e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Boka lyxhotell

Upplev det magiska i att bo på våra lyxhotell. Unna dig rätt kudde med vår kuddmeny och kila ner till relaxavdelningen för att koppla av en stund. I lobbyn blir du bemött med varma leenden av vår personal. Välkommen att boka ett av våra lyxhotell i Sverige idag!

Våra lyxiga hotell

Unna dig lyx och flärd, vackra sviter och utsikt över skylines. Våra lyxhotell finns alltid placerade nära restauranger, barer och uteliv. Koppla av efter en dag ute på shoppingstråken och låt vår personal ta hand om dig en stund.

Boka en hotellvistelse som toppar det mesta du upplevt förr. Hos oss får du förstklassig service, god mat, hög rengöringsstandard, uppkopplade rum och en frukostbuffé med varma och kalla rätter. I våra lyxsviter får du njuta av luftiga utrymmen, fina utsikter, underbar design och room service.

Elite Plaza Hotel i Göteborg är ett av några få hotell i Sverige som uppnått 5-stjärnig status. Är det där du vill unna dig en semester i lyxens alla tecken?

Våra lyxiga hotell erbjuder alltid

  • Exklusiva sviter
  • Room service
  • Wifi
  • Frukost
  • Smakfull inredning
  • Kuddmeny

Inte nog med den komfort och de perfekta lägen våra hotell finns på: våra hotell är dessutom miljöcertifierade. Dessutom har vi alltid parkering nära till hands!

Boka våra lyxiga sviter

Vad vore väl en lyxsemester om det inte innebar att du tog in på en av våra lyxiga sviter? Vi har både juniorsviter och deluxe-sviter. Låt vår personal rå om era rum och förse er med det ni behöver för att få en så bekväm och lyxig semester som det bara går. Unna dig själv en stund i vår relaxavdelning och avrunda med en drink på någon av våra mysiga barer. Somna skönt i våra sängar med vår skräddarsydda kuddmeny och vakna upp till vår lyxfrukost.

Varmt välkommen till Elite Hotels!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-08-08)

Boka
_