stund på vårt gym. Gymmet är utrustat med bland annat löpband, roddmaskin, fria vikter och trx-band.

Som hotellgäst på Elite Plaza Hotel har du tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan samt fri tillgång till gruppträning i mån av plats. Friskis&Svettis Västra Hamngatan ligger endast ett stenkast från hotellet närmare bestämt på Västra Hamngatan 7C. Läs mer om Elite Plaza Hotels samarbete med Friskis&Svettis här.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Plaza Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 9 kilometer. 

Rutt A - Innerstaden (2,5 km)
Rutt B - Längst med kajen  (5 km)
Rutt C - Slottskogen (9 km)


Transport

Elite Plaza Hotels Transportpartner – PM Logistik AB

Behöver Ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår Concierge hjälper gärna till att arrangera det. Elite Plaza Hotel samarbetar med PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Plaza Hotel erbjuder Roomservice 24 timmar om dygnet. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.

 


Säkerhet

Elite Plaza Hotel värnar särskilt om sina gästers säkerhet och integritet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Våra brandlarmssystem och utrymningslarm är mycket avancerade, det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras. Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Plaza Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet är femstjärnigt och de 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia. Här konfererar sällskap upp till 50 personer som önskar en trivsam men privat inramning på sin konferens.

  • 8 konferensrum
  • 50 personer max i största lokalen
  • 127 logirum
  • Restaurang

Swea Wine & Dine


Välkommen till Swea Wine & Dine! Här utgår vi från säsongens svenska råvaror och inspireras vi av det franska kökets finess. Hos oss finns något för alla som uppskattar god mat i vacker och inspirerande miljö. Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel. Kärleken till matupplevelsen är uppenbar på Swea Wine & Dine. Erfaren personal guidar dig genom menyn och tipsar om vilken dryck som bäst lyfter smakerna till nya höjder. Njut av en vällagad lunch, en liten bit mat, en trerätters middag eller ett glas i Plaza baren.

Öppettider

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Matsal
Måndag–lördag: 18.00–sent
Söndag: 15.00–20.00

Plaza Bar
Måndag-fredag: 11.30–sent
Lördag: 16.00–sent
Söndag: 15.00–sent


Plaza Bar på Elite Plaza Hotel


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag-fredag: 11.30-Sent
Lördag 16.00-01.00
Söndag: Stängt


The Bishops Arms, Västra Hamngatan Göteborg


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Måndag–torsdag 16.00-00.00
Fredag 16.00-02.00
Lördag 12.00-02.00
Söndag 16.00-23.00Ett bröllop på Elite Plaza Hotel erbjuder något utöver det vanliga. Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen. Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Därefter vilar ni ut i något av våra exklusiva rum.
Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Vi erbjuder enastående vackra och ståtliga lokaler som lämpar sig för mindre arrangemang och grupper.
Upplev den fantastiska musikalen Ringaren i Notre Dame på GöteborgsOperan och sov ut i bekväma sängar på Elite Plaza Hotel.


Från 2870 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1690 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 936 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Plaza Hotels fyra grupprum är mindre lokaler som passar bra för möten för upp till 8 personer. Ett av grupprummen har fast teknisk utrustning. De övriga tre grupprummen ingår i våra nyrenoverade juniorsviter och här finns, utöver mötesplats för 6 personer, även en sittgrupp samt en 55 tums TV som är uppkopplingsbar mot dator.


Från 350 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. När ni bokar vårt weekenderbjudande bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1386 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din käresta med en romantisk helg på femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Med Love-paketet får ni med Champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron i våra vackra rum. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. Bor ni natten mellan lördag och söndag kan ni ta extra sovmorgon eftersom frukosten serveras fram till kl. 12.00.

 

 

 


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


85%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 22 mars 2019


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2019

Positivt: Rummet


Hotellet svarade den 20 mars 2019

Hej, Vad roligt att läsa att du uppskattade rummet. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 mars 2019

Positivt: Att jag blev uppgraderad och fick ett fantastiskt rum :-)

Att förbättra: Fortsätta på den inslagna linjen. Men jag skulle jobba ännu mer på servicen, ex berätta iförväg när jag checkar in att jag har blivit uppgraderad (Typ, "I och med att du är frekvent gäst hos oss har vi idag äran att uppgradera dig till en högre nivå. Vi hoppas du kommer trivas i detta rum?". Och efter natten vid utcheckning - "Jag vill bara dubbelkolla med dig, var allt till belåtenhet igår" Osv.


Hotellet svarade den 20 mars 2019

Hej Pär, Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Positivt: Beliggenhet, stemning, frokosten

Att förbättra: Vaske bedre, sette inn kaffemaskin på rommene.


Hotellet svarade den 19 mars 2019

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Positivt: Sov gott. Tyst. Centralt. Vänlig personal. God frukost. Vackert!!!


