Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hundvänliga restauranger i Stockholm

Publiceringsdatum 2018-07-13

Utbudet av hundvänliga restauranger i Stockholm ökar stadigt. Nu behöver man inte längre välja mellan bra restauranger och hundvänliga restauranger – många populära och prisade restauranger tillåter numer även fyrbenta. Här listar vi ett urval av hundvänliga restauranger som levererar riktigt bra mat, dryck och atmosfär.

Bild över maträtter från Kommendören

Bild från Kommendören.

Kommendören
I bardelen på Kommendören välkomnas även fyrbenta gäster. Här kan du njuta av både riktigt bra mat och välgjorda drinkar i en cool, industriell miljö. Perfekt ställe att besöka när man är ute efter en fantastisk matupplevelse, men inte vill lämna hunden hemma.

Här kan du läsa mer om Kommendören.

Paraden
Paraden håller öppet från tidig morgon till sen kväll och serverar både frukost, lunch, brunch och middag. Hundar är välkomna i matsalen och baren på gatuplan. Paraden passar lika bra för ett mål mat som för ett glas vin och lite tilltugg. Varför inte svänga förbi på en after work här med hunden?

Här kan du läsa mer om Paraden.

Taverna Brillo
På Taverna Brillo trivs både tvåbenta och fyrbenta gäster. Här serveras italieninspirerad mat med svenska råvaror – deras fantastiska löjromspizza är en populär favorit hos många. Perfekt plats för ett glas vin såväl som en finmiddag.

Här kan du läsa mer om Taverna Brillo.

Daphnes
Supermysig restaurang som är som tagen ur en fransk film – på borden ligger vita dukar, väggarna är av tegel och lokalen är upplyst av ljusprydda kristallkronor. Daphnes erbjuder en klassisk fransk meny, en omfattande vinlista, välgjorda drinkar och plats för hunden.

Här kan du läsa mer om Daphnes.

 Bild från Pane Vino. Fotograf: Sandra Beijer.

Pane Vino
Stämningsfull italienare på söder med fantastisk mat! Att den är hundvänlig är ett stort plus i kanten. Här kan man njuta av gudomlig pasta och välgjord pizza i olika miljöer. Vi är extra förtjusta i deras växthus där man kan hänga i en mysig och grönskande miljö året runt.

Här kan du läsa mer om Pane Vino.

Broms
Broms är beläget i hjärtat av Karlaplan och är en självklar mötesplats för de som bor i kvarteret. Här kan du äta dagens alla mål och dricka gott i en spännande miljö. I delikatessen har du även möjlighet att köpa hem nybakat bröd, charkuterier och ostar. På Broms trivs alla, människor som hundar!

Här kan du läsa mer om Broms.

Bistro Bananas
Enligt många serveras Stockholms bästa pizza just här på Bistro Bananas. Här finns, förutom gudomlig pizza och iskall öl, även plats för din fyrbenta kompis. Den hippa och avslappnade miljön passar lika bra en lugn vardagskväll som en livlig lördag.

Här kan du läsa mer om Bistro Bananas.

Nytorget 6
Frukost, lunch, middag, after work eller kvällssnacks – här kan du och din fyrbenta kompis umgås från tidig morgon till sen kväll. Menyn består av en härlig mix av rätter från olika kök, i olika storlekar – det finns därför något för alla!

Här kan du läsa mer om Nytorget 6.

Elite Hotels Stockholm

Läs mer

Upptäck mer inom kategorin Mat & Dryck i Stockholm

_