Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod:

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel är en självklar mötesplats i Göteborg med sitt idealiska läge mitt på huvudgatan Avenyn. Hotellet erbjuder 317 rum och är ett modernt fyrstjärnigt hotell med personlig atmosfär.

Sommar med frihet

Sommar med frihet

Upp till 30 % rabatt

DREAM@ELITE

DREAM@ELITE

Bästa priset på helgen

Boka vårt golfpaket

Boka vårt golfpaket

Boka golfpaketet i GöteborgEtt eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard

Standard


  1 person   Enkelsäng   13-19 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum för en person är mindre rum med en enkelsäng samt liten arbetsplats. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Standardrummen är ca 13-19 m2.

 

Se fler bilder

Från  723 SEK /natt

Boka

Superior

Superior


  2 personer   King eller Twin   28 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrummen är ca 28 m2.

Se fler bilder

Från  893 SEK /natt

Boka

Deluxe

Deluxe


  2 personer   King eller Twin   33 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

När du bor i deluxerum serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen måndag till fredag. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

Deluxerummen är ca 33 m2.

Se fler bilder

Från  1063 SEK /natt

Boka

Familjerum

Familjerum


  2 vuxna + 2 barn   King size   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet.

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste Hotell-TV lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Våra familjerum är ca 39 m2.Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Boka

Juniorsvit

Juniorsvit


  2 personer   King size   39 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox och tandborst- & rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös Internetuppkoppling samt via bredband. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik. Det är också möjligt att genom TV:n använda Internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Juniorsviterna är ca 39 m2.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Boka

Svit

Svit


  2 personer   King   30-55 m2   Wifi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter på 30-55 m2 är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, förvaringsbox och tandborst- & rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös Internetuppkoppling samt via bredband. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik samt en multimedialaddare för bland annat mobiltelefoner. Det är också möjligt att genom TV:n använda Internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

BokaVälkommen till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg!

Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. På Elite Park Avenue Hotel bor du nära Göteborgs kulturcentrum Götaplatsens med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet samt hela Göteborgs cityshopping utanför dörrarna.

Elite Park Avenue Hotel är ett modernt hotell med personlig atmosfär som motsvarar kraven på ett fyrstjärnigt hotell.

Välkomna till vår restaurang Park Aveny Café, restaurang Locatelli och vår engelska pub The Bishop’s Arms. Elite Park Avenue Hotels trevliga konferens- och festvåning med kapacitet för 2-450 personer, har försetts med den senaste tekniken inom ljus och ljud. I vår wellnessavdelning på hotellets bottenplan har du som hotellgäst fritt inträde till gym och relaxavdelning.  

Varmt välkomna till Elite Park Avenue Hotel!


  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  17 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  25km till flygplatsen
  1,5km till tågstationen
  0m till buss
  50km till spårvagnen
  1,5km till hamnen


In- och utcheckning

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Wellness

Elite Wellness

Elite Wellness - Personlig träning och behandlingar i toppklass

Elite Wellness, som ligger i bottenvåningen på Elite Park Avenue Hotel, är en oas mitt i city där du i en stressfri miljö kan komma bort från vardagen och fokusera på dig själv.

Träning och kroppsbehandlingar är för oss just personligt. Att se människan och dess möjligheter är grunden för vårt sätt att arbeta. Träning, massage och coaching flätas här samman och varje detalj är lika viktig som helheten.

Som hotellgäst har du fritt inträde till gym och relaxavdelning. För din bekvämlighet ber vi dig boka plats i vår relaxavdelning på telefon 031-727 10 00. Detta för att du ska kunna utnyttja den på bästa sätt och få en behaglig upplevelse.

Barn under 16 år är välkomna i relaxavdelningen i målsmans sällskap alla dagar i veckan mellan kl.10.00-15.00.

 

ÖPPETTIDER

Relax
Alla dagar 10.00-20.30

Gym
Alla dagar 06.00-22.00*

*Onsdagar kl.19.30-20.30 och lördagar kl.11.00-12.00 pågår yogaklass i gymmet som då håller stängt för övrig träning.

