Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trevliga standardrum för en person är mindre rum med en enkelsäng samt liten arbetsplats. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. 

Se fler bilder

Från  936 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-02)

Nästa

Standard Grandlit


  1–2 person   140 cm   15–18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra större Standardrum passar för en till två personer och har en 140 cm bred säng. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock.

Standard Grandlit är ca 15–18 m2.

Se fler bilder

Från  1321 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-12)

Nästa

Superior


  2 person   King eller Twin   18–25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra trivsamma superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. 

Superiorrummen är ca 18–25 m2.

Se fler bilder

Från  1341 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-29)

Nästa

  2 person   King eller twin   25–35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och två fåtöljer. I denna rumskategori ingår fri morgontidning samt morgonrock. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra deluxerum. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1521 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   30–35 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra exklusiva rum i kategorin Deluxe Executive har kingsize säng eller två separata sängar, arbetsplats samt sittgrupp med bäddsoffa och en fåtölj. I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för våra gäster i Deluxe Executive. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit - allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  1881 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-08-02)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   42 m2   Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum eller kombinerat sovrum och vardagsrum. I våra juniorsviter ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. Dessutom erbjuds extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar. 

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Se fler bilder

Från  2511 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-07-30)

Nästa

  2 person   80–200 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra enastående vackra sviter är 80–200 m2 stora. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. I våra sviter erbjuds dessutom extra lyx i form av en Nespressomaskin och exklusiva badrumsartiklar.  

Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra sviter. Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna, bäddar upp sängen samt lämnar en chokladbit – allt för att ni ska få en god natts sömn.

Sveasviten är totalt 185 m2 och består av tre sovrum och ett vardagsrum. Sviten var från början direktörens tjänstebostad då Svea Brand- och Lifförsäkringsbolag ägde huset. 

Maharadjasviten är 80 m2 och består av ett sovrum, en stor hall, två badrum samt ett vardagsrum. Det är även möjligt att öppna upp till den intilliggande Maharadjasalen, då blir sviten totalt 150 m2. Maharadjasalen har ett underbart kulturminnesmärkt tak som gjordes av Jonhondel & Richter. 

Svit 506 är 80 m2 och har en underbar utsikt över Göteborg. Färgskalan i rummet är lugn beige med cerise toner och inredningen har ett modernt formspråk. 

Se fler bilder

Tillgänglighet visas ej online, vänligen ring 031-720 40 00 för att boka.
Välkommen till femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Från hotellet har man gångavstånd till bland annat Centralstationen, GöteborgsOperan, shopping och restauranger. Elite Plaza Hotel ligger i en elegant palatsliknande byggnad från 1889 där alla originaldetaljer varsamt har bevarats. Här blandas vackra stuckaturtak och mosaikgolv harmoniskt med modern konst och design. Våra 127 exklusiva rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Elite Plaza Hotel erbjuder en restaurang, en cocktailbar samt en engelsk gastropub i huset. Kockarna på prisbelönta restaurangen Swea Hof är måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. I anslutning till Swea Hof ligger cocktailbaren Plaza Bar. Här umgås man i avslappnad miljö och njuter av god mat och dryck från vår barmeny. I hotellets bottenvåning ligger vår gastropub The Bishops Arms där man kan njuta av en mängd olika sorters öl och whisky.

På hotellets gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu. Hotellgäster har även tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan som ligger endast ett stenkast från hotellet. Hotellets Guest Service erbjuder parkeringsservice mot en avgift.

På Elite Plaza Hotel har en unik hotellmiljö växt fram där gästernas trivsel är vårt mål. Servicenivån som Elite Plaza Hotel erbjuder är den allra högsta för att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

Varmt välkommen till Elite Plaza Hotel!


  127 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer
  8 konferenslokaler

  WiFi ingår
  Frukost ingår
  Parkering
  Bastu
  Gym

  30 km till flygplatsen
  700 m till tågstationen
  50 m till buss
  50 m till spårvagn
  700 m till båthamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–10.30

Söndag

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 195 kr. Välkommen i mån av plats!


