Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1–2 person   160 cm   19–21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rum i kategorin standard grandlit är mindre rum anpassade för en till två personer med en 160 cm bred säng och en liten arbetsplats. Samtliga standard grandlit är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare och safetybox. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Standard grandlit är ca 19-21 m2.

Se fler bilder

Från  955 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-03)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är rum för två personer med en 160-180 cm bred säng samt arbetsplats och liten sittgrupp. Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare och safetybox. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Superiorrummen är ca 28 m2.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-15)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

När du bor i deluxerum serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen måndag till fredag. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Deluxerummen är ca 33 m2.

Se fler bilder

Från  1175 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-25)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   King eller Twin   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga rum utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- & rakkit i badrummet.

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

Våra familjerum är ca 39 m2.Se fler bilder

Från  1535 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-25)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Juniorsviterna är ca 39 m2.

Se fler bilder

Från  1620 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-03)

Nästa

  2 personer   King   30-55 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter på 30-55 m2 är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  2618 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-02-03)

NästaVälkommen till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg!

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 317 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

Läget är utmärkt
Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet. En promenad längs Avenyn tar dig till stadens utbud av butiker och shoppinggallerior.

Konferens & festvåning
En trappa upp från lobbyn ligger hotellets konferens- och festvåning med en inbjudande mingelyta, möteslokaler och en bankettsal med kapacitet för upp till 700 personer. Flexibilitet, toppmodern teknik och ett förstklassiskt konferenskök skapar oändliga möjligheter.

Gym och wellness
Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och en relaxavdelning med torrbastu, ångbastu och en mindre pool. Vi tipsar gärna om bra rutter för dig som vill jogga och upptäcka Göteborg.  

Restaurang och barer skapar mötesplatser
at PARK är en brasseriinspirerad restaurang som inspirerar till fina matupplevelser i en trivsam och avslappnad miljö. Baren intill lobbyn har blivit en naturlig mötesplats för affärsmöten, lunch, middag, afterwork och teaterbesök. 

Gastropuben The Bishops Arms erbjuder en brittiskinspirerad atmosfär med mat och dryck, bland annat ett brett sortiment av öl och single malt whisky. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Varmt välkommen till Elite Park Avenue Hotel. Vi bryr oss om att du ska trivas hos oss.

  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  24 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  1,5 km till tågstationen
  0 m till buss
  100 m till spårvagn
  1,5 km till hamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras dagligen i restaurang at PARK på entréplan. Njut av en härlig frukoststund i en stämningsfull miljö.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–10.30

Söndag

07.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Executive Lounge på Elite park Avenue Hotel

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Barnvaktsservice

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Barnvaktsservice kostar 500:-/timmen. Bokning och betalning sker via hotellets receptionspersonal.

För mer information om vår barnpassning kontakta receptionspersonalen.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj "Elite WiFi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWiFi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Park Avenue Hotel vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,5 till 8,5 kilometer. 

Rutt A (2,5 km)
Rutt B (5,5 km)
Rutt C (8,5 km)


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner också bo med stil! Vi erbjuder ett antal hotellrum där husdjur är välkomna. För ett tillägg av 200 kr/natt får du bo med hunden på rummet. Vid incheckning får din hund tillgång till en filt och vattenskål. Kontakta oss på 031-727 10 00 för bokning och mer information.


Miljödiplomering

Elite Park Avenue Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Fasaden på Elite park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 495 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 395 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

I receptionen kan ni köpa parkeringsbiljetter till P-hus Avenyn som är beläget ett stenkast från hotellet. För 295 SEK (ord. pris 560 SEK) får ni en 24 timmars-biljett. För mer information och karta se här.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet. Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.

Uttag för elbil
Det finns möjlighet att ladda elbil i vårt garage.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukosttid samt kl.17.30–22.00. Meny finns på ditt rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


LAVA TV på Elite Hotels i Göteborg

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-tv-system. Du kan självklart se dina favorit tv-kanaler men du får dessutom tillgång till internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. Kanalutbudet består av 25 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-tv lösning!


Alkoholtest

Vi på Elite Park Avenue Hotel vill bidra till en ansvarsfull alkoholkonsumtion och har därför i samarbete med Blowpoint utrustat vårt hotell med en alkoholmätare. Här erbjuder vi våra gäster gratis alkoholtester för en tryggare miljö. Kontakta receptionen för mer information.


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell. Vi erbjuder 24 flexibla lokaler med kapacitet för 2-700 personer. Hos oss finns oändliga möjligheter att arrangera minnesvärda konferenser, fester och event. Hotellet är en naturlig mötesplats på Avenyn, bara ett stenkast från Götaplatsen och det är enkelt att ta sig hit.

  • 24 lokaler
  • 2-700 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

at PARK


At PARK är en kulinarisk mötesplats för alla som vill äta en god lunch eller middag i en avslappnad och internationell atmosfär. Här dukar vi även upp hotellets generösa frukostbuffé samt förbereder mat och fika till konferens- och festvåningen. Baren intill lobbyn är en naturlig plats att träffas för möten, afterwork och avkoppling med vänner.