Bokning av plats i relaxavdelningen: Tel. 031-727 10 00.
Bokning av behandling: johanna.andersson@elitewellness.se.
För mer information om Elite Wellness besök vår hemsida här.

Varmt välkommen!


Executive Lounge

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Barnvaktsservice

Barnvaktsservice

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Barnvaktsservice kostar 500:-/timmen. Bokning och betalning sker via hotellets receptionspersonal.

För mer information om vår barnpassning kontakta receptionspersonalen.


IT & Wifi

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri Wifi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att Wi-Fi är påslaget. Välj "Elite Wifi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Transport

Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Parkering

Parkering

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 340 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 295 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet.

Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.


Roomservice

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukost samt mellan kl.17.30-22.00. Menyn finns på ert rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Tvätt

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice. All tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag-fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


TV

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-TV system. Du kan självklart se dina favorit TV-kanaler men du får dessutom tillgång till Internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. För att maximera din upplevelse av TV-systemet finns tangentbord och musplatta på rummet för smidig användning. Kanalutbudet består av 38 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-TV lösning!


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell med 17 konferenslokaler med plats för 2-450 personer. Hotellet ligger på paradgata Avenyn med Göteborgs evenemangsstråk rakt utanför dörren. Elite Park Avenue Hotel är sedan länge en naturlig mötesplats för både Göteborgare och tillresta.

  • 17 lokaler
  • 2-450 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

Park Aveny Café

Park Aveny Café


Park Aveny Café är mer än bara en restaurang. Göteborgaren besöker oss spontant över en måltid, våra hotellgäster ser oss som en naturlig mötesplats, här börjar och avslutas affärer, här startar man helgen med after work och livemusik och avslutar den med brunch. Vår lunch är en paus i vardagen och i baren trivs våra stamgäster som ser till att stämningen är familjär när nya gäster upptäcker vår potential.

Öppettider

Restaurang
Måndag-torsdag 11.30-24.00
Fredag 11.30-01.00
Lördag 12.00-01.00
Söndag 12.00-16.00

Bar
Måndag-torsdag 18.00-24.00
Fredag-lördag 18.00-01.00
Söndag - 12.00-16.00

Köket stänger kl.22.30 alla dagar.


The Bishops Arms

The Bishops Arms


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Måndag 16.00 – 24.00 
Tisdag – torsdag 16.00 – 01.00
Fredag 16.00 – 02.00
Lördag 14.00 – 02.00
Söndag 16.00 – 24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli nattklubb

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Torsdag-Söndag: 18.00-02.00

Köket:
Torsdag-Söndag: 18.00-22.30

Välkomna!Bilia Group Göteborg och Elite Park Avenue Hotel erbjuder tillsammans ett exklusivt eftermarknadserbjudande där du som BMW-kund får ta del av en rad förmåner så som rabatt på servicekostnaden, boende och middag på Park Aveny Café.


Från SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Missa inte härliga That 80´s show – En nostalgisk resa genom 80-talet! Park Lane bjuder på en fartfylld show med nostalgi, glädje och sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel som ligger i samma byggnad som Park Lane. 

 

 


Från 1590 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Den 7 augusti gästas Trädgårdsföreningen av ingen mindre än Carola! Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges i allra högsta grad mest framgångsrika artister. Upplev Carola live och sov sedan gott på Elite Hotels i Göteborg. 


Från 980 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Ulf Lundell firar 40 år som artist och beger sig ut på en stor sommarturné. Upplev Ulf Lundell live på Trädgårdsföreningen den 8 augusti och sov sedan gott på något av våra två Elite Hotels i Göteborg. 


Från 980 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av sommaren på anrika Elite Park Avenue Hotel. Här bor ni mitt på paradgatan Avenyn, ett stenkast från bland annat Liseberg, med hela stadens shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. 


Från 1043 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


När du är ute i god tid och vill bo till bästa onlinepris med 15% rabatt på våra flexpriser – boka då Early@Elite på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Här bor ni mitt i centrala Göteborg på paradgatan Avenyn. I huset finns restauranger, barer och en härlig relaxavdelning att njuta i.

