Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Alltid på Elite Hotels

 • Receptionsdisken på Elite Hotel Carolina Tower
Alltid på Elite Hotels

Mer än att bara bo på hotell


Vår målsättning är att göra din vistelse till något mer än att bara checka in på ett hotell. Oavsett vilket av våra hotell du besöker, så vill vi förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Våra premiumhotell finns i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. De ligger alltid på en central plats i staden. Hos oss möts du av ett leende tillsammans med kompetent och smidig service.

Våra rum är inredda med trivsamma möbler och färger. Bekväma sängar och sköna kuddar är en viktig förutsättning för att du ska sova gott. På morgonen väntar en härlig frukostbuffé. Du behöver aldrig gå långt för att hitta god mat och dryck då varje hotell har en restaurang och/eller en gastropub.

Våra gäster uppskattar


En härlig frukostbuffé
Njut av vår generösa frukostbuffé som ingår i rumspriset. Det finns även många alternativ för dig som behöver specialkost. Om du har bråttom eller behöver komma iväg tidigt, säg bara till i receptionen kvällen innan så hjälper vi dig gärna med ett frukostpaket.

Service dygnet runt
Våra hotell är bemannande dygnet runt och det finns alltid någon att vända sig till. Vår service kännetecknas som kompetent och smidig.

Kostnadsfritt wifi
Vi har investerat i ökad wifi-kapacitet, en kostnadsfri tjänst för våra hotellgäster och besökare på restauranger och gastropubar.


Svit

Upplev mat och dryck

Nordisk mat med influenser från världens kök
 • Våra hotell erbjuder nya matinfluenser och drycker. På hotellet finns en restaurang och/eller gastropuben The Bishops Arms.
 • Vill du hellre äta på rummet erbjuder vi room service.
 • Blir du hungrig mitt i natten när köket är stängt kontaktar du receptionen som kan ordna en smörgås eller snacks och varm dryck.
 • Allergier och dieter, vi erbjuder mat för alla. Säg gärna till i förväg om du har specifika behov.

Svit

Gym, löpning och bastu

Ta hand om dig på resan
 • Gym finns antingen på hotellet eller på en träningsanläggning i närheten. Vår ambition är att du ska kunna leva ett aktivt liv när du bor hos oss.
 • I appen Runkeeper finns tre sköna löprundor som hotellets personal har tagit fram, från 3-10 km. Du kan löpa med din smartphone eller be oss märka ut löprundan på en karta.
 • Bastu och relaxavdelning finns på många av våra hotell.

Svit

Elite Hotels Rewards

Gör din upplevelse ännu mer minnesvärd

Vi vill visa att vi uppskattar din lojalitet. Genom medlemsprogrammet, Elite Hotels Rewards, får vi möjlighet att säga tack och ge något tillbaka. Våra medlemmar får alltid:

 • Rabatt, 5–30 procent, när du bokar dina hotellnätter genom oss.
 • Förmåner från första natten – fler nätter, fler förmåner.
 • Poäng att använd till bonusnätter och förmåner.

Kuddmeny och sovmorgon


Bekväma sängar och dubbla kuddar
Sov gott i bekväma sängar bäddade med extra tjocka kvalitetslakan. Dubbla kuddar ger extra komfort och stöd för en god natts sömn.

Kuddmeny
Vilken kudde ger din nacke det bästa stödet? Vi vet att många gäster har en favoritkudde och erbjuder därför en kuddmeny. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Sovgott1.jpg

Sov ut på söndagar
Njut av en härlig sovmorgon med Snooze och behåll rummet ända fram till kl. 18.00 på utvalda söndagar. Snooze är kostnadsfritt för medlemmar i Elite Hotels Rewards som bokar direkt hos oss och erbjuds för övriga gäster mot en ersättning per timme. 


