Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   Enkelsäng   13-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ett mindre rum anpassat för en person med en enkelsäng och en liten arbetsplats. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Standardrummen är ca 13-19 m2.

 

Se fler bilder

Från  723 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   28 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är rum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och liten sittgrupp. Samtliga superiorrum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox och internetuppkoppling. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. 

Superiorrummen är ca 28 m2.

Se fler bilder

Från  893 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King eller Twin   33 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är större dubbelrum för två personer med kingsize säng eller två separata sängar samt arbetsplats och sittgrupp. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet. På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer. Deluxerummen är ca 33 m2.

När du bor i deluxerum serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen måndag till fredag. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1063 SEK /natt

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   King size   Bäddsoffa   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga utrustade med en king size säng och en bäddsoffa för två barn. I våra familjerum finns även minibar, hårtork, vattenkokare, safetybox, internetuppkoppling och tandborst- & rakkit i badrummet.

På rummen finns Lava-Invites-TV som är världens modernaste hotell-tv-lösning med bland annat internet, filmer och mycket mer.

Våra familjerum är ca 39 m2.Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King size   39 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina juniorsviter är utrustade med minibar, kabel-tv, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik. Det är också möjligt att genom tv:n använda Internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse. Juniorsviterna är ca 39 m2.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  1403 SEK /natt

Nästa

  2 personer   King   30-55 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina sviter på 30-55 m2 är utrustade med minibar, kabel-TV, hårtork, vattenkokare, safetybox samt tandborst- och rakkit i badrummet. Vi erbjuder både trådlös internetuppkoppling samt via kabel. Rummet har dessutom en multimediaanläggning med brett utbud av olika filmer och musik samt en multimedialaddare för bland annat mobiltelefoner. Det är också möjligt att genom tv:n använda internet. Morgonrock och tofflor finns på rummet för en trivsam vistelse.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i vår härliga Executive Lounge på andra våningen alla dagar i veckan. Här erbjuds ett lyxigt sortiment i rofylld miljö som sätter extra guldkant på hotellvistelsen. Executive Loungen är stängd under vissa långhelger samt under sommarperioden.

Se fler bilder

Från  2295 SEK /natt

NästaVälkommen till Elite Park Avenue Hotel i Göteborg!

Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. På Elite Park Avenue Hotel bor du nära Göteborgs kulturcentrum Götaplatsens med Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet samt hela Göteborgs cityshopping utanför dörrarna.

Elite Park Avenue Hotel är ett modernt hotell med personlig atmosfär som motsvarar kraven på ett fyrstjärnigt hotell.

Välkomna till vår restaurang Park Aveny Café, restaurang Locatelli och vår engelska pub The Bishops Arms. Elite Park Avenue Hotels trevliga konferens- och festvåning, med kapacitet för upp till 450 personer, är försett med den senaste tekniken inom ljus och ljud. I vår wellnessavdelning på hotellets bottenplan har du som hotellgäst fritt inträde till gym och relaxavdelning.  

Varmt välkomna till Elite Park Avenue Hotel!


  317 rökfria rum
  3 restauranger
  3 barer
  17 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  25 km till flygplatsen
  1,5 km till tågstationen
  0 m till buss
  100 m till spårvagn
  1,5 km till hamnen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Wellness på Elite Park Avenue Hotel

Elite Wellness

Elite Wellness - Personlig träning och behandlingar i toppklass

Elite Wellness, som ligger i bottenvåningen på Elite Park Avenue Hotel, är en oas mitt i city där du i en stressfri miljö kan komma bort från vardagen och fokusera på dig själv.

Träning och kroppsbehandlingar är för oss just personligt. Att se människan och dess möjligheter är grunden för vårt sätt att arbeta. Träning, massage och coaching flätas här samman och varje detalj är lika viktig som helheten.

Som hotellgäst har du fritt inträde till gym och relaxavdelning.
För din bekvämlighet ber vi dig boka plats i vår relaxavdelning på telefon 031-727 10 00. Detta för att du ska kunna utnyttja den på bästa sätt och få en behaglig upplevelse.

Barn under 16 år är välkomna i relaxavdelningen i målsmans sällskap alla dagar i veckan mellan kl.10.00–15.00.