 


Från 893 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här bor ni med hela stadens nöjes- och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss


Kungsportsavenyn 36-38
Box 531 93
400 15 Göteborg
SWEDEN

Tel: 031 – 727 10 00
Fax: 031 – 727 10 10
info.parkavenue@elite.se

Bokningar
reservations.gbgpark@elite.se
031-727 10 18

Regionsdirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

Hotelldirektör
Paul Lukes
paul.lukes@elite.se
031-727 10 00

Gruppbokning
groups.gothenburg@elite.se
031-727 10 20

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

 

Hitta hit


GPS coordinates
57.698334 | 11.978359

Om ni kommer körande med bil söderifrån på E6/E20 så ska ni köra av motorvägen vid Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Om ni kommer norrifrån på E6/E20 sväng av motorvägen vid Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg kommer snart att vara på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 3, 4 eller 7 och stig av vid hållplats Valand som är den närmsta hållplatsen från Elite Park Avenue Hotel. Från Brunnsparken går linje 3, 4, 5, 7 och 10.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar precis utanför entrén till Elite Park Avenue Hotel. Hållplatsen heter Park Avenue. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 20 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

Kommentarer


Ulla Joonas

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 juli 2015

Positivt: närheten till både liseberg och shopping

Att förbättra: att det kunde vara duchar i stället för badkar


Clas Larsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 1 juli 2015


Mikael Johansson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 29 juni 2015

Positivt: Frukost 2.a våningen, personalen, lätt att parkera, läget.


INGVAR Johansson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 28 juni 2015

Positivt: Läge och komfort

Att förbättra: Vet inte


Fredrik Lind

Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 25 juni 2015

Positivt: Personalen

Att förbättra: Rummet för det priset i förhållande till liknande priser och hotell i Göteborg


Richard Svensson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 22 juni 2015

Positivt: Bra hotell, fräscht som alltid på Elite.

Att förbättra: Förbättra wi-fi så att det täcker "hela" hotellet. Vi bodde längst bort sett från receptionen på 6:e våningen och täckningen var helt värdelös. Det enda att anmärka på.


Hotellet svarade den 24 juni 2015

Bäste Richard, Tack för att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Det gläder oss att du är nöjd med din vistelse på Elite Park Avenue Hotel och Elite Hotels som kedja. Vi jobbar kontinuerligt på att förbättra vårt wi-fi och täckningen är högt upp på vår prioriteringslista. Att ha bra täckning är viktigt för de flesta gäster och därför också viktigt för oss att försöka förbättra. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till Elite Park Avenue Hotel! Med vänliga hälsningar, Anna Brams Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Marius Kristiansen

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 juni 2015

Positivt: Lugnet, den trevliga personalen, bemötandet,

Att förbättra: skulle ha sparkat samarbetet med Locatelli nattklubb eller iallafall fler av vaktena.. vi fick inte komma in oavsett då dom ansåg att jag hade fel skor, men släppte in alla möjliga andra med joggingskor samt sandaler osv.. Samt inte ens va som dom kallade det regler messigt klädd och själv fel kläder! bilder på detta finns från den kvällen! av vaktens klädstil samt min egen! så detta va en negativ upplevelse.. Tråkigt men hoppas det bättrar sig :-) N


Hotellet svarade den 24 juni 2015

Bäste Marius, Tack för att du har svarat på vår webbenkät! Det gläder oss att du är nöjd med din vistelse på Elite Park Avenue Hotel . Vårt mål är att alla ska känna sig välkomna hos oss och vi kommer självklart att prata med berörda vakter på Locatelli angående dina synpunkter och hur du upplevde situationen. Vi hoppas att vi får chans att välkomna dig som gäst hos oss på Elite Park Avenue igen. Med vänliga hälsningar, Anna Brams Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Hans Hedelin

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 21 juni 2015

Positivt: Centralt läge och att det gick att ha med hund

Att förbättra: Inte ändra något


Maria Kjällgren Larsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 juni 2015

Positivt: Läget

Att förbättra: Inget


Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 juni 2015

Positivt: Frukosten

Att förbättra: Fixa bättre hissar!


_