Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Runkeeper

Kvinna som sitter ner i träningskläder och knyter sina träningsskor

Vi vill erbjuda våra gäster en möjlighet att bevara sin aktiva och hälsosamma livsstil även när de är på resande fot. I en tid där löpning har blivit en alltmer populär träningsform, har vi lyssnat på våra gästers behov och skapat en upplevelse som förenar motion med utforskning av det omgivande området. Det bästa är att allt du behöver är en enkel ombytesklädsel och ett par löparskor, och du är redo att ge dig ut på äventyr.

För att göra det ännu enklare har vi utformat minst tre löparrutter i närheten av varje Elite Hotels. Dessa rutter har noga valts ut för att erbjuda variation och möjligheter för löpare på alla nivåer. Oavsett om du föredrar en lugn morgonjogg genom stadens parker eller en mer utmanande bana längs vattnet, har vi något som passar dig.

För att använda dessa rutter är det enkelt. Klicka på de medföljande länkarna och spara dem genom att logga in på din Runkeeper-app och välja "spara rutt". På så sätt har du alltid tillgång till dem när du är redo att ge dig ut på ditt nästa löpäventyr.