Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Man som dricker drink i en pool
Mat & dryck
Spa & relax

Sunday Funday på Vana Spa

Gör söndagen till veckans bästa dag med en härlig upplevelse på Vana Spa och en övernattning på Elite Stadshotellet Karlstad!

Om erbjudandet

Avsluta veckan på bästa sätt med en härlig stund på Vana Spa och en tvårätters middag på The Bishops Arms. Ladda upp med energi och inled måndagen med sovmorgon och en välfylld frukostbuffé.

Med badrock och tofflor är du redo för att njuta av vårt Vana Spa. Använd ditt spakit och besök vårt trevliga Hamam. På Vana Spa väntar allt från upplevelseduschar till en avkopplande hydromassagepool med utsikt över Klarälven. Som en extra guldkant har du även fri entré till vår uppvärmda takpool på Rooftop by Vana, med utsikt över Karlstad, under hela din vistelse.

I spabaren finner du ett smakfullt utbud av snacks och dryck för extra njutning. På kvällen serveras en läcker tvårätters middag på vår gastropub The Bishops Arms, antingen innan eller efter din stund på spa. Välj själv om du önskar förrätt eller dessert tillsammans med din varmrätt.

Ingår i paketet

  • Entré till Vana Spa
  • Tvårätters middag
  • Lån av badrock & tofflor
  • Boende i dubblerum
  • Frukost & Wifi
Från 1095 SEK/person
Karlstad

Elite Stadshotellet

Kungsgatan 22

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Från
1095SEKper natt