Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Två gäster dricker smoothies vid poolen
Spa & relax

Day spa

Välkommen att boka en minnesvärd hotellvistelse som inkluderar spainträde till lyxiga Vana Spa Borlänge!

OM ERBJUDANDET

Checka in till fina rum på Elite Hotel Brage i Borlänge och se fram en unik spaupplevelse. Lämna vardagen och hämta ny energi i vackra Vana Spa. Vårt spapaket inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé. Ta chansen att uppleva vårt sprillans nya Vana Spa, designat för att fylla på med ny energi i en avstressande miljö. Ta några avkopplande simtag i en av våra pooler eller slappna av och njut av en stressfri tillvaro på en av våra solbäddar. Vi erbjuder en mängd olika behandlingar som kan bokas mot tillägg. Här väljer du själv om du önskar att besöka spat på ankomst- eller avresedagen. Se fram emot en god natts sömn bland lyxiga lakan. Nästa morgon väntar en generös frukostbuffé där du hittar en mängd olika läckra och hälsosamma alternativ. Välkommen till att unna dig en extra dos av avkoppling!

SPATIDER

Välj mellan följande tider på ankomstdagen: 12.30-1515.00-17.30 eller 18.00-21.00
Välj mellan följande tider på avresedagen: 07.00-10.00, 10.00-12.30 eller 12.30-15.00 

Spatiderna mellan 10.00-18.00 välkomnar vi även barn till spat, övriga tider är det 18-årsgräns.

Fyll i meddelandefältet vid bokning vilken av följande tider du önskar att besöka spat under din vistelse. Behöver du hjälp med din bokning, vänligen kontakta: borlange@vana.se, 010-64 15 155.

Ingår i paketet

  • Boende i dubbelrum
  • Spa-entré
  • Frukost & wifi
Från 1756 SEK/natt
Borlänge

Elite Hotel Brage

Stationsgatan 1-3

Elite Hotel Brage är beläget mitt i Borlänge. Här bor du bekvämt i renoverade rum med närheten till allt som Dalarna har att erbjuda. På hotellet finns även den uppskattade gastropuben The Bishops Arms.

Från
1756SEKper natt