Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Finklätt par som äter middag i vackert dukad restaurang

Nyårspaket med middag 20.00-23.30

Inled det nya året med en strålande kväll hos oss på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Boka vårt exklusiva nyårspaket som inkluderar boende, en härlig frukostbuffé och en utsökt 4-rätters nyårsmeny. Avsluta det gamla året och välkomna 2024 med stil!

Om erbjudandet

Ge er själva den ultimata nyårsupplevelsen och låt oss skämma bort er på årets sista dag. På Elite Hotel Marina Tower bor ni precis vid Stockholms inlopp och har första parkett på stadens spektakulära fyrverkerier.  

Med vårt nyårspaket kommer ni att avnjuta en utsökt 4-rätters nyårssupé i vår populära restaurang SQ. Den specialkomponerade menyn blir ni serverade i omgångar i den vackra restaurangmiljön. Uppge i kommentarsfältet hur många i sällskapet som önskar kött/fisk/vegetariskt. Efter en enastående middag är ni inbjudna att fortsätta kvällen i vår cocktailbar, där vår DJ kommer att spela både klassisk och modern musik – allt för att skapa en fantastisk stämning och avslut på året.

När ni är nöjda med kvällen kryper ni ner bland de många kuddarna i er sköna hotellsäng. Årets första dag vaknar ni upp utvilade och får avnjuta vår generösa frukostbuffé med havet utanför fönsterna på restaurangen. 

Välkommen till en minnesvärd nyårsafton!

Boka en tidigare sittning (kl. 16.30 - 19.30)

Barn

Om ni önskar att boka med barn, vänligen meddela oss i nästa steg genom att ange antalet barn och deras åldrar i kommentarsfältet. Priserna för barn är som följer: Barn 0–5 år bor gratis i befintlig säng, barn 6–15 år kostar 100 kr och barn i åldern 16–18 år kostar 200 kr. Om ni önskar en extrasäng, ange det i kommentarsfältet och betala på plats. För våra yngre gäster under 12 år finns en trevlig barnmeny som kan beställas direkt på plats.

Ingår i paketet

  • 4-rätters nyårsmeny
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Incheckning från kl 17.00 ankomstdagen. 
  • Utcheckning fram till kl 13.00 avresedagen.
Från 4290 SEK/natt
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Välkommen till Elite Hotel Marina Tower, vårt unika destinationshotell vid kajen. Hotellet är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid Saltsjöqvarn med öppna vyer mot Djurgården och Stockholms vackra inlopp. Här finns 186 smakfullt inredda hotellrum, moderna konferensrum och en stor kongressal med plats för upp till 400 personer.  

Från
4290