Öppettider

Lunch
Måndag–fredag 11.30–14.00

Brunch
Lördag-söndag 12.00-16.00

Restaurangen
Måndag–lördag 17.00–23.00

Baren
Måndag–torsdag 14.00–01.00
Fredag 16.00–02.00
Lördag 12.00–02.00
Söndag 13.00–23.00

After Work
Fredag 16.00-19.00


Baren på The Bishops Arms på Elite Park Avenue Hotel

The Bishops Arms Göteborg


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–24.00 
Onsdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli på Elite Park Avenue Hotel

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Måndag–onsdag: 11.30-17.00
Torsdag–fredag: 11.30-02.00
Lördag–söndag: 18.00–02.00

 Planerar ni drömbröllopet och letar efter en unik festlokal i Göteborg? Vi erbjuder festlokaler i fantastisk miljö med eller utan övernattning. Tillsammans med festköket kan ni skräddarsy en meny som passar till bordsservering, buffé eller mingel. Kontakta oss för att få en en extra guldkant på bröllopsfesten. 
Hos oss får du möjlighet att unna dig lite mer. Välkommen att träna och koppla av hos NatureFitness som ligger på hotellets bottenplan och erbjuder fritt inträde till ett ljust och välutrustat gym samt en relaxavdelning med bastu och pool. Det finns även möjlighet att boka personlig träning och massagebehandling.
Missa inte härliga Park Lane Rock Show - Dinner, Drinks & Rock N Roll. Park Lane Show bjuder på en fartfylld show med sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.


Från 3220 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Den klassiska musikalen Annie underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Med vårt förmånliga logipaket kan du se musikalen på Lorensbergsteatern och sedan sova ut i sköna sängar på Elite Park Avenue Hotel.


Från 2600 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Park Avenue Hotel finns sex lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland dessa mötesrum återfinns bland annat Karl Gerhard och Lasse Dahlqvist som är mindre mötesrum med fönster som vetter mot Lorensbergsparken. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka in en bekväm vistelse på Elite Park Avenue Hotel – en självklar mötesplats i Göteborg med sitt idealiska läge mitt på huvudgatan Avenyn. Hotellet erbjuder 317 vackert inredda rum och är ett modernt fyrstjärnigt hotell med personlig atmosfär.

 


Från 1531 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang at PARK för en härlig middag.


Från 1192 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni Champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni ska slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till kl. 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1990 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


88%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Bra rum, trevlig personal, bra frukost.

Att förbättra: Fönsterna börja bli dåliga, hörs tydligt genom dörrarna


Hotellet svarade den 23 januari 2019

Kära Gäst, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Det glädjer mig att höra att du trivdes med rummet, ätit god frukost och fått ett trevligt bemötande. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Lena Mari Karlsson

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Centralt

Att förbättra: Dåligt med varmvatten periodvis. Varannan dag bra. Behöver kollas upp

Övrigt: Upplever att det blivit lite sämre sedan senast. Tv som inte fungerade då minnet inte var laddat. Även något konstigt med varmvattnet. Fanns bara varannan dag


Hotellet svarade den 23 januari 2019

Hej Lena Mari Karlsson, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vad roligt att höra att du dragit nytta utav vårt centala läge. Jag har informerat vår tekniska avdelning angående tv och vattnet, tack så mycket för informationen. Varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Rummet och de sköna sängarna , frukost på söndag till kl 12.00 helt suveränt och utcheckning kl 18.00 detta gör att vi återkommer

Övrigt: Superläge på hotellet mitt på avenyn toppen


Hotellet svarade den 23 januari 2019

Hej Linda Nordström, Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva till oss. Tack för din fina recention. Det glädjer mig att höra att din vistelse hos oss har varit till belåtenhet på alla sätt och vis! Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 januari 2019

Positivt: Sköna sängar.

Att förbättra: Tillhanda hålla ett lekrum (vintertid) så barnfamiljer kan gå till med småbarn. Se till så att badet öppnar så snabbt som möjligt. Jag ringde och stämde av för över 1 måndad sedan och ville då försäkra mig om att badet skulle vara öppet till helgen som vi var (innan vi bokade) det sa ni att det skulle vara men när vi sedan kom och checkade in så frågade jag och det var fortfarande stängt. Det var en stor anledning till att vi valde just detta hotell under vår vistelse i Gbb. Jag blev besviken eftersom jag tänkte bada ihop med barnen men personen i receptionen erbjöd ingen typ av alternativ badlösning eller kompensation. Som jag förstod det skulle ansvarig komma tillbaka idag (måndag 14/1) och att det förmodligen snart skulle öppna men det hjälper ju inte oss.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 10 januari 2019


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 4 januari 2019

Positivt: Läget och bra restaurang.

