Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   13-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ett mindre rum anpassat för en person med en enkelsäng och en liten arbetsplats. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Standardrummen är ca 13-19 m2.

 

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-10-30)

Nästa

  1–2 person   160 cm   19–21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rum i kategorin standard grandlit är mindre rum anpassade för en till två personer med en 160 cm bred säng och en liten arbetsplats. Samtliga standard grandlit är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat  internet, filmer och mycket mer. 

Standard grandlit är ca 19-21 m2.

Se fler bilder

Från  872 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-10-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrummen är ca 28 m2.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

(Priset hittades 2016-09-28, Priset avser 2016-09-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. Deluxerummen är ca 33 m2.

När du bor i deluxerum serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen måndag till fredag. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-10-30)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   King eller Twin   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet.

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Våra familjerum är ca 39 m2.Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-10-30)

Nästa

  2 personer   King eller Twin   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, kabel-tv, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik. Det är också möjligt att genom tv:n använda Internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Juniorsviterna är ca 39 m2.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1432 SEK /natt

(Priset hittades 2016-08-15, Priset avser 2016-10-30)

Nästa

  2 personer   King   30-55 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter på 30-55 m2 är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik samt en multimedialaddare för bland annat mobiltelefoner. Det är också möjligt att genom tv:n använda internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1353 SEK /natt

(Priset hittades 2016-09-28, Priset avser 2016-09-30)

NästaVälkommen till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg!

Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. På Elite Park Avenue Hotel bor du nära Göteborgs kulturcentrum Götaplatsens med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet samt hela Göteborgs cityshopping utanför dörrarna.

Elite Park Avenue Hotel är ett modernt hotell med personlig atmosfär som motsvarar kraven på ett fyrstjärnigt hotell.

Välkomna till vår restaurang Park Aveny Café, restaurang Locatelli och vår engelska pub The Bishops Arms. Elite Park Avenue Hotels trevliga konferens- och festvåning, med kapacitet för upp till 450 personer, är försett med den senaste tekniken inom ljus och ljud. I vår wellnessavdelning på hotellets bottenplan har du som hotellgäst fritt inträde till gym och relaxavdelning.  

Varmt välkomna till Elite Park Avenue Hotel!


  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  17 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  1,5 km till tågstationen
  0 m till buss
  100 m till spårvagn
  1,5 km till hamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Executive Lounge på Elite park Avenue Hotel

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Barnvaktsservice

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Barnvaktsservice kostar 500:-/timmen. Bokning och betalning sker via hotellets receptionspersonal.

För mer information om vår barnpassning kontakta receptionspersonalen.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj "Elite WiFi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWiFi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Miljödiplomering

Elite Park Avenue Hotel är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning, som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar.

Green Key drivs i Sverige av Stiftelsen Håll Sverige Rent och internationellt av Foundation for Environmental Education (FEE). FEE startade sin verksamhet 1981 och är ett internationellt samarbetsorgan för miljöorganisationer. Green Key stöds av World Tourism Organization och United Nations Environment Programme. En logi- eller konferensanläggning med Green Key arbetar aktivt med att minimera sin miljöpåverkan genom att uppfylla ett antal kriterier inom exempelvis miljöledning, gästinformation, vatten, avfall,  kemikalieförbrukning och livsmedel. Det handlar bland annat om avfallssortering, att minimera energi- och vattenförbrukning, att välja miljömärkta rengöringsmedel och att använda närproducerade och ekologiskt odlade råvaror. Detta följt av obligatorisk kontroll och dokumentation för uppföljning samt incitament att utvärdera och kontinuerligt driva ett förbättringsarbete inom dessa områden. Vi vill givetvis göra allt för att kartlägga de positiva effekterna av vårt miljöarbete. Läs mer om Green Key på www.greenkey.se.

Här kan du ladda ned Elite Hotels miljöpolicy.


Transportservice på Elite Plaza Hotel

Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 395 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 295 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet.

Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukosttid samt kl.17.30–22.00. Meny finns på ditt rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


LAVA TV på Elite Hotels i Göteborg

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-tv-system. Du kan självklart se dina favorit tv-kanaler men du får dessutom tillgång till internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. För att maximera din upplevelse av tv-systemet finns tangentbord och musplatta på rummet för smidig användning. Kanalutbudet består av 38 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-tv lösning!


