e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Mysigt hotell i Göteborg

Njut av en unik hotellupplevelse i hjärtat av Göteborg! Letar du efter ett riktigt mysigt hotell i Göteborg ska du ta in på Elite Park Avenue Hotel, eller uppleva vår anrika stolthet Elite Plaza Hotel för en 5-stjärnig upplevelse. Oklanderlig service, sköna sängar och relaxavdelning är bara några av de saker som vi kan erbjuda på Elite Hotels. Varmt välkommen.

Ta in på ett romantiskt hotell i Göteborg

Vad sägs om en weekend i kärlekens tecken? Ett mysigt hotell i Göteborg är för oss lika med en vistelse på Elite Hotels. Vandra runt och beundra Göteborgs vackra arkitektur, gå på mysiga dejter med fisk- och skaldjur på menyn och låt vår personal göra om till kväll inne på ditt hotellrum. Somna skönt i våra sängar och vakna upp till en stärkande frukost med varma och kalla rätter på menyn.

Hos oss hittar du riktigt romantiska hotell i Göteborg. Våra hotell har sin egen unika prägel men med samma serviceinriktade personal och bekväma lägen.

Fira bröllop hos oss i Göteborg

Fira bröllop hos oss och njut av våra underbara salar och bjud gäster och brudparet på övernattning i juniorsviterna eller lyxsviten. Låt Göteborg hänföra er med sin alldeles särskilda identitet och vakna sedan till en rykande kopp kaffe och en energirik frukost.

På våra mysiga hotell i Göteborg finns:

  • Kuddmeny
  • Frukost
  • Rökfria rum
  • Gym & relax

Låt oss ta hand om er

Ge din romantiska weekend till Göteborg den guldkant ni förtjänar. Ta in på våra mysiga hotell i Göteborg och njut av relaxpaket, avslappnande barer och restauranger. Varför inte skräddarsy din egen sovupplevelse med vår populära kuddmeny? Kanske vill du bjuda din dejt på middag i vår restaurang och vinbar Swea Wine & Dine. Skapa klassiska minnen tillsammans med oss och boka din vistelse redan idag.

Tillbaka till Hotell Göteborg


I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Stadsteatern.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-19)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-09-10)

Boka
_