Att förbättra: Fräschare badrum (spruckna fogar i dusch och troligtvis mögel). Bättre luftkvalitet i rummet (kan bero på mögel, irriterade luftvägar som följd). Byta ut dörrarna till bättre ljudisolerade varianter (man hör allt från korridoren). Laga balkongdörr, handtaget var sönder och dörren gick ej att stänga helt vilket gjorde att ljud och avgaser från gator utanför tog sig in i rummet. Kompenserat gäster för stängd relaxavdelning genom inträde till näraliggande relaxavdelning/pool. Utlovad frukost i executive loungen för deluxerum uteblev då denna var stängd under hela vistelsen.

Övrigt: Generellt ok hotell med grymt läge men mycket kan bli bättre.


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Caiza Persson, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag beklagar att vistelsen inte blev som ni hade tänkt er. Vi kommer kontakta dig inom kort angående din feedback. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 januari 2019

Positivt: Sköna sängar, baren vid lobbyn tyckte vi om, mysig.

Att förbättra: Större tv på rummet Hylla över toalettstolen att ställa saker på så att man slipper böja sig för att leta reda på sina grejer som parfym, smink etc. Fler krokar i badrummet att hänga handduk eller annat på. En bra sminkspegel i badrummet. Skaffa ett system så att städpersonal kan se när gäster checkat ut så dem slipper knacka och öppna dörren om gästen glömt hänga upp stör ej skylt. Större tekoppar i frukostmatsalen.

Övrigt: Mycket fräscht hotell. Väldigt fin och mysig bar med fåtöljer, barstolar och bord. Bra rum med skön kingsize säng (inte i alla rum) med 2 kuddar/person. Bra vattentryck i duschen.


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Alexandra Carlborg, Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva ner ditt omdöme här. Dina förslag, synpunkter kommer jag att föra fram till berörda avdelningar så att de får ta del av det. Underbart att höra att ni har sovit gott och haft en bra upplevelse i hotellbaren. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 januari 2019

Positivt: Bra standard på allt


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Jan, Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdömme. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi blir väldigt glada att höra att du har haft en bra vistelse hos oss! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Abdulhameed Alharidi

Omdömet skrevs den 2 januari 2019

Positivt: Läget är bra.

Att förbättra: städningen


Hotellet svarade den 21 januari 2019

Hej Abdulhameed Alharidi, Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna din feedback till oss. Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 januari 2019

Positivt: Att vi kunde checka ut sent på nyårsdagen bla

Att förbättra: Sätta upp krokar till handdukar i badrum samt förstoringsspegel

Övrigt: Perfekt, vi kommer tillbaka!


Hotellet svarade den 17 januari 2019

Hej Mona Vallin, Tack för att du tog dig tid att skriva ner några ord om din vistelse hos oss. Dina synpunkter angående badrummet kommer jag ta vidare. Jätte roligt att höra att ni för övrigt haft en bra vistelse. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Fia Walterbo Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel
Kungsportsavenyn 36-38
411 36 Göteborg

Tel: 031-727 10 00

info.gbgpark@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 031-727 10 00
reservations.gbgpark@elite.se
Konferens
Tel: 031-727 10 00
konferens.parkavenue@elite.se
Gruppbokning
Tel: 031-727 10 00
groups.gothenburg@elite.se

Förfrågan

Regionsdirektör
Camilla Nyman
Tel: 031-727 10 00
camilla.nyman@elite.se
Hotellchef
Anna Brams
Tel: 031-727 10 00
anna.brams@elite.se

Hitta hit

Ankomst via flyg

Göteborg Landvetter Airport. Flygbussen från Göteborg Landvetter Airport stannar på hållplats Södravägen bakom Elite Park Avenue Hotel. Restiden till/från Göteborg Landvetter Airport är ca 23 minuter, beroende på trafiksituationen.

Ankomst via bil

E6/E20 söderifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på din vänstra sida och på högra sidan är Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

E6/E20 norrifrån
Ta avfart 71-Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg är på din vänstra sida, Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på den höger. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När du når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Ankomst via tåg/buss

Göteborgs Centralstation ligger på 20 minuters gångavstånd till Elite Park Avenue Hotel. Det går även att ta buss och spårvagn från Drottningtorget samt taxi som står i anslutning till Centralstationen.

Hotellets närmaste spårvagns- och busshållplats är Götaplatsen, Valand samt Södravägen.

I närheten

Kommunikationer
Göteborg Landvetter Airport: 25 km
Göteborgs Centralstation: 1,5 km
Götaplatsen busshållplats: 150 m

Sevärdheter
Göteborgs Konstmuseum: 200 m
Liseberg: 800 m
Universeum: 850 m
Trägårdsföreningen: 700 m
Slottskogen: 3 km

Företag
Svenska Mässan: 800 m
Göteborgs Universitet: 650 m
Chalmers Tekniska Högskola: 1,2 km
SKF Sverige AB: 5 km
AstraZeneca: 7 km

Länkar
SJ
Västtrafik
Göteborg Landvetter Airport

 

_