Barnpassning

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner City Kids. Alla barnvakter är noga kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Bokning och betalning sker via hemsidan www.citykids.nu, mobil: 070-462 94 79 eller med hjälp av hotellets receptionspersonal. För frågor och ytterligare information är du välkommen att höra av dig till info@citykids.nu.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Plaza Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi i hela hotellet. För mer information kontakta receptionen.

Elite Plaza Hotel har sitt Business Center på våning 2 i trapphuset. Här kan ni som hotellgäster låna en dator utan kostnad. Ni har här även tillgång till en skrivare.


Miljömärkning

Elite Plaza Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key Sverige AB stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Utanför Elite Plaza Hotel finns parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning. Guestservice hjälper gärna till att mot en avgift parkera bilen i Kungsgaraget. Lämna er bilnyckel till receptionen så parkerar vi bilen samt kör fram den igen när ni behöver den, dygnsparkering kostar 445 SEK.

Det går även att parkera bilen själv i Kungsgaraget som ligger på Ekelundsgatan 5. 24-timmarsbiljett kan köpas i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet) och kostar 350 SEK.


Gymmet på Elite Plaza Hotel

Träning och relax

Unna er en avkopplande stund i vår relaxavdelning. Efter en stressig dag på jobbet eller en dag på stan är det skönt att gå ner till bastun eller träna en stund på vårt gym. Gymmet är utrustat med bland annat löpband, roddmaskin, fria vikter och trx-band.

Som hotellgäst på Elite Plaza Hotel har du tillgång till fri gymträning på Friskis&Svettis Västra Hamngatan samt fri tillgång till gruppträning i mån av plats. Friskis&Svettis Västra Hamngatan ligger endast ett stenkast från hotellet närmare bestämt på Västra Hamngatan 7C. Läs mer om Elite Plaza Hotels samarbete med Friskis&Svettis här.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Plaza Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 9 kilometer. 

Rutt A - Innerstaden (2,5 km)
Rutt B - Längst med kajen  (5 km)
Rutt C - Slottskogen (9 km)


Transport

Elite Plaza Hotels Transportpartner – PM Logistik AB

Behöver Ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår Concierge hjälper gärna till att arrangera det. Elite Plaza Hotel samarbetar med PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Plaza Hotel erbjuder Roomservice 24 timmar om dygnet. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.

 


Säkerhet

Elite Plaza Hotel värnar särskilt om sina gästers säkerhet och integritet. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Våra brandlarmssystem och utrymningslarm är mycket avancerade, det finns rökdetektorer i kombination med sprinkler och nödbelysning i samtliga korridorer, gästrum och allmänna utrymmen. För gästernas personliga säkerhet är varje rum utrustat med ett elektroniskt kortlås där samtliga inpasseringar registreras. Elektroniska förvaringsboxar för värdeföremål finns i alla gästrum.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Plaza Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. Hotellet är femstjärnigt och de 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia. Här konfererar sällskap upp till 50 personer som önskar en trivsam men privat inramning på sin konferens.

  • 8 konferensrum
  • 50 personer max i största lokalen
  • 127 logirum
  • Restaurang

Restaurang Swea Hof


På restaurang Swea Hof, i hjärtat av Elite Plaza Hotel, är vi måna om att bevara vår svenska mattradition och tar vara på de råvaror som Västkusten har att erbjuda. Vi erbjuder en stor avdelning fisk och skaldjur från västerhavet så som sill- och laxplateau, skaldjursplateauer, skaldjurstapas och dillkokta havskräftor, allt kombinerat med omsorgsfullt utvalda viner. Våra olika menyförslag utgår från säsong och tillgång och innehåller alltid de bästa råvarorna från vårt närområde.

Öppettider

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–10.30
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Matsal
Måndag–lördag: 18.00–sent
Söndag: 15.00–20.00

Plaza Bar
Måndag-fredag: 11.30–sent
Lördag: 16.00–sent
Söndag: 15.00–sent


Plaza Bar på Elite Plaza Hotels


Här kan ni sjunka ner i en fåtölj och beställa något gott att dricka eller något att äta från vår barmeny. Vi rekommenderar er att beställa en Martini från vår egen Martinimeny som våra bartenders tagit fram.