 

ÖPPETTIDER

Relax
Alla dagar 10.00–20.30

Gym
Alla dagar 06.00–22.00*

*Onsdagar kl.19.30-20.30 och lördagar kl.11.00-12.00 pågår yogaklass i gymmet som då håller stängt för övrig träning.

Bokning av plats i relaxavdelningen: Tel. 031-727 10 00.
Bokning av behandling: johanna.andersson@elitewellness.se.
För mer information om Elite Wellness besök vår hemsida här.

Varmt välkommen!


Executive Lounge på Elite park Avenue Hotel

Executive Lounge

I vår härliga Executive Lounge på andra våningen erbjuds ett lyxigt frukostsortiment i rofylld miljö. Att börja sin morgon här sätter extra guldkant på hotellvistelsen.

När du bor i deluxerum serveras frukost i Executive Lounge måndag till fredag.

När du bor i juniorsvit eller svit serveras frukost i Executive Lounge alla dagar i veckan.

Executive Loungen är stängd under vissa långhelger och samt under sommarperioden.

 


Barnvaktsservice

Vi erbjuder barnvaktsservice genom vår samarbetspartner Citykids. Alla barnvakter är kontrollerade och har någon form av utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. De har också ett utdrag från belastningsregistret. Barnvaktsservice kostar 500:-/timmen. Bokning och betalning sker via hotellets receptionspersonal.

För mer information om vår barnpassning kontakta receptionspersonalen.


Wifi på Elite Hotels

IT & Wifi

Elite Park Avenue Hotel erbjuder kostnadsfri WiFi på våra rum. 

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket

1. Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj "Elite WiFi" bland de tillgängliga trådlösa nätverken.

2. Öppna din webbläsare och EliteWiFi startsida laddas.

3. Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan Guest User.


Transportservice på Elite Plaza Hotel

Transport

Elite Park Avenue Hotels transportpartner – PM Logistik AB

Behöver ni transfer ifrån flygplatsen, centralstationen eller kanske en limousine med egen chaufför? Vår reception på Elite Park Avenue Hotel hjälper gärna till att arrangera det i samarbete med vår transportpartner PM Logistik.

PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion.

PM Logistik har idag 30 anställda, varav ett 25-tal chaufförer med god lokalkännedom i Göteborg med omnejd. Chaufförerna har bred körkortsbehörighet. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd.

All personal talar svenska och engelska. Det finns också chaufförer som behärskar tyska, franska, spanska, italienska, turkiska, persiska och ungerska. Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5 år. Bilpark är huvudsakligen representerad av Volvos bilmodeller V70, C70, S80, XC60 och XC90, det finns dessutom två S80 Limousine. För de större sällskapen erbjuder PM Logistik två stycken Ford Transit med plats för 8 passagerare utrustade med stor dataskärm för tex företagspresentationer, filmer för längre transporter etc. För mer speciella Vip transporter kan även en Mercedes 500 S-Class erbjudas. PM Logistik har också båtcharter, och samarbetar med både buss, helikopter samt eventföretag.

För mer information om PM Logistik klicka här.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Elite Park Avenue Hotel har ett garage i huset med begränsat antal platser, parkering här kostar 395 SEK. Hotellet erbjuder även obevakad parkering utomhus för 295 SEK per natt. Vi tar hand om bilen och parkerar den åt er. Vänligen be receptionspersonalen om hjälp med parkering så tar vi hand om bilen när ni checkar in.

Man kan även parkera på egen hand på Lorensbergsparkeringen som är en tvådäcksparkering bakom hotellet.

Utanför Elite Park Avenue Hotel finner ni parkeringsplatser avsedda för på- och avstigning.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Elite Park Avenue Hotel erbjuder Roomservice under frukosttid samt kl.17.30–22.00. Meny finns på ditt rum. För beställning, kontakta Roomservice.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Elite Park Avenue Hotel erbjuder tvättservice och all tvätt som är inlämnad före kl.08.30 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl.08.30 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag–fredag. För information kontakta Housekeeping eller receptionen.


LAVA TV på Elite Hotels i Göteborg

TV

Samtliga rum på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med LED-TV från People of Lava Sweden som erbjuder världens modernaste hotell-tv-system. Du kan självklart se dina favorit tv-kanaler men du får dessutom tillgång till internet, filmer, YouTube, Facebook, musik och mycket annat. För att maximera din upplevelse av tv-systemet finns tangentbord och musplatta på rummet för smidig användning. Kanalutbudet består av 38 kanaler från bland annat C More, Disney, Eurosport och Discovery.

