Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En stor inomhuspool i dämpad belysning
Mat & dryck
Spa & relax

Good Day Spapaket

Välkommen att börja din vistelse hos oss med ett underbart spabesök mellan 13.00-16.00 för att sedan fortsätta att njuta i hotellets restaurang.

Om erbjudandet

Unna dig en extra härlig hotellupplevelse med vårt spapaket Good Day Spa. Du börjar din vistelse med några timmars total avkoppling på Marina Tower Spa som ligger i hotellet. Här kan du njuta av hamam, jacuzzi, pool och bastu. Efter några sköna timmar i spat är det dags att bege sig upp till rummet för att förbereda sig för en kulinarisk upplevelse i hotellets restaurang. Här bjuds det under kvällen på välkomstdrink och en specialkomponerad 3-rätters middag. Efter en händelserik dag sover du gott i sköna sängar och vaknar upp till en generös frukostbuffé.

Sätt guldkant på er vistelse och boka en avkopplande behandling här!

Ingår i paketet

  • Spaentré 13.00-16.00
  • Välkomstdrink
  • Trerätters middag
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1770 SEK/person
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Välkommen till Elite Hotel Marina Tower, vårt unika destinationshotell vid kajen. Hotellet är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid Saltsjöqvarn med öppna vyer mot Djurgården och Stockholms vackra inlopp. Här finns 186 smakfullt inredda hotellrum, moderna konferensrum och en stor kongressal med plats för upp till 400 personer.  

Från
1770