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell med 17 konferenslokaler med plats för 2-450 personer. Hotellet ligger på paradgata Avenyn med Göteborgs evenemangsstråk rakt utanför dörren. Elite Park Avenue Hotel är sedan länge en naturlig mötesplats för både Göteborgare och tillresta.

  • 17 lokaler
  • 2-450 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

Restaurangen Park Aveny Café på Elite Park Avenue Hotel

Park Aveny Café


Park Aveny Café är mer än bara en restaurang. Göteborgaren besöker oss spontant över en måltid, våra hotellgäster ser oss som en naturlig mötesplats, här börjar och avslutas affärer, här startar man helgen med after work och livemusik och avslutar den med brunch. Vår lunch är en paus i vardagen och i baren trivs våra stamgäster som ser till att stämningen är familjär när nya gäster upptäcker vår potential.

Öppettider

Måndag-tisdag 11.30-23.00
Onsdag-tor 11.30-00.00
Fredag 11.30-01.00            
Lördag 13.00-01.00
Söndag 12.00-16.00 (Brunch)
              
Köket har öppet:
Måndag-torsdag till 22.00
Fredag-lördag till 22.30

Affärslunch
Måndag-fredag 11.30-14.00

Brunch
Söndag 12.00-16.00


Baren på The Bishops Arms på Elite Park Avenue Hotel

The Bishops Arms


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–24.00 
Onsdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli på Elite Park Avenue Hotel

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Torsdag–söndag: 18.00–02.00

Köket
Torsdag–söndag: 18.00–22.30

Välkomna!Våra vackra festvåningssalar saknar motstycke i Göteborg och erbjuder en fantastisk miljö för bröllop. Lägg därtill vårt utomordentliga kök som alltid varit av toppklass i Göteborg.
Välkommen till Elite Wellness som är beläget på bottenplanet av Elite Park Avenue Hotel och erbjuder relaxavdelning, gym och möjligheter till behandlingar.
Bilia Group Göteborg och Elite Park Avenue Hotel erbjuder tillsammans ett exklusivt eftermarknadserbjudande där du som BMW-kund får ta del av en rad förmåner så som rabatt på servicekostnaden, boende och middag på Park Aveny Café.


Från 0 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På anrika Elite Park Avenue Hotel dukar vi upp vårt härliga julbord utvalda kvällar i restaurang Park Aveny Café. Ta med familj, vänner eller kollegor och njut av stjärnkocken Melker Anderssons uppskattade julbord.


Från 395 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Missa inte härliga Schlagershowen - en glittrande helkväll genom schlagerns historia. Park Lane Show bjuder på en fartfylld show med sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.

 

 


Från 1590 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Niklas Strömstedts succéshow ”Storhetsvansinne” kommer till Trädgår'n i Göteborg. Upplev succéshowen och sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.


Från 1936 SEK /per person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här bor ni med hela stadens nöjes- och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Mira Trovik De Jong

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 28 september 2016

Positivt: Servicen i resepsjonen, den store og gode frokosten, fantastisk interiør og nydelige rom.

Att förbättra: Vær utrolig stolte over Gøteborgs flotteste hotell med fantastisk beliggenhet og personale. Vi har besøkt et titalls hotell i byen og dette hotellet er i absolutt særklasse! Mange takk for et fantastisk opphold :-) Hilsen mor & datter fra Oslo, Norge. Vi har ingenting å klage på :-)

Övrigt: Bo her hvis du vil nyte ditt opphold og senke skuldrene. Jeg anbefaller et superior eller deluxe-rom for best mulig komfort. Passer både for fritid og foretninger.


Silhouette of a person

Mark Robert

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 26 september 2016

Att förbättra: Bra rum fina o trevliga men toaletterna var minimala för ett deluxe rum


Hotellet svarade den 27 september 2016

Bästa gäst, Stort tack för din trevliga review. Det glädjer mig att du trivs så bra hos oss. Vi renoverar och bygger just nu ut hotellet. Denna gången är just toaletterna inte med i projektet men jag tar med din feedback för framtiden. Däremot kommer vi kunna erbjuda en helt ny frukostupplevelse när vi är klara. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Rolf Börjlind

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 september 2016

Positivt: Sviten/Baren

Att förbättra: Vet inte.


