Nyhet! Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   13-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ett mindre rum anpassat för en person med en enkelsäng och en liten arbetsplats. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Standardrummen är ca 13-19 m2.

 

Se fler bilder

Från  723 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrummen är ca 28 m2.

Se fler bilder

Från  893 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. Deluxerummen är ca 33 m2.

När du bor i deluxerum serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen måndag till fredag. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1063 SEK /natt

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   King size   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet.

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Våra familjerum är ca 39 m2.Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King size   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, kabel-tv, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik. Det är också möjligt att genom tv:n använda Internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Juniorsviterna är ca 39 m2.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King   30-55 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter på 30-55 m2 är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik samt en multimedialaddare för bland annat mobiltelefoner. Det är också möjligt att genom tv:n använda internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg!

Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. På Elite Park Avenue Hotel bor du nära Göteborgs kulturcentrum Götaplatsens med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet samt hela Göteborgs cityshopping utanför dörrarna.

Elite Park Avenue Hotel är ett modernt hotell med personlig atmosfär som motsvarar kraven på ett fyrstjärnigt hotell.

Välkomna till vår restaurang Park Aveny Café, restaurang Locatelli och vår engelska pub The Bishops Arms. Elite Park Avenue Hotels trevliga konferens- och festvåning, med kapacitet för upp till 450 personer, är försett med den senaste tekniken inom ljus och ljud. I vår wellnessavdelning på hotellets bottenplan har du som hotellgäst fritt inträde till gym och relaxavdelning.  

Varmt välkomna till Elite Park Avenue Hotel!


  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  17 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  1,5 km till tågstationen
  0 m till buss
  100 m till spårvagn
  1,5 km till hamnen


In- och utcheckning

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Wellness

Elite Wellness

Elite Wellness - Personlig träning och behandlingar i toppklass

Elite Wellness, som ligger i bottenvåningen på Elite Park Avenue Hotel, är en oas mitt i city där du i en stressfri miljö kan komma bort från vardagen och fokusera på dig själv.

Träning och kroppsbehandlingar är för oss just personligt. Att se människan och dess möjligheter är grunden för vårt sätt att arbeta. Träning, massage och coaching flätas här samman och varje detalj är lika viktig som helheten.

Som hotellgäst har du fritt inträde till gym och relaxavdelning.
För din bekvämlighet ber vi dig boka plats i vår relaxavdelning på telefon 031-727 10 00. Detta för att du ska kunna utnyttja den på bästa sätt och få en behaglig upplevelse.

Barn under 16 år är välkomna i relaxavdelningen i målsmans sällskap alla dagar i veckan mellan kl.10.00–15.00.

 

ÖPPETTIDER

Relax
Alla dagar 10.00–20.30

Gym
Alla dagar 06.00–22.00*

*Onsdagar kl.19.30-20.30 och lördagar kl.11.00-12.00 pågår yogaklass i gymmet som då håller stängt för övrig träning.

Bokning av plats i relaxavdelningen: Tel. 031-727 10 00.
Bokning av behandling: johanna.andersson@elitewellness.se.
För mer information om Elite Wellness besök vår hemsida här.

Varmt välkommen!


Executive Lounge

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Barnvaktsservice

Barnvaktsservice

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Barnvaktsservice kostar 500:-/timmen. Bokning och betalning sker via hotellets receptionspersonal.

För mer information om vår barnpassning kontakta receptionspersonalen.


IT & Wifi

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj "Elite WiFi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWiFi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Transport

Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Parkering

Parkering

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 395 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 295 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet.

Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.


Roomservice

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukosttid samt kl.17.30–22.00. Meny finns på ditt rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Tvätt

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


TV

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-tv-system. Du kan självklart se dina favorit tv-kanaler men du får dessutom tillgång till internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. För att maximera din upplevelse av tv-systemet finns tangentbord och musplatta på rummet för smidig användning. Kanalutbudet består av 38 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-tv lösning!


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell med 17 konferenslokaler med plats för 2-450 personer. Hotellet ligger på paradgata Avenyn med Göteborgs evenemangsstråk rakt utanför dörren. Elite Park Avenue Hotel är sedan länge en naturlig mötesplats för både Göteborgare och tillresta.

  • 17 lokaler
  • 2-450 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

Park Aveny Café

Park Aveny Café


Park Aveny Café är mer än bara en restaurang. Göteborgaren besöker oss spontant över en måltid, våra hotellgäster ser oss som en naturlig mötesplats, här börjar och avslutas affärer, här startar man helgen med after work och livemusik och avslutar den med brunch. Vår lunch är en paus i vardagen och i baren trivs våra stamgäster som ser till att stämningen är familjär när nya gäster upptäcker vår potential.

Öppettider

Restaurang
Måndag–torsdag: 11.30–24.00
Fredag: 11.30–01.00
Lördag: 12.00–01.00
Söndag: 12.00–16.00

Bar
Måndag–torsdag: 18.00–24.00
Fredag–lördag: 18.00–01.00
Söndag: 12.00–16.00

Köket stänger kl.22.30 alla dagar.


The Bishops Arms

The Bishops Arms


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Måndag: 16.00–24.00 
Tisdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli nattklubb

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Torsdag–söndag: 18.00–02.00

Köket
Torsdag–söndag: 18.00–22.30

Välkomna!Bilia Group Göteborg och Elite Park Avenue Hotel erbjuder tillsammans ett exklusivt eftermarknadserbjudande där du som BMW-kund får ta del av en rad förmåner så som rabatt på servicekostnaden, boende och middag på Park Aveny Café.


Från 0 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Park Avenue Hotel och restaurang Park Aveny Café bjuder in till ett storslaget nyårsfirande. Restaurangen har Göteborgs bästa läge mitt på Avenyn, perfekt när fyrverkerierna börjar spraka.


