Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En man och kvinna i badrock sittandes i ett spa
Mat & dryck
Spa & relax
Vana Spa

Duo Deluxe by Saltsjöqvarn

Unna er en oförglömlig spaupplevelse för två. Njut av en duo-behandling, en utsökt trerättersmiddag med välkomstdrink och en avkopplande hotellvistelse tillsammans på Elite Hotel Marina Tower.

Om erbjudandet

Fly vardagens stress och checka in i ett av våra mysiga hotellrum på Elite Hotel Marina Tower. Kombinera bekvämt boende med lyxig spa-upplevelse och generös frukostbuffé.

I vår duo-behandling ingår växelvis ryggmassage och hydromasserande kurbad, en kombination som löser upp spänningar och ger total avkoppling. Dessutom får ni en avkopplande stund i vårt autentiska Hamam samt tillgång till torr- och ångbastu, upplevelsedusch och gym.

I hotellets bar avnjuts på kvällen en välkomstdrink och därefter en trerätters middag i restaurangen. Ni själva väljer rätter från en specialkomponerad meny. En kväll fylld med smakupplevelser och njutning.

Efter att du har bokat din vistelse återkommer vi med en tid för er duo-behandling inom 24 timmar. Massagen utförs under din vistelse och kan planeras antingen på ankomst- eller avresedagen. Ge er själva eller någon ni tycker om en välförtjänt paus. Boka vårt Duo Deluxe-paket idag och upplev lyx och avkoppling i toppklass på Elite Hotel Marina Tower.

Vår pool renoveras mellan den 24/6-31/8 – 2024.

Ingår i paketet

  • Övernattning
  • 50 minuters duo-behandling
  • Inträde till Elite Hotel Marina Towers Spa
  • Trerätters middag
  • Frukost & Wifi
Från 2108 SEK/person
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka

Välkommen till Elite Hotel Marina Tower, vårt unika destinationshotell vid kajen. Hotellet är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid Saltsjöqvarn med öppna vyer mot Djurgården och Stockholms vackra inlopp. Här finns 186 smakfullt inredda hotellrum, moderna konferensrum och en stor kongressal med plats för upp till 400 personer.  

Från
4216