Hotellet svarade den 26 september 2016

Bästa Rolf, Vill börja med att tacka för att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Din feedback är otroligt viktig för oss. Härligt att se att du trivs så bra hos oss i sviten. Vill också tacka för dina fina ord om vår personal och service. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Jessica Valli Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Henrik Høxbro

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 september 2016


Silhouette of a person

Sven Wallander

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016

Positivt: Läget vid Götaplatsändan av Avenyn

Att förbättra: Frukosten borde bättras - Det skall finnas stekta ägg, äggröra är dålig klass - Baconen var för salt - Kaffet var för svagt - Sill, lax eller strömming är gott till frukost - Det finns godare korvar än den prinskorv som fanns


Hotellet svarade den 20 september 2016

Bästa Sven, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Våra gästers åsikter och kritik är viktiga för oss i vårt ständigt pågående arbete med att förbättra våra faciliteter och service. Kul att se att du överlag trivs bra med hotellet och personalens bemötande. Stort tack för din konstruktiva kritik gällande frukost. Jag tar med mig samtliga punkter till vår Food & Beverage Manager. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Jan-Eric Svensson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016

Positivt: Bra service, kunna äta frukost i loungen i lugn och ro

Att förbättra: En riktig dusch istället för i badkaret

Övrigt: Ett fantastiskt trevligt hotell med servicevänlig personal


Hotellet svarade den 20 september 2016

Bästa Jan-Eric, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag blir glad när jag läser dina fina ord om personalens bemötande och hur bra du trivs hos oss. Frukosten är ju jätteviktigt så det är ju extra kul att se att du uppskattar den. Jag lägger gärna in på din profil att du önskar rum med enbart dusch så har vi det förberett när du kommer nästa gång. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Peter Lagö

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016

Positivt: Servicen


Hotellet svarade den 20 september 2016

Bästa Peter, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Tack så jättemycket för din fina feedback kring hotellet och framförallt servicen. Kul att läsa att d utrivs så bra hos oss. Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan göra för att det skall bli ännu bättre. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Gun Britt Mikkelsen

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016

Positivt: att det låg nära showen på park lane

Att förbättra: det var väldigt svårt att sminka sej i den belysningen som fans, skulle funnits en extra spegel på badrummet liten utdragbar


Hotellet svarade den 28 september 2016

Bästa Gun Britt, Stort tack för din trevliga feedback på din vistelse hos oss. Jättekul att du trivs så bra hos oss och jag hoppas du uppskattade showen på Park Lane. Vi har valt en "mobil" sminkspegel i badrummet, dock ej utdragbar. Jag tar med mig din synpunkt kring detta och ser vad vi kan göra i framtiden. Önskar dig en fortsatt trevlig vecka och vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Silhouette of a person

Stefan Lundberg

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 19 september 2016

Positivt: Centralt

Att förbättra: wellnes


Silhouette of a person

Ulf Widding

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 september 2016

Positivt: Rent och snyggt. Trevlig personal. Ypperligt läge på Avenyn.

Att förbättra: Inget speciellt.


Hotellet svarade den 18 september 2016

Bästa Ulf, Vill börja med att tacka för att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Otroligt kul att se att du trivs så bra med vårt läge och våra faciliteter. Tack för dina fina ord om personalen och vår service. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Jessica Valli Front Office Supervisor Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Kontakta oss


Kungsportsavenyn 36-38
Box 531 93
400 15 Göteborg
SWEDEN

Tel: 031 – 727 10 00
Fax: 031 – 727 10 10
info.parkavenue@elite.se

Bokningar
reservations.gbgpark@elite.se
031-727 10 18

Regionsdirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

Hotelldirektör
Paul Lukes
paul.lukes@elite.se
031-727 10 00

Gruppbokning
groups.gothenburg@elite.se
031-727 10 20

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

 

Hitta hit


GPS coordinates
57.698334 | 11.978359

Om ni kommer körande med bil söderifrån på E6/E20 så ska ni köra av motorvägen vid Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Om ni kommer norrifrån på E6/E20 sväng av motorvägen vid Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg kommer snart att vara på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 3, 4 eller 7 och stig av vid hållplats Valand som är den närmsta hållplatsen från Elite Park Avenue Hotel. Från Brunnsparken går linje 3, 4, 5, 7 och 10.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar precis utanför entrén till Elite Park Avenue Hotel. Hållplatsen heter Park Avenue. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 20 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

_