Vi hoppas du kommer tycka om Lava Invit – en smart hotell-tv lösning!


Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell med 17 konferenslokaler med plats för 2-450 personer. Hotellet ligger på paradgata Avenyn med Göteborgs evenemangsstråk rakt utanför dörren. Elite Park Avenue Hotel är sedan länge en naturlig mötesplats för både Göteborgare och tillresta.

  • 17 lokaler
  • 2-450 konferensdeltagare
  • 317 hotellrum
  • 3 restauranger
  • Wifi
  • Relaxavdelning
  • Parkering

Restaurangen Park Aveny Café på Elite Park Avenue Hotel

Park Aveny Café


Park Aveny Café är mer än bara en restaurang. Göteborgaren besöker oss spontant över en måltid, våra hotellgäster ser oss som en naturlig mötesplats, här börjar och avslutas affärer, här startar man helgen med after work och livemusik och avslutar den med brunch. Vår lunch är en paus i vardagen och i baren trivs våra stamgäster som ser till att stämningen är familjär när nya gäster upptäcker vår potential.

Öppettider

Restaurang
Måndag–torsdag: 11.30–24.00
Fredag: 11.30–01.00
Lördag: 12.00–01.00
Söndag: 12.00–16.00

Bar
Måndag–torsdag: 18.00–24.00
Fredag–lördag: 18.00–01.00
Söndag: 12.00–16.00

Köket stänger kl.22.30 alla dagar.


Baren på The Bishops Arms på Elite Park Avenue Hotel

The Bishops Arms


Här finner du den genuint engelska puben The Bishop’s Arms. Inredningen i baren är direktimporterad från England vilket bidrar till den engelska atmosfären. Här kan du botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–24.00 
Onsdag–torsdag: 16.00–01.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–24.00

Köket är öppet till 22.30 alla dagar.


Locatelli på Elite Park Avenue Hotel

Locatelli nattklubb


Med en säregen drinklista, ett spännande kök och Avenyns bästa läge är Locatelli sedan länge Göteborgs hot-spot no 1. Locatelli bar och nattklubb är stället för den medvetna och partysugna publiken i Göteborg.

Öppettider

Ordinarie öppettider
Torsdag–söndag: 18.00–02.00

Köket
Torsdag–söndag: 18.00–22.30

Välkomna!Bilia Group Göteborg och Elite Park Avenue Hotel erbjuder tillsammans ett exklusivt eftermarknadserbjudande där du som BMW-kund får ta del av en rad förmåner så som rabatt på servicekostnaden, boende och middag på Park Aveny Café.


Från 0 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Missa inte härliga Schlagershowen - en glittrande helkväll genom schlagerns historia. Park Lane Show bjuder på en fartfylld show med sköna låtar i både originalversion och ny annorlunda tappning. Sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.

 

 


Från 1590 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Niklas Strömstedts succéshow ”Storhetsvansinne” kommer till Trädgår'n i Göteborg. Upplev succéshowen och sov sedan gott på Elite Park Avenue Hotel.


Från 1936 SEK /per person

Boka
Ändra hotell


Välkommen till Elite Wellness och utmana dig själv med personlig träning eller njut av behandlingar i toppklass.


Från 0 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av sommaren på anrika Elite Park Avenue Hotel. Här bor ni mitt på paradgatan Avenyn, ett stenkast från bland annat Liseberg, med hela stadens shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. 


Från 1043 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska mamma med en minnesvärd övernattning på anrika Elite Park Avenue Hotel mitt på Avenyn. Här sover ni gott i något av våra fina rum och njuter av en god frukostbuffé nästa morgon. Passa på att besöka Elite Wellness och unna er ett skönt bad i vår relaxpool eller varför inte en skönhetsbehandling.


Från 700 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa helgpris. Här bor ni med hela stadens nöjes-, kultur-, och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo mitt i centrala Göteborg på Elite Park Avenue Hotel till bästa pris under lov och storhelger. Hos oss finns plats för både paret och hela familjen. Här bor ni med hela stadens nöjes- och shoppingutbud rakt utanför dörrarna. I hotellets bottenvåning ligger Elite Wellness där vi erbjuder gym, relaxpool, bastu och spabehandlingar. Passa även på att besöka vår populära restaurang Park Aveny Café för en brunch eller middag.