Hotellet svarade den 18 mars 2019

Hej Ann Carie, Vad härligt att läsa att ni trivdes hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 18 mars 2019

Positivt: Gøteborg beste beliggenhet.

Övrigt: Et hotell som er passe stort, med hyggelig personal.


Hotellet svarade den 18 mars 2019

Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 mars 2019

Positivt: Tyst och lugnt bra frukost och trevlig frukostmatsal.

Att förbättra: Det enda jag funderade över var brandvägen ut just från det rummet jag bodde i. Rum 416. Det satt en skylt precis utanför men oklart var den ledde. Jag förstod det som min brandutgång var en bra bit bort. Det skulle kunna vara bättre.


Hotellet svarade den 18 mars 2019

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 mars 2019

Positivt: Synnerligen hög standard, stimulerande atmosfär, proffsigt bemötande vilket förstärker bilden av att gästen är i fokus samt mycket tillfredställande att i samband med frukost inte intaga/ sitta på stolar och vid bord där gäster i förd smutsiga arbetskläder sitter. Kan se det som en allt mer förekommande företeelse vid speciellt tidig frukost på hotell runt om i landet.

Att förbättra: Hålla fast vid den inslagna linjen och där jag ser att ni i restaurangen delen inför en del nya grepp vilket känns stimulerande & intressant.


Hotellet svarade den 18 mars 2019

Hej Sven-Åke, Tack för dina fina ord om vårt hotell som vi uppskattade mycket att läsa. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, _____________________________________ ELITE PLAZA HOTEL GÖTEBORG Västra Hamngatan 3 Box 110 65 SE- 404 22 Göteborg Tel: +46 31 720 40 00 Fax: +46 31 720 40 10 Mail: info.gbgplaza@elite.se http://www.elite.se/


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 mars 2019

Positivt: Rummet var en positiv överraskning,stort o fint

Att förbättra: Skulle kunna tänkt mig frukostservering mm i loungen på vån1 där vi låg


Hotellet svarade den 18 mars 2019

Vi uppskattar din feedback. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 mars 2019

Positivt: Fina rum, rent och fräscht, bra bemötande.


Hotellet svarade den 15 mars 2019

Hej, Tack för dina fina ord om vårt hotell. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel
Västra Hamngatan 3
411 17 Göteborg

Tel: 031-720 40 00

info.gbgplaza@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 031-720 40 00
reservations.gbgplaza@elite.se
Konferens
Tel: 031-720 40 00
konferens.gbgplaza@elite.se
Gruppbokning
Tel: 031-727 10 00
groups.gothenburg@elite.se

Förfrågan

Hotelldirektör
Camilla Nyman
Tel: 031-720 40 00
camilla.nyman@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Göteborg Landvetter Airport. Flygbussen stannar på hållplats Kungsportsplatsen, därifrån är det ca 5 minuters promenad till Elite Plaza Hotel via Kungsgatan.

Ankomst via bil

E6/E20 norrifrån
Kör Götaleden mot Fredrikshamn och Centrum Syd. Ca 200 m efter GöteborgsOperan sväng vänster direkt efter Hotell Göteborg och vänster igen så att du rundar huset. Lägg dig i höger fil och sväng första höger mot Lilla Torget. Fortsätt rakt fram och tag första gatan till höger (Fiskekrogen ligger på er högra sida), första gatan till vänster och därefter första höger. Du är nu på Västra Hamngatan och hotellet är andra huset på
höger sida.

E6/E20/E40 söderifrån
Tag av vid Ullevimotet, kör förbi nya Ullevi och följ skyltar mot Centrum Syd och Sahlgrenska sjukhuset. Ligg i höger fil genom Allén. Sväng till höger mot Domkyrkan. Ni är nu på Västra Hamngatan som leder ner till kanalen och hotellet ligger i slutet av gatan på vänster sida.

Ankomst via tåg/buss

Tåg
Göteborg Centralstationen är 10 minuters gångavstånd från Elite Plaza Hotel.

Buss & spårvagn
Närmaste spårvagns- och busshållplats är Domkyrkan.

I närheten

Kommunikationer
Göteborg Landvetter Airport: 30 km
Göteborgs Centralstation: 700 m
Domkyrkan buss- och spårvagnshållplats: 50 m

Sevärdheter
Göteborgs Konstmuseum: 1,5 km
Liseberg: 2 km
Universeum: 2 km
Trägårdsföreningen: 750 m
Slottskogen: 3 km

Företag
Svenska Mässan: 2,5 km
Göteborgs Universitet: 1 km
Chalmers Tekniska Högskola: 2 km
SKF Sverige AB: 5 km
AstraZeneca: 8,5 km

Länkar
SJ
Västtrafik
Göteborg Landvetter Airport

 

_