Glömt lösenord?

Julbord i Göteborg på Elite Hotels

Välkomna julen med ett härligt julbord i Göteborg på Elite Plaza Hotel. Mycket mat och goda smaker hör julen till och detta är precis vad du får hos oss. Ta med dina nära och kära på en underbar julmiddag där stämningen är på topp. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna er för en helkväll där det skapas nya minnen för livet. Vi erbjuder även övernattning i våra mysiga hotellrum.

Njut av julens smaker på Elite Plaza Hotel

Femstjärniga Elite Plaza Hotel ligger mitt i hjärtat av Göteborg i ett lugnt och trivsamt område. I den mysiga restaurangen som är vackert julpyntad serveras ett av de bästa julborden i Göteborg med julens mest uppskattade smaker. Här får du en smakupplevelse utöver det vanliga och kan se fram emot en trevlig kväll tillsammans med ditt sällskap som du sent kommer att glömma. Vi serverar god dryck och julmat i världsklass för att julkänslan ska få infinna sig på riktigt.

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Upplev en fantastisk byggnad från 1800-talet i centrala Göteborg

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

  • 5-stjärnigt hotell
  • 127 rökfria rum
  • Unikt hotell i anrik byggnad
  • Parkering
  • Plaza Bar
  • Swea Wine & Dine
  • The Bishops Arms
  • Miljöcertifierat

Julbord med övernattning i Göteborg 

Boka julbord med övernattning i Göteborg här på Elite Hotels. Efter en kväll med mat, dryck och härlig stämning är det perfekt att komma tillbaka till ett av våra mysiga hotellrum som är trivsamt inredda för avkoppling. Du kommer att sova gott i våra mjuka och sköna sängar där du själv har valt din kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat fram vår stora frukostbuffé som är en underbar start på dagen. Vill du få en hälsosam start ska du besöka vårt härliga gym och avsluta med en avkopplande stund i bastun.

Läs mer

Varmt välkommen att boka julbord i Göteborg här hos oss på Elite Hotels och gör årets jul till en högtid du inte kommer att glömma!