Svit

Hållbarhet och tillgänglighet

Vi arbetar för en hållbar nutid och framtid
 • Alla Elite-hotellen är certifierade av Green Key som är den ledande internationella miljömärkningen för anläggningar i turistbranschen. I arbetet med Green Key arbetar vi aktivt för att varje enhet ska kunna flytta fram positionerna både i vår lokala miljö och i CSR-arbetet.
 • Om du reser med rullstol och behöver extra utrymme eller andra hjälpmedel ber vi dig kontakta oss i förväg. Vi planerar tillsammans med dig så att du får en bekväm vistelse i våra anrika hotell med olika planlösningar.

Svit

Bo på Elite Hotels

Vi prioriterar detaljerna
 • Badrummet är utrustat med schampo, balsam, tvål och body lotion.
 • Det finns en hårtork på ditt rum.
 • Alla hotell erbjuder kemtvättservice.
 • I stort sett varenda rum har strykjärn och strykbräda, annars har hotellet ett strykrum.
 • Det finns alltid möjlighet att dricka något värmande på rummet. De flesta rumskategorier inkluderar en bricka med vattenkokare samt kaffe, te och chokladpulver. Om det inte finns på ditt rum, kan du låna en vattenkokare via receptionen. Det bara att säga till, så ordnar vi det.

Vi gör det enklare för våra gäster


Parkera & ladda hos oss
Elite Hotels erbjuder parkeringsmöjligheter i hotellets byggnad eller närliggande parkeringsgarage. Vi hjälper dig till parkering med laddstolpar för elbilen- eller laddhybridbilen i våra egna garage, intilliggande parkeringshus eller allmän utomhusparkering.

Låna eller hyr en cykel
Vi hjälper dig få tillgång till en cykel under din vistelse hos oss. Flera av våra hotell har egna cyklar att låna ut och annars hjälper vi dig att hyra en cykel från lokala cykeluthyrare.

Ta med ditt husdjur
Vi har ett antal rum på våra hotell som välkomnar dina djurvänner. Kontakta hotellet när du bokar rum för att fråga om det finns lediga djurvänliga rum.


Svit

Ta med familjen

Upplev Elite Hotels tillsammans
 • Barn under 5 år bor alltid gratis hos oss. För barn mellan 5-12 år betalar du 100 kr per barn och natt för en extrasäng.
 • Bo hos oss på skolloven och ät en god måltid på The Bishops Arms. Ditt barn under 12 år äter gratis från barnmenyn om hen är i sällskap med en vuxen som också äter.
 • Ta del av många fina familjepaket med spännande upplevelser.

Svit

Konferens och möten

Möjligheterna är oändliga
 • Oavsett om du ska arrangera en konferens för många deltagare, ett mindre möte, en högtidlig middag eller ett mingelevent finns det fantastiska möjligheter på våra hotell. Vi har allt från anrika festvåningar till härliga utställningsytor, små och stora möteslokaler.
 • Kökschefen föreslår en meny med välsmakande rätter.
 • Upplev vår uppskattade konferensfika med många val och lokala överraskningar.

Din säkerhet är vår prioritet


Hjärtstartare räddar liv
Ett plötsligt hjärtstopp kan drabba vem som helst. Alla hotell är utrustade med hjärtstartare och personalen är utbildad att hantera dem. Vi är också registrerade i det nationella hjärtstartarregistret så att vi kan hjälpa våra gäster och personer i närheten.

Din säkerhet
Elite Hotels har högsta beredskap med larm som är direkt länkade till både brandkår och polis. Våra in- och utgångar är larmade, personal är utbildad och vi har ett avancerat säkerhetssystem med rökdetektorer och nödbelysning.

Förvaring av värdesaker
Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina värdesaker kvar på rummet istället för att bära dem med dig. Därför är majoriteten av våra rum utrustade med ett värdeskåp, ofta elektroniskt, där du förvarar dina värdesaker. Säker förvaring finns även att tillgå i receptionen.

_