Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Finklätt par som skålar i Champagne
Mat & dryck
Nyår

Nyårspaket med middag 16.30-19.30

Boka vårt fantastiska nyårspaket på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Här ser du fyrverkerierna på första parkett och avslutar året på bästa möjliga sätt. I paketet ingår boende med frukostbuffé och en 4-rätters nyårsmeny i fina SQ Restaurang och Bar.

Om erbjudandet

Välkomna till en oförglömlig nyårsafton! Fira in det kommande året på Elite Hotel Marina Tower och ta del av den enastående utsikten över Stockholms inlopp och stadens magiska fyrverkerier. Vi dukar upp för en kväll fylld av extra lyx och erbjuder en exklusiv 4-rätters nyårsmeny som har komponerats för att ge er en smakupplevelse utöver det vanliga. I kommentarsfältet vid bokning meddelar ni hur många i sällskapet som önskar kött/fisk/vegetariskt, så att vi kan skräddarsy er måltid efter era önskemål.

I cocktailbaren skapar vår DJ en fantastisk atmosfär genom att spela både klassisk och modern musik. Firandet fortsätter på hotellet efter tolvslaget fram till 02.00. Missa inte detta unika tillfälle att avsluta året i stil.

När kvällen lider mot sitt slut sover du årets första natt i något av våra fina hotellrum och vaknar upp till en generös frukostbuffé. Kan det bli ett bättre avslut på året eller en bättre start på 2024?

Barn

Om ni önskar att boka med barn, vänligen meddela oss i nästa steg genom att ange antalet barn och deras åldrar i kommentarsfältet. Priserna för barn är som följer: Barn 0–5 år bor gratis i befintlig säng, barn 6–15 år kostar 100 kr och barn i åldern 16–18 år kostar 200 kr. Om ni önskar en extrasäng, ange det i kommentarsfältet och betala på plats. För våra yngre gäster under 12 år finns en trevlig barnmeny som kan beställas direkt på plats.

Ingår i paketet

  • 4-rätters nyårsmeny
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
  • Incheckning från kl 15.00 ankomstdagen. 
  • Utcheckning fram till kl 11.00 avresedagen.
Från 3890 SEK/natt
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa. Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

Från
3890SEKper natt