Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två snöklädda granar i en skidbacke.
Aktiviteter
Mat & dryck
Skidpaket

Skidpaket i Mora

Välkommen till en vinterparadis i Mora. Vårt skidpaket på Hotel Bishops Arms Mora erbjuder en perfekt kombination av skidåkning, avkoppling och kulinariska höjdpunkter. Med övernattning, en läcker 2-rätters middag varje kväll och en generös frukostbuffé, är din vintersemester komplett. Sätt på dig skidorna och upptäck Moras underbara vinterlandskap.

Om erbjudandet

Packa dina skidor och ge dig ut på äventyr i Mora! Hotel Bishops Arms Mora bjuder på ett fantastiskt skidpaket som inkluderar övernattning, en smakfull 2-rätters middag per kväll i hotellets gastropub The Bishops Arms samt en generös frukostbuffé för att hålla dig energifylld under din vistelse.

Utforska vackra längdskidspår som Hemus Mora Skidstadion, Vasaloppsarenan och de upplysta eljusbanorna. För den äventyrslystne finns Norra Garberg, ett skid- och vandringsparadis beläget 520 meter över havet, endast 22 km från Mora, med klassiska och fristilsspår.

För de som föredrar alpin skidåkning finns Gopsus skidanläggning, bara 20 km från Mora, med fyra nedfarter och en pulkabacke. Den längsta nedfarten sträcker sig över 1350 meter och två nedfarter är belysta, vilket gör kvällsskidåkning till en underbar möjlighet vissa kvällar.

Sätt kurs mot Mora och ta del av denna fantastiska skidupplevelse, där du kan njuta av den spektakulära naturen och åka skidor i några av de bästa spåren i Sverige, allt med bekvämt boende på Hotel Bishops Arms Mora. Välkommen till en vintersemester full av skidglädje och kulinariska höjdpunkter!

Ingår i paketet

  • 2-rätters middag. Vid bokning flera nätter ingår middag varje kväll.
  • Boende i dubblerum
  • Frukost & Wifi
Från 1903 SEK/natt
Mora

Hotel Bishops Arms, Mora

Moragatan 6

Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

Från
1903