Från 2200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På anrika Elite Park Avenue Hotel dukar vi upp vårt härliga julbord utvalda kvällar i restaurang Park Aveny Café. Ta med familj, vänner eller kollegor och njut av stjärnkocken Melker Anderssons uppskattade julbord.


Från 360 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Missa inte härliga That 80´s show – En nostalgisk resa genom 80-talet! Park Lane bjuder på en fartfylld show med nostalgi, glädje och sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel som ligger i samma byggnad som Park Lane. 

 

 


Från 1590 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


När du är ute i god tid och vill bo till bästa onlinepris med 15% rabatt på våra flexpriser – boka då Early@Elite på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Här bor ni mitt i centrala Göteborg på paradgatan Avenyn. I huset finns restauranger, barer och en härlig relaxavdelning att njuta i.

 


Från 893 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här bor ni med hela stadens nöjes- och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss


Kungsportsavenyn 36-38
Box 531 93
400 15 Göteborg
SWEDEN

Tel: 031 – 727 10 00
Fax: 031 – 727 10 10
info.parkavenue@elite.se

Bokningar
reservations.gbgpark@elite.se
031-727 10 18

Regionsdirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

Hotelldirektör
Paul Lukes
paul.lukes@elite.se
031-727 10 00

Gruppbokning
groups.gothenburg@elite.se
031-727 10 20

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

 

Hitta hit


GPS coordinates
57.698334 | 11.978359

Om ni kommer körande med bil söderifrån på E6/E20 så ska ni köra av motorvägen vid Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Om ni kommer norrifrån på E6/E20 sväng av motorvägen vid Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg kommer snart att vara på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 3, 4 eller 7 och stig av vid hållplats Valand som är den närmsta hållplatsen från Elite Park Avenue Hotel. Från Brunnsparken går linje 3, 4, 5, 7 och 10.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar precis utanför entrén till Elite Park Avenue Hotel. Hållplatsen heter Park Avenue. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 20 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

Kommentarer


Jan Finne

Betyg: 4/10

Omdömet skrevs den 26 november 2015

Positivt: Beliggenheten

Att förbättra: Vi bestilte et superior rom og fikk rom 815. Det var ikke mye superior med det rommet vil jeg si. Vet ikke forskjellen mellom et vanlig rom og superior er. Badet trenger en oppussing. Det var dumt med to enkle senger inntil hverandre.


Eva Ekermark

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 november 2015

Positivt: Allt. Läget, miljön, frukosten, personalen, rummet.


Anonymous

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 november 2015

Positivt: Ett hotell mitt i stan nära Liseberg. Hotellet hade egen parkering vilket var positivt eftersom det närmsta parkeringshuset var fullt. Fint rum och trevlig personal.

Att förbättra: Frukosten var bra men hade gärna önskat något extra. Saknade smoothie och fruktsallad.


Irene Mathisen Engebretsen

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 23 november 2015


Pierre Lindberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 november 2015

Positivt: Blev vänligt mottagen, känner till mina personliga önskemål om att träna, uppgradering av rum.


Hotellet svarade den 27 november 2015

Bästa Pierre, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Stort tack för din fina feedback. Jag sprider dina energigivande ord bland kollegorna. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Anonymous

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 november 2015

Positivt: Läge, service och rum

Att förbättra: Öppna för frukost från 06:00


Hotellet svarade den 24 november 2015

Bästa Gäst, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att läsa hur du uppskattar vårt läge, service och våra rum. Vi försöker alltid jobba med flexibiltet.Hör gärna med oss nästa gång du har behov för en tidig frukost så löser vi det. Vi kanske inte kan ordna en full frukost med varmmat men det övriga löser vi. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Jan Johansson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 19 november 2015

Positivt: Allmänt okej med bra läge, men tyvärr ingen parkering säkert förvar.

Att förbättra: Parkeringsmöjligheter, säkert förvar.


Hotellet svarade den 24 november 2015

Bästa Jan, Tack för att du tagit dig tid att fylla i vår gästenkät. Våra gästers åsikter och kritik är jätteviktiga för oss i vårt ständigt pågående kvalitetsarbete. Det glädjer mig att du överlag verkar vara nöjd med våra faciliteter och vår service. När det gäller bilen så har vi ju ett litet garage som tyvärr snabbt blir fullt. Detta är 100% säkert. Vi kan alltid erbjuda utomhusparkering, men som du säger det är ju inte garanterat säkert. Vi tar gärna emot önskemål om plats i garaget och brukar kunna lösa det då vi på förhand vet om det. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Christian Björklund

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 18 november 2015

Positivt: Min juniorsvit med 2 glas gott vin. :)


Hotellet svarade den 18 november 2015

Bästa Christian, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att läsa att du trivdes i en av våra mycket uppskattade Junior Sviter. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Ylva Helgesson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 november 2015

Positivt: Bekvämlighet och läge.

Att förbättra: Inte ändra något. Jag skulle vara stolt!

Övrigt: Alltid lika trevlig och glad personal.


Hotellet svarade den 27 november 2015

Bästa Ylva, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Stort tack för din fina feedback om hotellet och personalen. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Anne Johansson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 november 2015

Positivt: 80-tals showens närhet, trevlig personal, hyfsade rum


Hotellet svarade den 20 november 2015

Bästa Anne, Tack för att du tagit dig tid att fylla i vår gästenkät. Din feedback är jätteviktig för oss i vårt ständigt pågående kvalitetsarbete. Härligt att du uppskattade 80-talsshowen på Park Lane. Håll gärna utkik efter nästa showpaket. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Patrik Elm Front Office Manager Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


_