Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Miss Voon i Växjö

Om restaurangen

En ambitiös asiatisk stjärnkrog med den renommerade krögaren Jonas Svensson i spetsen - Miss Voon har kommit till Växjö. På menyn hittas rätter med mycket smakkaraktär där det asiatiska köken förenas med en skandinavisk grund. I restaurangen på Kungsgatan 6, i anslutning till Elite Stadshotellet i Växjö, finns bland annat en chambre séparée, en stor bar och även en uteservering i anslutning till restaurangen. Inredningen, som också den förenar asiatiskt med skandinaviskt, är gjord av inredningsarkitekterna Thomas Sandell och Kolbrún Leosdottir.

”Med målsättningen om att skapa minnesvärda besök för våra gäster är vi givetvis glada över att inom kort kunna erbjuda Miss Voon i ännu ett av våra hotell. Vi tror definitivt att detta kommer att skapa en ny besöksanledning i staden där vi kan erbjuda Växjöborna och våra mer långväga gäster en helhetsupplevelse med fantastisk mat och boende under ett och samma tak,” berättar Helen Bäckstedt, Hotelldirektör, Elite Stadshotellet Växjö.

Genom att kombinera smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund har Miss Voon kommit att bli en av de starkast lysande stjärnorna på Sveriges kroghimmel. Den första Miss Voon-restaurangen skapades av Jonas Svensson redan 2011 och ligger på Sturegatan i Elite Eden Park Hotels lokaler invid Stureplan i Stockholm. Sedan dess har samarbetet fortsatt där Miss Voon har kommit att bli en självklar del i Elite Hotels of Swedens restaurangutbud.

För mer information och bordsbokning, vänligen besök missvoon.se.
Välkomna till Miss Voon i Växjö! 

Kontakta restaurangen direkt för bokningar.

Öppettider

LUNCH

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00

MIDDAG

Tisdag – torsdag: 17.00 – 22.00
Fredag – lördag: 17.00 – 23.00
Söndag - måndag: Stängt

BAR

Tisdag – lördag: 17.00 – Sent
Söndag - måndag: Stängt

Hitta hit

Miss Voon i Växjö Kungsgatan 6 351 04 Växjö