e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellerbjudande Göteborg

På Elite Hotels tar vi alltid fram hotellerbjudande i Göteborg som är noggrant kombinerade för att du ska få ut det mesta av din vistelse hos oss. Vi har erbjudanden som passar hela familjen, för dig som reser med din bästa vän och för dig som reser ensam.

Oslagbara erbjudanden på hotell i Göteborg

Vill du åka på en weekendresa till en mysig storstad som är fylld med nöjen, kultur och matupplevelser utöver det vanliga? Ta alltid en titt på våra hotellerbjudanden i Göteborg innan du bokar. Vi har härliga erbjudanden som kombinerar övernattning med middagar, spapaket och nöjen för hela familjen.

Bo på hotell i Göteborg med erbjudande

Bo hos oss på Elite Hotels som alltid har stadskärnan utanför husknuten. Våra två hotell i Göteborg är centralt belägna med närhet till sevärdheter, shopping och fantastiska restauranger. Bokar du hotell i Göteborg med erbjudande kan du dessutom spara tusenlappar. Vi har satt ihop erbjudanden med det bästa Göteborg och Elite Hotels har att erbjuda. Få härliga rabatter på övernattning, lägg till ett spapaket där du kan koppla av i vår relaxavdelning eller njut av en mysig pubweekend där en middag på gastropuben The Bishop Arms ingår.

I alla våra hotellerbjudanden ingår alltid:

  • Stor frukostbuffé med både kalla och varma rätter
  • Serviceinriktad personal som hjälper dig med allt du behöver
  • Rökfria rum med wifi
  • Parkering om du kommer med bil

Hitta ditt hotellerbjudande i Göteborg

Skapa dina semesterminnen med oss på Elite Hotels! Håll utkik på våra hotellerbjudanden i Göteborg och hitta det som passar dig. Vi uppdaterar våra erbjudanden kontinuerligt så oavsett om du är ute efter ett mysigt alla hjärtans dag-paket, en härlig julweekend eller helt enkelt vill lyxa till en vanlig helg hittar du erbjudandet här.

Varmt välkommen att boka ditt hotell till ett bra pris redan idag!

Tillbaka till Hotell Göteborg


I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Stadsteatern.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-19)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-09-10)

Boka
_