Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Prinsessa i rosa klänning balanserar på en flygande cirkel
Evenemang
Nöje & upplevelse

Operapaket med musikalen Wicked

Upplev den fantastiska musikalen Wicked på GöteborgsOperan. En kväll med berättelsen om häxorna i Oz med musik och sång som skapar oförglömlig stämning.

Om erbjudandet

Föreställningen Wicked är en magisk musikal som ger en gripande inblick i häxornas värld i Landet Oz. Upplev en föreställning full av spänning och trollkonster tillsammans med musik som förtrollar. Efter en fantastisk föreställning på GöteborgsOperan är ni välkomna åter till Elite Plaza Hotel för att fortsätta er kväll. När dag blir natt kan du välja din favoritkudde från vår kuddmeny för en extra god natts sömn. Välkommen till en oförglömlig upplevelse!

Förgyll kvällen lite extra med att boka in en härlig middag på Swea Wine & Dine eller kanske The Bishops Arms. Då föreställningen slutar sent rekommenderar vi att ni bokar en tidig middag innan musikalen börjar.

Ingår i paketet

  • Biljetter till föreställningen Wicked
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 1900 SEK/natt
Göteborg

Elite Plaza Hotel

Vastra Hamngatan 3

Elite Plaza Hotel, ett unikt boutiquehotell i en elegant palatsliknande byggnad där originaldetaljerna varsamt har bevarats. Våra 127 rum är inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design.

Från
1900