Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
.
Nöje & upplevelse

Hotellpaket med Tommy Körberg

Upplev Tommy Körbergs magnifika sommarturné på Naturscen Skuleberget den 18/7 med vårt förtrollande hotellpaket som inkluderar konsertbiljetter, bussresa till och från evenemanget samt en exklusiv övernattning på Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik. Boka nu för en minnesvärd upplevelse av musik och lyx!

om Erbjudandet

Följ med på en episk sommarturné med Tommy Körbergs succéshow "Grand Finale", som efter utsålda föreställningar nu tar hela landet med storm. Upplev en unik musikalisk resa genom Körbergs legendariska karriär, medan han bjuder på en oförglömlig kväll fylld av musikaliska höjdpunkter och exklusiva berättelser från hans liv bakom kulisserna. Upplev en perfekt kombination av konsertnöje och avkoppling med vårt bekväma boende i Örnsköldsvik, komplett med en generös frukostbuffé för att avsluta er vistelse på bästa sätt. Välkomna!

Konserten startar 19.00 och buss till området avgår från Resecentrum kl. 17.00. Bussen återvänder ca 20 minuter efter avslutad konsert (extranummer inkluderade).

Ingår i paketet

  • Ståplatsbiljett till Tommy Körberg på Naturscen Skuleberget den 18/7
  • Buss tur och retur till konserten
  • Övernattning
  • Frukost & Wifi
Från 2250 SEK/natt
Örnsköldsvik

Elite Plaza Hotel

Hotellgatan 9

Centralt beläget vid hamnen, med vacker utsikt över Örnsköldsviksfjärden, ligger detta moderna hotell som invigdes 2013. 

Från
2250