e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Lyxhotell Göteborg

Upplev magiska Elite Plaza Hotel med 5 stjärnor, eller bo mitt på Göteborgs paradgata Avenyn på Elite Park Avenue Hotel. Upplev Göteborgs urbana charm och kulinariska under, återhämta dig sedan på ett av våra lyxhotell i Göteborg. Välkommen att boka redan idag.

Våra lyxiga hotell i Göteborg

Göteborg är en stad med särpräglad karaktär och utomordentligt kulinariskt utbud. Här kan du hitta femstjärniga restauranger, strosa på paradgatan Avenyn och ta en dag ut i den västkustska skärgården. På Elite Hotels i Göteborg möts du av varma leenden och serviceinriktad personal, sköna sängar och centrala lägen.

Elite Plaza Hotel i Göteborg är ett lyxhotell i ordets rätta bemärkelse: med sina 5 stjärnor får du en unik hotellupplevelse i klassisk tappning. Njut av god mat och dryck, varmt omhändertagande och service dygnet runt. Elite Park Avenue Hotel är det mest centralt belägna hotellet som erbjuder en minnesvärd upplevelse i vår svit med varmt inredda toner och exklusivt badrum. Slappna av i vår gym & relaxavdelning och njut av närheten till allt vad Göteborg har att erbjuda för dagen, kvällen och natten.

Våra lyxiga hotell i Göteborg erbjuder bland annat:

  • Sviter i toppklass
  • Room service
  • Smakfull inredning
  • Wifi
  • Frukost

Våra hotell är miljöcertifierade och det finns parkering som är reserverad åt våra gäster.

Lyxiga sviter i västkustsk miljö

Göteborg och Västkusten är kända för sitt generösa utbud av lyxiga fisk- och skaldjursrestauranger. Här kan du unna dig och ditt sällskap förstklassiga matupplevelser och sedan runda av i ett av våra lyxiga hotell. Runda av i krispiga, rena lakan och vakna till en lyxig frukostbuffé. Alla våra rum är smakfullt dekorerade och inredda för att skapa en avslappnad och härlig atmosfär till våra gäster. Välkommen att uppleva våra hotell och skapa minnen för livet.

Tillbaka till Hotell Göteborg


I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Stadsteatern.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-19)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-09-10)

Boka
_