Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna liggandes på en massagebänk som blir masserad
Spa & relax
Vana Spa

Retreat by Saltsjöqvarn

Unna dig ett dygn av total avkoppling och lyx med vårt exklusiva hotellpaket! Välkommen att boka en vistelse som inkluderar en uppfriskande massage och spabesök på Elite Hotel Marina Towers Spa.

Om Erbjudandet

Lämna vardagens stress bakom dig och checka in på ett av våra charmiga hotellrum på Elite Hotel Marina Tower. Här väntar en 20-minuters massage som ökar blodcirkulationen, löser upp muskelspänningar och ger en djup känsla av välbehag. Våra skickliga terapeuter skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål, så att du kan välja mellan en djupgående massage eller en avkopplande för att verkligen varva ner.

Din massageupplevelse kompletteras med en avkopplande stund i vårt Hamam. Dessutom får du tillgång till våra torr- och ångbastur, upplevelsedusch och välutrustade gym. Vi garanterar att du kommer att lämna oss med förnyad energi och en känsla av total avkoppling.

Efter att du har bokat din vistelse återkommer vi med en tid för din massage inom 24 timmar. Massagen utförs under din vistelse och kan planeras antingen på ankomst- eller avresedagen.

Ge dig själv eller någon du tycker om en välförtjänt paus. Boka vårt Retreat by Saltsjöqvarn-paket idag och upplev en dag av lyx och avkoppling.

Vår pool renoveras mellan den 24/6-31/8 – 2024.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • 20 minuters massage
  • Inträde till Elite Hotel Marina Towers Spa
  • Frukost & WiFi
Från 1529 SEK/person
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Välkommen till Elite Hotel Marina Tower, vårt unika destinationshotell vid kajen. Hotellet är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid Saltsjöqvarn med öppna vyer mot Djurgården och Stockholms vackra inlopp. Här finns 186 smakfullt inredda hotellrum, moderna konferensrum och en stor kongressal med plats för upp till 400 personer.  

Från
3058