Öppettider

Plaza Bar

Måndag-fredag: 11.30-Sent
Lördag 16.00-01.00
Söndag: Stängt


The Bishops Arms


I engelsk miljö träffas hotellgäster och göteborgare. Här är stämningen hög och på pubmenyn kan du alltid hitta något gott att äta. Chansen är också stor att du här hittar din favoritöl eller whisky. Vi har över 100 olika ölsorter, varav 26 på fat och över 200 olika sorters whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Måndag–torsdag 16.00-00.00
Fredag 16.00-02.00
Lördag 12.00-02.00
Söndag 16.00-23.00


Plazas söndagsmiddag


Varmt välkommen på Plazas härliga söndagsmiddag och njut av vällagade rätter som tilltalar alla sinnen!

Öppettider

Varje söndag med start 4 mars
Kl. 15.00–20.00Ett bröllop på Elite Plaza Hotel erbjuder något utöver det vanliga. Våra enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen. Vi hjälper er att planera och skräddarsy er bröllopsfest så att varje detalj blir utsökt och ett värdefullt minne. Därefter vilar ni ut i något av våra exklusiva rum.
Detta är ett paket för dig som verkligen vill unna dig det lilla extra. Underbar övernattning på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg och middag på en av Göteborgs bästa restauranger, Swea Hof.


Från 4130 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Välkommen att avnjuta ert julbord på Elite Plaza Hotel. Här kan ni njuta av vårt gourmetjulbord både som lunch och middag.


Från 445 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev den fantastiska musikalen Ringaren i Notre Dame på GöteborgsOperan och sov ut i bekväma sängar på Elite Plaza Hotel.


Från 2870 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev en magnifik galakonsert med storslagen sång och musik till en elegant middag på Valand Festvåning. Sov sedan bekvämt på Elite Hotels i Göteborg.


Från 1540 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1675 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 936 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Plaza Hotels fyra grupprum är mindre lokaler som passar bra för möten för upp till 8 personer. Ett av grupprummen har fast teknisk utrustning. De övriga tre grupprummen ingår i våra nyrenoverade juniorsviter och här finns, utöver mötesplats för 6 personer, även en sittgrupp samt en 55 tums TV som är uppkopplingsbar mot dator.


Från 350 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spendera en eller flera sommardagar på exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg. Här bor ni bekvämt i något av våra vackra rum. Det centrala läget gör att ni har hela Göteborgs shopping-, restaurang och nöjesutbud direkt utanför dörrarna. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som också erbjuder trevliga middagsalternativ.


Från 1341 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Planera in en lyxig weekend på femstjärniga Elite Plaza Hotel i Göteborg. När ni bokar vårt weekenderbjudande bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker och nöjen. Den härliga frukostbuffén serveras i restaurang Swea Hof som även erbjuder middag. Njut av fisk, skaldjur och mycket mer i fantastisk miljö.


Från 1386 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din käresta med en romantisk helg på femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron i våra vackra nyrenoverade rum. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. Bor ni natten mellan lördag och söndag kan ni ta extra sovmorgon eftersom frukosten serveras fram till kl 12.00.

 

 

 


Från 2090 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


84%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 juli 2018

Positivt: Fin bemötande, mycket bra servis, skön hotell med klass.

Övrigt: Centralt och en utmärkt krog med fantastisk personal.


Hotellet svarade den 18 juli 2018

Hej Noradin, Tusen tack för en dessa värmande ord! Kontakta oss gärna innan framtida besök så finner vi självklart ett rum som möter dina önskemål! Jag hoppas att vi får välkomna dig tillbaka till oss snart igen. Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 juli 2018

Positivt: Trevlig personal. Sängarna var mycket sköna att sova i.

Att förbättra: Inte så lyhört sent på kvällen. Vi hörde folk som pratade i korridoren.


Hotellet svarade den 18 juli 2018

Hej Lena, vad härligt att höra att ni har haft en god vistelse hos oss! Om vi har äran att välkomna dig tillbaka till oss så hör gärna av er på förväg så ska vi självklart ordna ett tystare rum åt er. Jag önskar er en fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2018

Positivt: Frukost kanske? Skön säng också. Hela hotellet är vackert och har en hög standard och väldigt bra service på alla plan.

