Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Park Lane Show-paket


Park Lane Show bjuder på en fartfylld show med sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.

Från 3220 SEK /nattOm erbjudandet


På med förstärkaren, maxa volymen, fixa frisyren och koppla in luftgitarren. Sätt dig till bords för nu drar vi igång en helkväll med fantastisk mat och dryck tillsammans med våra artister och husbandet Hit It. Välkommen till en krogshow som bjuder på ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia.

Kvällen inleds i Memphis tillsammans med The King - Elvis och de klassiska låtarna som byggde grunden för all framtida rock n roll. Spänn fast säkerhetsbältet och åk med på en musikalisk resa från kust till kust, från Guns N Roses i Los Angeles till Bruce Springsteen i New Jersey och allt däremellan. Hör artisterna berätta historien om den svenska rockmusiken, från Sven-Ingvars till Ebba Grön. Självklart avslutar vi med allsång, glitter, gitarrsolon och 80-tals spandex-rock!

I köket förbereder kockarna en utsökt trerättersmeny och serveringspersonalen står redo för att ta hand om er.

Park Lane Rock Show är det utmärkta valet för er som ska fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget.

Elite Park Avenue Hotel erbjuder er ett förmånligt Park Lane Show-paket där boende i enkel/dubbelrum samt biljetter till show och showmeny ingår. Hos oss bor ni mitt på Göteborgs paradgata Avenyn, precis intill Park Lane, med shopping, restauranger och sevärdheter på bekvämt gångavstånd. Passa på att besöka vår wellnessavdelning där i kan njuta av sköna behandlingar, personlig träning och relax. På morgonen vaknar du upp till en härlig frukostbuffé i vår restaurang.

Klicka här för mer information om Park Lane show

Varmt välkomna!


Fakta & Detaljer


Paketet inkluderar:

  • Övernattning för 2 personer
  • Showbiljetter
  • En 3-rättersmeny komponerad av köksteamet på Elite Park Avenue Hotel som serveras under showen (övrig dryck tillkommer)
  • Stor frukostbuffé

Villkor:

  • Se speldatum här
  • Restaurangen öppnar 18.30. Showen börjar strax därefter och pågår till ca 23.00.
  • På helgerna (fredag och lördag) förvandlas showkrogen till nattklubb direkt efter föreställningen.
  • Uppge bokningskod Park Lane Show vid din bokning.

Skicka en bokningsförfrågan till Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Paket


Vårt Park Lane Show-paket inkluderar övernattning, showbiljetter samt en 3-rättersmeny med säsongens råvaror (övrig dryck tillkommer) samt stor frukostbuffé dagen efter.

Från 3220 SEK /natt


Uppgifter


1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Incheckning är inte möjligt detta datum
//minMaxErrorMessage

Tyvärr saknas en del information:
Ring oss 031-727 10 18
_