Glömt lösenord?

Alla hjärtans dag

Fira alla hjärtans dag på ett av våra fina hotell! Vi erbjuder flera romantiska hotellpaket perfekta för alla hjärtans dag med lyxiga spabehandlingar, goda middagar och gott om tid för varandra. Alla våra hotell har sin egen charm, men med samma förstklassiga service. Boka ett må bra-paket och njut av en lyxig spiritual på rummet eller bo på ett av våra exklusiva spahotell med jacuzzi, bastu och pool. På denna sida hittar du flera romantiska paket som ger er en riktigt mysig hotellvistelse tillsammans på alla hjärtans dag.

Fira Alla hjärtans dag på hotell

Fira Alla hjärtans dag på hotell

Från 1425 kr/natt

Boka en romantisk vistelse och låt oss ta hand om er på bästa sätt. Vi erbjuder ett romantiskt paket med choklad, rosor och mousserande vin som väntar på rummet vid ankomst. Njut av varandras sällskap och unna er en vistelse i en av våra finare rumskategorier. På våra hotell finns allt ni behöver för en romantisk vistelse; restauranger, relax, gym och lyxiga sviter. Välkommen!

Romantiska hotellpaket

Spakit & övernattning

Spakit & övernattning

Lilla Må bra-paketet

Ta er tid för varandra med vårt Lilla Må bra-paket. Njut av en romantisk och avkopplande sparitual på rummet med ett spakit från c/o Gerd. 

Exklusivt paket med sparitual

Exklusivt paket med sparitual

Lyxiga Må bra-paketet

Boka vårt lyxiga Må bra-paket där Champagne, frukt och choklad väntar på rummet. Sätt guldkant på upplevelsen med en sparitual med spaprodukter från c/o Gerd. 

Romantiska spapaket

Romantiska spapaket

Avkopplande hotellerbjudanden

Överraska någon du håller kär på alla hjärtans dag med ett av våra härliga spapaket! Här hittar du våra bästa spaerbjudanden just nu.

Våra restaurangpaket

Våra restaurangpaket

Upptäck våra lokala erbjudanden

Kombinera en romantisk hotellvistelse med en middag på en av våra restauranger. Vi erbjuder exklusiva middagspaket över hela Sverige. 

Stanna över helgen

Stanna över helgen

Weekenderbjudande

Se fram emot en härlig övernattning på ett av våra fina hotell. Hos oss får du alltid upp till 20 % rabatt på boende under helger. 

Boka en avkopplande Staycation

Boka en avkopplande Staycation

Romantisk middag & boende

Boka en avkopplande Staycation för två på alla hjärtans dag och njut av en utsökt tvårätters middag på en av våra mysiga restauranger. 

Lokala erbjudanden för Alla hjärtans dag

Sharingmeny & frukost på sängen

Sharingmeny & frukost på sängen

Elite Stora Hotellet i Jönköping

Boka en romantisk hotellvistelse med en sharingmeny för två som serveras på rummet. Sov gott i centrala Jönköping och vakna upp till frukost på sängen. 

Fira med middag intill kajen

Fira med middag intill kajen

Elite Hotel Marina Tower i Stockholm

Fira alla hjärtans dag med en romantisk middag och övernattning. Vi välkomnar er med Champagne, belgisk choklad och färsk frukt på rummet. 

Middag på tu man hand

Middag på tu man hand

Elite Stadshotellet i Växjö

Unna er en lyxigare weekend med avskild middag på ert hotellrum, boende i ett av hotellets finare rum och vår generösa frukostbuffé.