Från 1087 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på härliga Elite Park Avenue Hotel som ligger mitt i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé. För att ni skall slippa stressa hem erbjuder vi sen utcheckning till och med kl 18.00 i mån av plats. Passa på att besök hotellets trevliga relaxavdelning där ni kan njuta av ett varmt bad tillsammans i vår relaxpool eller unna er en skönhetsbehandling. 


Från 1750 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Pontus Erebrandt

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2016

Positivt: Ligger centralt

Att förbättra: Fanns ingen möjlighet att duscha i omklädningsrummet nere vid spa:et. Detta får man jobba med då spa:et är stängt och inte under ordinarie öppetider.


Silhouette of a person

Tanja Branteus

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2016

Positivt: Läget, det fina rummet och trevlig personal

Att förbättra: Poolen kunde varit lite varmare;)


Silhouette of a person

Jenny Gustavsson

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2016

Positivt: Trevlig personal! Skön säng och måste bara ge beröm för organisationen kring konferensen jag var på. Det tog knappt två sekunder innan dess att en föreläsningssal var omgjord till matsal. Otroligt snabbfotade!

Att förbättra: Fortsätta precis som jag gjort än sålänge!


Silhouette of a person

Henrik Strandberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 maj 2016

Positivt: centralt läge, trevlig personal och bra pris


Silhouette of a person

Jouko Dyberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 maj 2016

Positivt: Servicen överlag, från incheckning till städning, restaurang, etc.

Att förbättra: Finns inget att anmärka på.

Övrigt: Alltid lika trevligt mottagande i receptionen oavsett vem som är där eller vilken tid man kommer. Väldigt hjälpsamma oavsett vad man kan behöva hjälp med. Rummen är alltid välstädade och fräscha.


Silhouette of a person

Anonymous

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 17 maj 2016


Silhouette of a person

Roger Gerdén

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 17 maj 2016

Positivt: Fina lokaler, god service på konferensdelen och restaurangdelen, god mat, fina miljöer

Att förbättra: Behålla den stilfulla inredningen särskilt på restaurangen. Ha möjligheter till a la carte på söndag lunch och inte bara brunch


Silhouette of a person

Ingmar Dahlberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2016

Positivt: Läge


Silhouette of a person

Lars Hansson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2016

Positivt: Läget bra liksom bemötandet var utmärkt Köket var lika bra som på Allan Hults tid

Att förbättra: Jag saknade kvällstidningar


Silhouette of a person

Åsa Lundberg

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 maj 2016

Positivt: Närheten

Att förbättra: Renovera


Kontakta oss


Kungsportsavenyn 36-38
Box 531 93
400 15 Göteborg
SWEDEN

Tel: 031 – 727 10 00
Fax: 031 – 727 10 10
info.parkavenue@elite.se

Bokningar
reservations.gbgpark@elite.se
031-727 10 18

Regionsdirektör
Carlo Mandini
carlo.mandini@elite.se
031-727 10 00

Hotelldirektör
Paul Lukes
paul.lukes@elite.se
031-727 10 00

Gruppbokning
groups.gothenburg@elite.se
031-727 10 20

Ansökningshandlingar
Ulrika Kjellgren
ulrika.kjellgren@elite.se
031-727 10 82

 

Hitta hit


GPS coordinates
57.698334 | 11.978359

Om ni kommer körande med bil söderifrån på E6/E20 så ska ni köra av motorvägen vid Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Om ni kommer norrifrån på E6/E20 sväng av motorvägen vid Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg kommer snart att vara på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Spårvagnar
Från centralstationen tag spårvagn nummer 3, 4 eller 7 och stig av vid hållplats Valand som är den närmsta hållplatsen från Elite Park Avenue Hotel. Från Brunnsparken går linje 3, 4, 5, 7 och 10.

Flygbussar
Flygbussen från Göteborg-Landvetter Flygplats stannar precis utanför entrén till Elite Park Avenue Hotel. Hållplatsen heter Park Avenue. Restiden till/från Göteborg- Landvetter Flygplats är ca 20 minuter, beroende på trafiksituationen. Flygbussen från Göteborg City Airport (Säve Flygplats) stannar vid Nils Ericsson terminalen/Centralstationen. Byt sedan till spårvagn, se ovan. Restiden från Göteborg City Airport är ca 25 minuter.

_