Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Jul på Miss Voon

Fira in julen tillsammans med Elite i Växjö och Miss Voon. Avnjut en julinspirerad åtta rätters Omakase och sov sedan gott i sköna sängar. Välkomna för att komma i den perfekta julstämmningen!

Om erbjudandet

Julen är runt hörnet och vi vill skapa stämmning tillsammans med er. Checka in på något av våra två fantastiska hotell i Växjö, Elite Park Hotel eller Elite Stadshotellet, för att sedan slå er till bords på Miss Voon där asiatiska köken med en skandinavisk grund står i fokus. Under kvällen serveras ni en åtta rätters Omakase med julinspirerade smaker. För gäster som bor på Elite Park Hotel är det en kort promenad på ca 6 minuter till restaurangen.

Efter en fantastisk kväll sover ni gott i något av våra fina rum för att sedan vakna utvilade och avsluta er vistelse med vår generösa frukostbuffé. Varmt välkomna!

Ingår i paketet

  • Julinspirerade 8-rätters Omakase på Miss Voon
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 2759 SEK/natt
Växjö

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 6

Precis vid Stortorget ligger Elite Stadshotellet som är ett pampigt och vackert hotell i Växjö som andas gamla anor och erbjuder en klassisk miljö samt moderna bekvämligheter. 

Från
2759
Växjö

Elite Park Hotel

Västra Esplanaden 10

Elite Park Hotel är beläget i ett lugnt kvarter mitt i Växjös stadskärna med affärs- och gågator inpå knuten och i direkt anslutning till Växjö Konserthus. 

För gäster som bor på Elite Park Hotel är det en kort promenad på ca 6 minuter till restaurangen.

Från
2759