Att förbättra: Man kunde förbjuda rökning på pubens uteplats.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 juli 2018

Positivt: Ä L S K A D E rummet! Fina gamla dubbelfönster (som gick att öppna, underbart att slå upp fönstren tidigt på morgonen och ligga i sängen och njuta), böljande gardiner från tak till golv, högt i tak, trägolv, marmor i badrummet, härlig stor säng, fin passande inredning. Atmosfären i hela hotellet♡ Frukosten serverades i din miljö och med väldigt bra utbud. Det här hotellet var helt i min smak, på alla plan. Kommer boka här igen! Sen ligger det väldigt bra till- lätt att ta sig dit man vill. Bara ett stenkast från bla. både centralstationen och Stenpiren, Casino Cosmopol. Ca 20-min promenad till Liseberg, Skansens krona. Nära till Haga med alla fina smågator och butiker osv.

Att förbättra: Finns inget att anmärka på.

Övrigt: Har aldrig förr känt mig "som hemma" på ett hotell förut, men det gjorde jag här! Det är nog det bästa betyget som kan ges, enligt mig.


Hotellet svarade den 8 juli 2018

Hej Emelie, Tusen tack för din härliga recension! Der glädjer oss verkligen att du varit så nöjd. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 juli 2018

Positivt: allt

Att förbättra: frukosten

Övrigt: nej


Hotellet svarade den 6 juli 2018

Hej Jan, Stort tack för din härliga recension! Det värmer oss alla att du varit så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Emelie Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 juli 2018


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 2 juli 2018

Positivt: Tillhörande bishop arms. Som är min favoritpub alla kategorier där jag bor.

Att förbättra: Ha täcken för autistiska personer. Dvs kedje/bollstertäcken.


Hotellet svarade den 2 juli 2018

Hej Ulf, Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd hos oss och med puben. Vi tar dina förslag till oss. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Emelie Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 juli 2018

Positivt: Vänlig, serviceminded personal. Tyst hotell trots läget samt att vi hade hissarna på varsin sida om vårt rum. Lyxigt! Mycket vackert hotell. Stort rum och bra artiklar (tvål etc).

Att förbättra: Det är verkligen utmärkt redan. Det som möjligen skulle kunna underlättas är en liten ödslighet där receptionen finns (dela av det jättestora rummet med hylla eller flyttbar vägg?). Likaså i källaren. Lite mer ombonat.


Hotellet svarade den 2 juli 2018

Hej Lena, Vi uppskattar din feedback och dina förslag. Det glädjer oss mycket att du varit så nöjd! Din fina recension värmer. Vi hoppas att vi snart får chansen att välkomna er tillbaka till oss på Elite Plaza! Med vänliga hälsningar, Emelie Elite Plaza Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Jan Lundgren

Omdömet skrevs den 2 juli 2018

Positivt: Allt fungerade bra från mottagandet i receptionen till frukost och utcheckning. Fräscht rum! Tyst och lugnt! Skön säng!


Hotellet svarade den 2 juli 2018

Hej Jan, Vi uppskattar din feedback. Tusen tack för din fina recension! Det glädjer oss att du varit så nöjd. Varmt välkommen tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Emelie Elite Plaza Hotel, Göteborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 28 juni 2018

Positivt: Läget i Göteborg och det fantastiska huset.

Att förbättra: Se till att fönster gick att öppna (ingen risk för tjuv eftersom vi bodde högst upp).

Övrigt: Elite Plaza har ofta sina hotell i gamla anrika byggnader. Charmigt och det känns mer personligt.


Hotellet svarade den 29 juni 2018

Hej Jeanette, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du haft det bra hos oss. Det pågår för närvarande en fönsterrenovering av hotellet vilket resulterar i att det finns temporära plexiglas på rummen. Vi beklagar såklart besvären detta orsakade. Vi hoppas att vi snart får chansen att hälsa er välkomna tillbaka till oss! Med vänliga hälsningar, Emelie Elite Plaza Hotel, Göteborg


 Kontakta oss

_